زهره امیرپور در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در ماه مبارک رمضان بهتر است که فرد روزه دار با آب گرم یا چای کم رنگ و یک یا دو عدد خرما افطار کند.

وی افزود: در زمان افطار بهتر است فرد یک لقمه کوچک شامل؛ نان، پنیر و سبزی را مصرف کرده و بعد از کمی فاصله شام را میل کند.

این کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند با بیان اینکه میل کردن حجم زیادی از مواد غذایی در وعده افطار باعث آسیب رسیدن به دستگاه گوارش می‌شود، تصریح کرد: افراد باید برای ئوعده شام در ماه مبارک رمضان نیز از مواد غذایی سبک استفاده کنند.

امیرپور با اشاره به کاهش مصرف لبنیات در این ماه، اظهار کرد: باید از غذاهای حاوی شیر در وعده افطار استفاده شود تا بدن از ترکیبات لبنیات در این ماه نیز بی بهره نماند.

وی با بیان اینکه افراد روزه دار می‌توانند در فاصله افطار تا سحر نیز از ترکیبات لبنی مانند ماست و شیر استفاده کنند، افزود: مصرف زولبیا و بامیه با توجه به اینکه روغن و شکر زیادی دارند باید کم تر استفاده شوند.

این کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند مصرف شش تا هفت لیوان آبمیوه و آب را در فاصله افطار تا سحر به روزه‌داران توصیه کرد و ادامه داد: افراد روزه دار لازم است در فاصله افطار تا سحر مقدار کافی از مایعات را مصرف کنند.

امیرپور با بیان اینکه وعده غذایی سحر نیز  لازم است حاوی مواد غذایی مفید و کربوهیدرات باشد، تصریح کرد: وعده سحری نباید بسیار شور و یا ترش باشد و باید سبک بوده تا سریع هضم شود.

وی ادامه داد: همچنین لازم است در این وعده، برای جبران کم آبی در طول روز از سالاد و  سبزیجات استفاده شود.

این کارشناس تغذیه و رژیم درمانی بیمارستان امام رضا(ع) بیرجند با اشاره به اینکه بهتر است در وعده سحری از چای استفاده نشود، خاطرنشان کرد: افرادی که به نوشیدن چای عادت دارند باید  حداقل یک ساعت قبل از صرف سحری، چای را میل کنند.

امیرپور یادآور شد: همانطور که افراد در طی روز عادت دارند از میوه‌ها و سبزیجات استفاده کنند لازم است در فاصله افطار تا سحر نیز سه یا چهار بار از میوه‌ها، سالاد و سبزیجات استفاده شود.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.