بازار ایران اولویت سیتروئن است

شماره روزنامه: ۴۳۲۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۳۸۸۸۸۱ خودرو

ایرنا : قائم‌مقام شرکت سایپا - سیتروئن گفت: هدف فرانسه باقی ماندن در برجام و اولویت نخست سیتروئن نیز حضور در بازار بزرگ ایران است. یان مارتین در حاشیه برنامه تست خودروی سیتروئن سی ۳ (C۳) افزود: شرکت فرانسوی سیتروئن به تصمیمات اتحادیه اروپا احترام گذاشته و بر پایه قوانین این اتحادیه عمل خواهد کرد.

به گفته این مقام مسوول فرانسوی، وقتی پژو به دلیل تحریم‌ها و فشارهای اقتصادی و سیاسی مجبور به ترک ایران شد، فرانسوی‌ها روزهای سختی را سپری کردند، اما امروز از ارتباطات قوی با طرف ایرانی برخورداریم و اولویت نخست ما نیز این است که برای تجارت در بازار ایران باقی بمانیم. وی یادآوری کرد: هنوز پیش بینی خاصی برای موضوع خروج آمریکا از برجام نداشته و منتظر تصمیم اتحادیه اروپا هستیم؛ هرچند بقیه کشورها از جمله انگلستان و آلمان مواضع خود را اعلام کرده‌اند و هدف فرانسه نیز باقی ماندن در برجام است. مارتین تاکید کرد: ما دست‌کم ۲ هفته زمان نیاز داریم تا ببینیم در نهایت چه اتفاقی خواهد افتاد. وی در پاسخ به پرسشی دیگر درخصوص داخلی‌سازی خودروی C۳ خاطرنشان کرد: تاکنون ساعت‌های زیادی را با قطعه‌سازان ایرانی برای دستیابی به هدف بومی‌سازی ۷۰ درصدی این خودرو در سال‌های آینده صرف کرده ایم.

قائم‌مقام شرکت سایپا - سیتروئن تصریح کرد: این شرکت درصدد کمک به قطعه‌سازان ایرانی برای ارتقای سطح کیفی کارشان است؛ زیرا ایرانی‌ها از دانش بالایی برخوردارند و شرکت‌های با دانش بالایی در بین آنها وجود دارد. وی گفت: سطح تفکر بالای ایرانی‌ها زمینه ساز هدف اصلی این شرکت یعنی «احترام به مشتری» خواهد بود.مارتین همچنین با اشاره به تغییرات نرخ ارز در ایران، تصریح کرد: همین موضوع عامل اصلی است که به‌دنبال حرکت سریع به سمت داخلی‌سازی ۷۰ درصدی و واردات کمتر قطعات هستیم.قائم‌مقام شرکت سایپا - سیتروئن از سرمایه‌گذاری ۳۰۰ میلیون یورویی سیتروئن در این شرکت مشترک نیز خبر داد و گفت: بیش از ۴۵ هزار ساعت صرف آموزش نیروها در این پروژه شده است و علاوه‌بر آن بیش از ۴۰ کارشناس از کشورهایی چون فرانسه و سوئد در سایت کاشان حضور دارند.

وی اظهار کرد: ظرفیت تولید خودرو در سایت کاشان طی سال‌های آینده به ۲۰۰ هزار دستگاه در سال خواهد رسید و برای صادرات محصولات از ایران به سایر بازارها باید به سطح بالایی از کیفیت برسیم و هرچند سخت است اما دور از دسترس نیست، در این بین مسوول بازاریابی و فروش شرکت سایپا - سیتروئن نیز در حاشیه برنامه موردنظر اعلام کرد: تولید نخستین خودرو پسابرجامی سایپا با سطح داخلی‌سازی ۲۰ درصدی آن، در سایت کاشان آغاز شده است و شهریور به بازار عرضه می‌شود. «نیکلاس روتریگر» گفت: برخی قطعات این خودرو برای داخلی‌سازی نیازمند حضور قطعه‌سازان قدرتمند و برخوردار از دانش و فناوری لازم است که اکنون چنین شرایطی موجود نیست. روتریگر در عین حال افزود: بر این اساس افزایش سطح داخلی‌سازی و رساندن آن به حدود ۸۰ درصد تا سال ۲۰۱۹ اجرایی می‌شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن