شماره روزنامه ۶۰۴۴
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۴۰ دنیای اقتصاد

اخبار بازرگانی - روزنامه شماره ۶۰۴۰

  • ثمره برجام برای تولید و تجارت

    دنیای اقتصاد: برجام خدمت بود یا خیانت؟ این محور مناظره نامزدهای چهاردهمین انتخابات ریاست‌جمهوری در عصر دوشنبه بود. برخی از کاندیداها اعتقاد داشتند که برجام توافق خوبی نبود و اثر قابل‌توجهی بر اقتصاد ایران نداشت، بااین‌حال مسعود پزشکیان، بازرگانان و فعالان بخش‌خصوصی را افراد مناسب برای قضاوت در مورد برجام دانست و تاکید کرد که برای داشتن درک مناسب از کارکرد برجام باید از اعضای اتاق‌های بازرگانی سوال کرد.
  • تجارت؛ فراتر از جنگ‏‏‏‌ها

    اتاق بازرگانی مشترک آمریکا در آلمان با هدف حمایت از تجارت و سرمایه‌گذاری بدون محدودیت بین ایالات‌متحده و آلمان و ترویج محیط کسب‌وکار سالم و باز، بین دو کشور ایجاد شده‌است. AmCham Germany منافع کسب‌وکارها و شرکت‌های آمریکایی مستقر در آلمان و ایالات‌متحده را دنبال می‌کند و از اعضای آلمانی خود که بسیاری از آنها سرمایه‌گذاری‌های قابل‌توجهی در ایالات‌متحده دارند، در مجامع اقتصادی مختلف نمایندگی می‌کند.
  • خرید تضمینی گندم از ۵.۱ میلیون ‌تن گذشت

    دنیای‌اقتصاد: مجری طرح گندم وزارت جهادکشاورزی از گذشت خرید تضمینی گندم کشور از ۵.۱ میلیون‌تن خبر داد و گفت: تاکنون ۴۱.۲هزار‌میلیارد‌تومان پول گندمکاران پرداخت شد.
  • تعهد ارزی؛ پاشنه آشیل تجارت

    دنیای‌اقتصاد: اعضای کمیته ارزی اتاق ایران در تازه‌‌‌‌‌ترین نشست خود ناکافی‌بودن مهلت ۹ماهه برای رفع تعهد ارزی واردات مواد اولیه تولید به‌ویژه آن بخش از محصولاتی که تحریمی هستند را مورد‌توجه قرار داده و مقرر کردند این مساله را از سوی شورای گفت‌‌‌‌‌وگو پیگیری کنند و زمینه افزایش مهلت رفع تعهد ارزی برای این بخش از کالاها را فراهم سازند.
  • قوانین مالیاتی دقیق و شفاف اجرا شود

    دنیای اقتصاد: رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی قم با اشاره به قانون مالیات ‌ارزش‌افزوده و مشکلاتی که برای بخش‌خصوصی ایجاد‌کرده‌است، گفت: قانون مالیات‌ارزش‌افزوده مشکل دارد زیرا تولیدکننده کالای خود را به‌‌‌‌‌ظاهر به‌صورت نقد به‌فروش می‌رساند اما با توجه به شرایط رکود در بازار هزینه را اقساطی یا مدت‌‌‌‌‌دار دریافت و برای اینکه در دفاتر با مشکل مواجه نشود، در سامانه نقد ثبت می‌کند.
  • ضرورت تک‌‌‌‌نرخی‌شدن ارز برای حل مشکلات تولید

    دنیای‌اقتصاد: رئیس اتاق تبریز در رابطه با مشکلات ناشی از سهمیه‌‌‌‌بندی ارزی کالاهای وارداتی و نحوه تخصیص ارز با تاکید بر اینکه ما وارد رکود تورمی شده‌‌‌‌ایم از نحوه سهمیه‌‌‌‌بندی کالا و نحوه تخصیص ارز در شرایط فعلی انتقاد کرد. به گزارش اتاق ایران‌آنلاین، یونس ژائله در صد و سومین جلسه شورای گفت‌‌‌‌وگوی دولت و بخش‌خصوصی استان آذربایجان‌شرقی، افزود: شاید لازم باشد کارشناسان وزارت صمت خود را برای مدتی جای تولیدکننده بگذارند و ببینند این فرآیند ۲۸ مرحله‌‌‌‌ای تخصیص ارز چه بلایی سر صادرکننده آورده است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر