دنیایاقتصاد:
اگرچه تقاضای سفر پس از بیماری همهگیر کرونا برای صنعت هواپیمایی جهانی در مسیر مثبتی قرار گرفت، اما عواملی همچون افزایش نرخ بلیت هواپیما، کمبود کارکنان و اعمال پروتکلهای جدید سفر بهدلیل شیوع انواع بیماریهای جدید، چالشهای جدیدی را برای شرکتهای هواپیمایی ایجاد کرده است. همین موضوع باعث شد تا ۱۰ شرکت هواپیمایی برتر جهان بیشترین گفتوگوهای رسانهای را در نیمه اول ۲۰۲۲ به خود اختصاص دهند.
دنیای اقتصاد - کرمانشاه:
استاندار کرمانشاه از نمایندگان مجلس خواست قوانین را به گونهای تدوین کنند که سرمایهگذاری در مناطق محروم مرزی همچون کرمانشاه برای سرمایهگذاران جذاب باشد.
دنیایاقتصاد - بیرجند - محمد قربانی:
معاون حملونقل اداره کل راهداری و حملونقل جادهای خراسان جنوبی گفت: در قالب اجرای گشت دروازهای استان تاکنون بیش از ۱۶۸۰ ناوگان حملونقل کنترل شده است.
دنیای اقتصاد - اهواز:
مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان درباره وضعیت سدهای خوزستان پس از وقوع پدیده مونسون و بارشهای این سامانه در خوزستان گفت: براساس آمارهای ثبتشده از نخستین روز فعالیت سامانه مونسون در خوزستان تاکنون، حجم ورودی به مخازن تغییر محسوسی نداشته است.
دنیای اقتصاد - تبریز- رعنا نیکرفتار:
معاون شهرسازی و معماری شهردار تبریز از تدوین لایحه تشویقی به منظور افزایش توجیهپذیری اقتصادی و ترغیب مالکان در جهت نوسازی ساختمانهای تجاری و پاساژهای فرسوده و ارتقای سطح ایمنی آنها خبر داد.
دنياي اقتصاد - گرگان:
مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه گلستان خبر داد: هفتاد و نهمین جایگاه عرضه سوخت مایع استان در شهرستان کردکوی به بهرهبرداری رسید. عیسی افتخاری در مراسم افتتاح این جایگاه که با حضور فرماندار شهرستان کردکوی و برخی مقامات استانی و شهرستانی برگزار شد، گفت: با افتتاح جایگاه «مادر»، شمار مجاری عرضه فرآوردههای نفتی در ناحیه کردکوی به ۱۲ باب رسید. افتخاری افزود: این جایگاه با دو سکو و ۱۷ نازل عرضه بنزین سوپر و معمولی، چهارمین جایگاه عرضه سوخت مایع در کردکوی است. وی اظهار کرد: این جایگاه ۷۴۹ متر مربع مساحت دارد که با سرمایهگذاری بخش خصوصی، امکان اشتغالزایی برای ۵ نفر را نیز فراهم کرده است. مدیر منطقه گلستان اظهار کرد: با بهرهبرداری از این جایگاه، شمار مجاری عرضه سوخت در استان گلستان به ۱۳۷ باب رسید که از این تعداد ۷۹ باب جایگاه عرضه سوخت مایع و ۵۸ باب جایگاه سیانجی است.
دنياي اقتصاد - اهواز - محمد علافپور:
در نشستی که برای توسعه و تعامل شرکت فولاد خوزستان و پارک علم و فناوری خوزستان برگزار شد، راهاندازی مرکز نوآوری تخصصی فولاد مورد بررسی قرار گرفت. رئیس پارک علم و فناوری خوزستان گفت: ۲۵ شرکت پارک علم و فناوری اکنون با شرکت فولاد خوزستان در حوزههای مختلف همکاری دارند، اما ظرفیت و توانمندی بالای شرکتهای پارک علم و فناوری ایجاب میکند، این تعامل بیشتر شود.