ایمن‌سازی ۵۲ نقطه پرحادثه در استان همدان

شماره روزنامه: ۶۱۸۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۱۳۵۴۹۰ گردشگری استان ها

دنیای‌اقتصاد - همدان- محبوبه یادگاری : مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌‌‌ای استان همدان از ایمن‌سازی ۵۲ نقطه پرحادثه در استان در مدت دو سال خبر داد.

ایمن‌سازی ۵۲ نقطه پرحادثه در استان همدان

مهرداد آهکی به مناسبت هفته حمل‌‌‌ونقل، رانندگان و روز راهدار در نشستی خبری گفت: ایمن‌‌‌سازی راه‌‌‌های این استان موجب کاهش ۱۵۰ نفری جان‌باختگان سوانح جاده‌‌‌ای همدان در یک سال گذشته شده است.

وی افزود: حذف نقاط پرحادثه یکی از اولویت‌‌‌هاست که از ۸۸۷ نقطه پیش‌بینی‌‌‌شده کشور سهم همدان، ایمن‌‌‌سازی ۵۲ نقطه در طول دو سال بود. مدیرکل راهداری استان همدان گفت: همدان، استان پنجم از نظر فراوانی نقاط حادثه‌‌‌خیز پیش‌بینی ‌‌‌شده که از سال گذشته تاکنون ۴۵ نقطه ایمن‌‌‌سازی شده است. آهکی تاکید کرد: این استان پارسال رتبه اول کشور را در رفع نقاط حادثه‌‌‌خیز کسب کرد که در ۹ماه امسال هم پیش‌بینی می‌شود در جمع استان‌‌‌های برتر قرار گیرد. این مسوول تصریح کرد: بر اساس داده‌‌‌های آماری در نقاط حادثه‌‌‌خیز ۶۴ نفر فوت و ۴۱۰ نفر مصدوم شده بودند که پس از رفع این ۴۵ نقطه، آمار فوتی و مصدومان به صفر رسید که علت آن شناسایی درست نقاط حادثه‌‌‌خیز و طراحی درست است. وی تاکید کرد: علاوه بر ۵۲ نقطه حادثه‌‌‌خیز، ۷۰ نقطه دیگر در درجه ۲ و ۳ هستند که در این ۷۰ نقطه شمار سوانح کمتر است. آهکی گفت: در دو سال گذشته ۸۰۰ کیلومتر روکش آسفالت جاده‌‌‌های همدان صورت ‌‌‌گرفته و بر اساس دستورالعمل سالانه ۵‌درصد از روکش راه‌‌‌ها باید آسفالت شود. مدیرکل راهداری و حمل‌‌‌ونقل جاده‌‌‌ای همدان افزود: این در حالی است که ۲‌درصد اعتبارات موردنیاز برای روکش آسفالت پرداخت شده اما با صرفه‌جویی از دیگر محل‌‌‌ها، این اعتبار تامین شد. آهکی گفت:از سال گذشته تاکنون هشت‌هزار و ۵۰۰ کیلومتر از راه‌‌‌های استان همدان خط‌‌‌کشی‌‌‌شده است. وی تاکید کرد: راهداری این استان برای طرح زمستانی آماده است و در اولین برف پاییزی ۳۰۰ کیلومتر راه برف‌‌‌روبی شد.

مدیرکل راهداری و حمل‌‌‌ونقل جاده‌‌‌ای همدان گفت: ۵۵۷ نیرو با ۳۵۹ دستگاه وسیله نقلیه سبک‌‌‌وسنگین آمادگی خدمت‌‌‌رسانی به مسافران را دارد. آهکی درباره نصب دوربین‌‌‌های حوزه راهداری هم گفت: اعتبار و مجوز نصب ۳۰ دوربین جدید دریافت و محل نصب مصوب شده که تا سه ماه آینده به‌‌‌تدریج نصب می‌شود. با این اقدام  شمار دوربین‌‌‌ها به ۲۵۲ دستگاه می‌‌‌رسد. مدیرکل راهداری و حمل‌‌‌ونقل جاده‌‌‌ای همدان با بیان اینکه ۴۳ مجتمع خدماتی رفاهی در همدان فعال است تصریح کرد: پیگیری و رسیدگی  به گران‌فروشی در مجتمع خدمات رفاهی برعهده تعزیرات است و راهداری تنها تکلیف نظارت بر کل مجموعه را بر عهده دارد. آهکی افزود: طی یک سال گذشته با بهره‌‌‌گیری از منابع داخلی ۹ دستگاه نیمه‌‌‌سنگین خریداری و به ناوگان راهداری همدان افزوده شد.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن