شماره روزنامه ۶۰۴۴
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۲۷ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۶۰۲۷

  • فقط افزایش تولید مهم است؟

    دنیای اقتصاد-حمید رجبی‌: محمدمهدی برادران معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت اخیرا تاکید کرد امسال برای تولید ۲۰ میلیون دستگاه انواع لوازم خانگی بزرگ و کوچک در کشور هدف‌‌‌گذاری شده و در حال حاضر جهش‌‌‌های چند برابری در تولید این گروه‌‌‌های کالایی داشتیم و عمق تولید هم بیشتر شده است. این مقام دولتی همچنین اعلام کرد باید برای صادرات لوازم خانگی هم برنامه‌‌‌ریزی شود. برادران در بخش دیگری از صحبت‌های خود درباره قیمت لوازم خانگی توضیح داد که از تیر ماه سال گذشته تاکنون مجوزی برای افزایش قیمت صادر نشده و تولیدکنندگان هم به دلیل رقابت با قاچاق و کاهش قدرت خرید مردم، بیشتر به دنبال کاهش قیمت تمام‌شده هستند. یکی از مشکلات بزرگ تولیدکنندگان لوازم خانگی کشور تخصیص ارز است که البته معاون صنایع عمومی وزارت صمت در این خصوص نیز تاکید داشته سرانه مصرف ارز بر اساس بخشنامه کاهش یافته تا تولیدکنندگان الزام پیدا کنند علاوه بر رشد کمی، به دنبال داخلی‌‌‌سازی و کاهش ارزبری باشند.
  • عقب‏‏‌نشینی شهرداری از مسکن کوچک

    خانه‌‌‌ها در کشورهای مختلف گاهی آن چنان کوچک شده‌‌‌اند که به خانه‌‌‌های مینیاتوری، نانو‌آپارتمان، استودیو آپارتمان و... شهرت دارند؛ مساحت این آپارتمان‌‌‌ها معمولا بین ۲۵ تا ۴۵ مترمربع است هرچند خانه‌‌‌هایی به مراتب کوچک‌تر از این متراژها در کشورهایی از جمله‌‌‌ ژاپن، کره‌‌‌جنوبی و چند پایتخت اروپایی وجود دارد.
  • تعمیق رکود بازار لوازم خانگی

    لوازم خانگی همواره به عنوان یکی از بازار‌‌‌های مهم مصرفی مدت‌‌‌هاست که درگیر رکود بازار بوده و خلوتی مغازه‌‌‌ها و مشتریانی که تنها قیمت‌ها را می‌‌‌پرسند و از مغازه خارج می‌‌‌شوند، بر این واقعیت تاکید دارد. به گفته مغازه‌‌‌داران، تنها افرادی که نیاز جدی و فوری به لوازم خانگی دارند، اقدام به خرید می‌کنند. سایرین با دیدن قیمت‌ها ترجیح می‌دهند از وسایل قبلی خود استفاده کنند. بنا بر اظهار فروشندگان، گرانی چیزی نیست که دست فروشنده باشد و آنها هم از این موضوع متضرر هستند.
  • تولید لباسشویی بدون نیاز به آب !

    دنیای‌اقتصاد: بازار لوازم خانگی و به خصوص انواع هوشمند آن در جهان شاهد رشد تولید و مصرف قابل‌توجهی است که به سبب عواملی مانند افزایش رفاه و کارآیی بیشتر برنامه‌ریزی و مهیا می‌شوند. در این میان ماشین‌های لباسشویی بخش مهمی از کالای لوازم خانگی محسوب می‌شوند که در سال‌های اخیر تقاضای زیادی برای آن در جهان وجود داشته است. به دلیل اهمیت مصرف و کنترل انرژی، تولیدکنندگان به تقاضای محصولات با انرژی کارآمد پاسخ می‌دهند که هم توسط مقررات دولتی و هم پیشرفت‌های تکنولوژیکی هدایت می‌شود. ادغام برنامه‌های کاربردی گوشی‌های هوشمند با هوش مصنوعی برای هشدارهای بلادرنگ و دسترسی از راه دور، نحوه تعامل مصرف‌کنندگان با ماشین لباسشویی را تغییر می‌دهد.
  • ارزبری صنایع لوازم خانگی چقدر است؟

    بیشترین فشار هزینه‌های ارزی مربوط به واردات قطعات مورد نیاز یخچال و فریزر و تلویزیون معادل یک میلیارد دلار است. پس از آن لوازم خانگی کوچک، ماشین لباسشویی و کولر گازی با اختصاص هزینه‌‌‌ای معادل ۴۶۰ میلیون دلار جزو اقلام پرهزینه به لحاظ نیاز ارزی هستند. به گزارش خبرگزاری تسنیم، صنعت لوازم خانگی به واسطه تنوع بالای محصولات، از درجات مختلف عمق ساخت داخل برخوردار است که وابسته به عوامل متعددی مانند سطح فناوری و دوره توسعه محصول جدید است. براساس آمار بیشترین تعداد از محصولات لوازم خانگی درجه عمق ساخت داخل کمتر از ۷۵‌درصد و متوسط آن ۶۶.۳‌درصد است. به عبارت دیگر، به طور متوسط ۳۳.۷‌درصد هزینه تمام شده تولیدات صنایع لوازم خانگی مستقیم مربوط به مواد اولیه و اجزا و قطعات و متاثر از نوسان قیمت نرخ ارز بوده و از آنجا که مواد اولیه عرضه شده در بورس نیز متناسب با قیمت ارز قیمت‌گذاری می‌شود غیرمستقیم از نوسان قیمت ارز و قیمت‌های جهانی تاثیر می‌‌‌پذیرد.
  • تحقق ۹۰ درصدی بودجه بیمه معلم در رشته باربری

    شرکت بیمه معلم که چند سالی است در رشته حمل‌ونقل کالا و به خصوص در زمینه بیمه کشتی فعالیت گسترده‌‌ای دارد، توانسته در سال مالی ۱۴۰۲ حدود ۹۰درصد بودجه خود را در این رشته محقق کند.
  • روند و رتبه‏‌بندی سهم بازار ۲۰۲۳

    سال ۲۰۲۳ تغییرات زیادی را در بازار عمده لوازم خانگی به ارمغان آورد. برای برجسته‌‌کردن برخی از تغییراتی که در روند بازار، سهم برند و خرده‌‌فروش، ترجیحات مصرف‌کننده و موارد دیگر دیده‌‌ایم، TraQline بررسی کوتاهی از نکات کلیدی بازار در سال ۲۰۲۳ انجام داده است.
  • تهدیدی خاموش برای سلامت ساختمان

    محمدرضا نعمت‏‌خواه / فعال صنعت ساختمان
    آیا خانه شما بوی کپک می‌دهد؟ کپک و باکتری را مشاهده می‌‌کنید؟ اینها نشانه‌‌هایی از نفوذ رطوبت است، که می‌تواند باعث ایجاد مشکلات جدی در سلامتی بهره‌‌بردار شود و ساختار ساختمان را از داخل به خارج از بین ببرد. کپک همچنین می‌تواند در داخل سازه‌‌های ساختمانی با تهویه ضعیف رشد کند و بسیار خطرناک است زیرا ممکن است در حالی که وقت خود را در خانه خود می‌‌گذرانید متوجه این خطر نباشید.
  • نگاهی به خانه‏‏‌های ‏‏‌کوچک‌متراژ در جهان

    علیرضا صابرفرد / کارشناس اقتصاد مسکن
    خانه‌‌‌های کوچک‌متراژ یا مینی‌مال معمولا به عنوان «خانه‌‌‌های کوچک» (Tiny House) شناخته می‌‌‌شوند که با استفاده از طراحی‌‌‌های خلاقانه و کارآمد، نیازهای سکونتی ساکنان را در فضایی محدود برآورد می‌کنند. این خانه‌‌‌ها معمولا دارای مساحت‌‌‌های کمتر از ۵۰ مترمربع هستند و می‌توانند در قالب آپارتمان‌‌‌های شهری، ویلاهای کوچک یا خانه‌‌‌های پیش‌‌‌ساخته ارائه شوند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر