شماره روزنامه ۶۱۲۴
|

  • رکود خودرو ۵ماهه شد

    دنیای اقتصاد: بررسی «شامخ» وسایل نقلیه و قطعات وابسته‌‌‌ در ششمین ماه از سال جاری از تداوم رکود در این صنعت حکایت دارد. روند رکود خودرو از اردیبهشت‌ماه امسال آغاز شده و در شهریورماه به پایین‌ترین حد خود بعد از مهرماه سال گذشته رسیده است.
  • پاسخ خودروساز به حواشی موتور سورن

    دنیای اقتصاد: مدیرعامل ایران‌خودرو در حاشیه جلسه با اعضای کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، به حواشی مربوط به تغییر در موتور سورن، واکنش نشان داد.
  • واردات خودروی جانبازان با کدام ارز؟

    دنیای اقتصاد: طبق اطلاعیه سازمان توسعه تجارت، شرکت‌های مورد تایید این سازمان، جهت واردات خودروهای جانبازان مشمول، از دیروز امکان فراخوان تدریجی آنها را برای عقد قرارداد پیدا کرده‌اند.
  • مونتاژ خودروهای چینی در خطوط تولید غربی

    دنیای اقتصاد: شرکت خودروسازی چری چین، محصولات خود را در کارخانه‌های روسیه که رقبای غربی، آنها را تخلیه کرده‌اند، مونتاژ می‌کند.
  • صعود فروش کمری در آمریکا

    دنیای اقتصاد: تویوتا اخیرا نتایج سه‌ماهه سوم سال ۲۰۲۴ را در ایالات متحده منتشر کرده است، جایی که کمری همچنان در حال صعود در جدول فروش است.فروش این خودروی خانوادگی با ۱.۷درصد افزایش به ۲۲هزار و ۹۳۴دستگاه رسید. بین یکم ژانویه ۲۰۲۴ تا ۳۰سپتامبر، تویوتا به طور متوسط روزی بیش از ۸۳۳دستگاه کمری فروخته است. البته اگر فقط روزهای کاری را حساب کنیم، این رقم بیشتر می‌شود. به غیر از تعطیلات ملی که تقریبا همه تعطیل هستند، چندین ایالت آمریکا بر اساس قوانین، نمایندگی‌‌های خودرو را از فعالیت در روزهای یکشنبه‌‌ها منع می‌کنند.
  • سبقت‌ کارکرده‌ از صفرکیلومتر

    دنیای اقتصاد: بازار خودروی ایران از یک دهه پیش تاکنون، شرایط خاص و منحصربه‌فردی را در قیمت تجربه کرده است. در این زمینه بررسی «دنیای‌اقتصاد» نشان می‌دهد، قیمت خودروهای دست دوم در حال حاضر از نرخ کارخانه‌ای آنها فراتر رفته است. مهم‌ترین دلیل نیز قیمت‌گذاری دستوری و افزایش تقاضا برای این خودروها عنوان می‌شود.
  • شکست پیش‌بینی‌های بلندپروازانه از درآمد خودرویی

    دنیای اقتصاد: دیوان محاسبات کشور در گزارش تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲ عملکرد دولت در تامین درآمدی که طبق قانون بودجه سال ۱۴۰۲ پیش‌بینی شده، پرداخته است. این امار و ارقام نشان می‌دهد قوه مجریه در وصول درآمدهای خودرویی چندان موفق نبوده است. از بین سه مورد درآمدهای دولتی از خودرو که شامل درآمد حاصل از حقوق ورودی خودرو، مالیات بر خودروهای لوکس و درآمد حاصل از تعویض پلاک است، فقط مورد آخر نسبتا موفق عمل کرده و در باقی موارد حتی به میزان پیش‌بینی‌شده نزدیک هم نشده است.
  • صدور مجوز هزار خودروی وارداتی در سامانه جامع تجارت

    ایسنا: کارشناسان اداره ‌کل استاندارد استان تهران برای بیش از هزار خودروی سواری وارداتی در سامانه جامع تجارت، گواهینامه ارزیابی انطباق صادر کردند.
  • موفقیت برقی خودروسازان آمریکا در چین

    ایسنا: جنرال موتورز، برای اولین‌ بار در سه ماه گذشته در چین، خودروهای برقی و پلاگین هیبریدی بیشتری نسبت به خودروهای بنزینی معمولی فروخت؛ این نقطه عطف در حالی است که کل تحویل‌ها همچنان کاهش می‌یابد.
  • صد میلیون هیوندای

    دنیای اقتصاد: مجموع تولید محصولات هیوندای هفته گذشته از مرز صدمیلیون دستگاه گذشت. خودروساز کره‌ای به این مناسبت در کارخانه‌اش در شهر اولسان مراسمی برگزار کرد و صد میلیون و یکمین خودروی این کمپانی را به مشتری تحویل داد.
  • سرگذشت ۱۰ روز بازار خودرو

    دنیای اقتصاد: بررسی بازار خودرو در ۱۰روز گذشته حکایت از آن دارد که چالش‌های منطقه‌ای، چندان تاثیری بر بازار نداشته است؛ به‌طوری‌که در این بازه، قیمت محصولات داخلی ۱.۲درصد و بهای خودروهای مونتاژی نزدیک به نیم‌درصد صعود کردند. عدم نوسان شدید نرخ ارز مهم‌ترین دلیل در این زمینه عنوان می‌شود.
  • خودروسازی اروپا در وضع هشدار

    دنیای اقتصاد – گروه اقتصاد بین‌الملل: هشدارهای صادرشده از طرف شرکت‌های خودروسازی از جمله فولکس واگن و استلانتیس در مورد افت سودآوری، این نگرانی را ایجاد کرده که صنعت خودروی اروپا وارد دوره‌ای از رکودی عمیق‌تر و طولانی‌تر خواهد شد.
  • تامین برق ۱۲۶ جایگاه شارژ خودرو

    دنیای اقتصاد: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ گفت: مقرر شده به ۱۲۶ جایگاه شارژ خودروهای برقی با ایجاد زیرساخت‌های لازم با اولویت استفاده از انرژی‌های نو و تجدیدپذیر، برق‌رسانی شود.
  • شکایت خودرویی چین از ترکیه

    دنیای اقتصاد:‌ چین از ترکیه به دلیل اعمال تعرفه‌های سنگین روی خودروهای برقی به سازمان جهانی تجارت شکایت کرد.
  • ضرر کاهش فروش خودروهای برقی به باتری‌ساز کره‌ای

    دنیای اقتصاد: کاهش فروش جهانی خودروهای برقی به ال‌جی انرژی سولوشن آسیب رسانده و سود سه‌ماهه سوم باتری‌ساز کره‌ای تقریبا ۴۰درصد کاهش یافته است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر