شماره روزنامه ۶۱۸۷
|

ویژه‌نامه سراسری «فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان خوزستان»

  • آغوش باز خوزستان برای سرمایه‌گذاران

    یکی از عوامل اصلی رشد اقتصادی کشورها، سرمایه‌گذاری و تولید ناشی از آن است. اما تأثیر این عامل و قوت و ضعف آن در تسریع رشد اقتصادی به عوامل متعددی بستگی دارد که اگر مجموع آنها به نحو صحیح عمل کند، تأثیر سرمایه‌گذاری بر رشد اقتصادی باعث حل بسیاری از مشکلات اقتصادی کشورها شده و به توسعه آنها در بخش‌های مختلف کمک می کند.

    سرمایه نقش مهمی در افزایش رشد و توسعه اقتصادی دارد، زیرا ترکیب بهینه سرمایه با نیروی کار و فناوری بخش تولید را به حرکت درآورده و با رونق بخشی به تجارت، زمینه‌های بهبود سطح زندگی و رشد اقتصادی را فراهم می‌آورد.

  • پیش به سوی کارون

    سعیده نبی زاده

    معرفی فرصت های سرمایه گذاری در شهرها و مناطق مختلف ایران همواره یکی از اصلی ترین راهکارهای جذب سرمایه به منظور عمران و آبادانی کشور بوده است. اگرچه طی سال های گذشته و در دوره های زمانی گوناگون توزیع نامتناسب سرمایه ها منجر به بروز تبعیض های شدید سکونتی، عمرانی، معیشتی و در نتیجه توزیع و تمرکز نابرابر امکانات رفاهی، صنایع موردنیاز و سایر نیازمندی های زندگی شهروندان ساکن در مناطق کم برخوردار و دور افتاده به لحاظ جغرافیایی و اقتصادی شده، اما امروز توجه به فرصت های سرمایه گذاری در نقاط مختلف کشور بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته است.

  • بایدها و نبایدهای سرمایه گذاری در بندر امام خمینی(ره)

    شهردار بندر امام خمینی(ره) با اشاره به سهم برجسته این شهر در تولید ناخالص ملی، معتقد است: بهتر بود در کنار مقررات مربوط به انتخاب سرمایه گذار، چگونگی و نحوه هدایت و جذب سرمایه گذار، روش‌های سرمایه گذاری ، عوامل و راهکارهای سرمایه گذاری موفق ، چگونگی دستیابی به سرمایه پایدار و موارد دیگری از این دست در دستور کار قرار می گرفت. حبیب نصیری فر که هم‌اکنون دانشجوی دکترای شهرسازی است، در گفت و گو با دنیای اقتصاد افزود:صحبت در خصوص موانع سرمایه‌گذاری کار آسانی نیست و تابع آیتم ها و عوامل گوناگونی است.

  • تسهیل درقوانین سرمایه گذاری

    استاندار خوزستان از در نظر گرفتن شرایطی به منظور تسهیل قوانین و مقررات سرمایه گذاری در این استان خبر داد. غلامرضا شریعتی با تاکید بر ضرورت جلب اعتماد سرمایه گذاران برای ورود به عرصه های مختلف اقتصادی و عمرانی خوزستان، اندیشیدن تمهیدات لازم برای رفع قوانین دست و پاگیر و ایجاد مشوق های قانونی برای جلب نظر سرمایه‌گذاران را از اولویت های بسیار مهم در این عرصه بر شمرد. وی معتقد است، تغییر قوانین و مقررات و ایجاد ضوابط جدید در حوزه سرمایه گذاری علاوه بر اینکه امری ضروری به منظور تسهیل روند ورود سرمایه گذاران به پروژه های تعریف شده در استان‌های مختلف به خصوص استان های محروم و جامانده از روند توسعه محسوب می شود، اما این تغییرات مثبت و رو به جلو باید به گونه ای باشد که سرمایه گذار بتواند آینده پیش روی فعالیت اقتصادی خود را در منطقه پیش بینی کند.

  • ضرورت تقویت تعامل و همکاری میان دولت و بخش خصوصی

    در شرایطی که فعالان صنعت کشور از بروز نشانه های گشایش در عرصه های مختلف تولید و صنعت کشور تحت تاثیر فضای پسابرجام و همچنین تقویت تعامل میان دولت و بخش خصوصی در دولت یازدهم خبر می دهند، نمایندگان صنوف مختلف بازرگانی، صنعتی، معدنی و کشاورزی نسبت به بروز اثرات مثبت این تعامل و همکاری متقایل ابراز امیدواری می کنند. به گزارش دنیای اقتصاد، نمایندگان صنوف تاثیرگذار و مهم صنعتی، معدنی، کشاورزی و بازرگانی کشور با تاکید بر اهمیت بسیار زیاد تقویت تعامل و همکاری میان دولت و بخش خصوصی معتقدند، هم اکنون ایران به لحاظ سیاسی، اقتصادی و .

  • چهره بدون نفت خوزستان را نشان می‌دهیم

    معاون اقتصادی استانداری خوزستان گفت: یکی از مهم ترین اهداف برگزاری این نمایشگاه تغییر نگرش سرمایه‌گذاران نسبت به فضای اقتصادی خوزستان است. تلاش های بسیاری صورت گرفته تا چهره خوزستان بدون نفت را به کل کشور نشان دهیم. سیدعلی بحرینی‌مقدم عنوان کرد: برنامه ریزی های لازم برای برگزاری این نمایشگاه به عنوان یک برنامه مستمر و منسجم از سال گذشته آغاز شد. هدف از برگزاری این نمایشگاه معرفی کلیه فرصت‌های سرمایه گذاری موجود در خوزستان و تغییر نگرش سرمایه گذاران نسبت به فضای اقتصادی خوزستان است. تلاش های زیادی صورت گرفته تا چهره خوزستان بدون نفت را به سراسر ایران نشان دهیم.

  • خودکفایی با بومی سازی فناوری های کاربردی

    مدیرعامل و رئیس هیات مدیره هولدینگ فنی و مهندسی جنوب تاسیسات و شرکت کیش اویل، بومی‌سازی فناوری های روز دنیا در کشور به منظور تولید انبوه، کم هزینه تر و سریعتر کالاهای مورد نیاز را از ضرورت های بسیار مهم در صنایع گوناگون عنوان کرد و گفت: لازم است با بومی سازی فناوری های کاربردی و مورد نیاز کشور که هم اکنون در کشورهای پیشرفته منجر به رفع بسیاری از دغدغه های اقتصادی، زیست محیطی و . . . شده است، در تولید کالاها و مواد موثر و ضروری به خودکفایی برسیم.

    عبدالرضا شیرالی، رئیس هیات مدیره هولدینگ فنی و مهندسی جنوب تاسیسات و شرکت کیش اویل در گفت و گو با دنیای اقتصاد افزود: هم اکنون دغدغه های فراوانی در زمینه تولید کالاهای باکیفیت در کشور وجود دارد که بومی سازی و تولید برخی از آنها از جمله ضرورت های مهم و نیازهای اساسی محسوب می شود.

  • شرکت آب‌ و فاضلاب اهـواز دریک نگاه