شماره روزنامه ۶۱۸۷
|

ویژه‌نامه اصفهان

  • به نام اصفهان؛ به کام دیگران

    ریحانه سجادی- بیش از یک ماه از خشکی رودخانه زاینده رود می گذرد. این روزها شرایط آّبی اصفهان نگران کننده است و به دلیل خشکی رودخانه، چاه های فلمن که منبعی برای تامین آب شرب اصفهانی هاست رو به خشک شدن است. طی چند سال گذشته راهکارهایی همچون مصوبه ۹ ماده ای احیای حوضه زاینده رود مطرح شد که در آن به طرح هایی همچون بهشت آباد و تونل سوم کوهرنگ به عنوان نسخه هایی برای درمان بحران حوضه زاینده رود اشاره شده، اما باید دید این طرح ها تنها برای اصفهانی ها عایدی دارد و یا شهرهای دیگر سهم بیشتری از آب خواهند برد؟

    به گفته مدیرعامل کانون خبرگان کشاورزی اصفهان مطابق مصوبه چهارمین جلسه شورای هماهنگی مدیریت بهم پیوسته حوضه آبریز رودخانه زاینده رود و سیزدهمین جلسه شورای عالی آب در فروردین ماه ۹۳، جمع آب موجود حوضه زاینده رود در شرایط نرمال بارندگی معادل یک میلیون و ۴۹۲ میلیون متر مکعب است.

  • اصفهان قطب فولاد ایران است

    دنیای اقتصاد- انجمن آهن و فولاد ایران به عنوان یکی از حامیان رشد و توسعه تکنولوژی، آموزش، پژوهش و نشر اطلاعات در زمینه های تخصصی آهن و فولاد از برگزاری نهمین نمایشگاه متالکس حمایت کرده و ایجاد بستری مناسب برای ارایه توانمندی‌های صنعتی داخلی و خارجی و همچنین جریان انتقال دانش فنی در جهت رسیدن به اهداف کلان را از این رویداد انتظار دارد.

    رییس هیأت مدیره انجمن آهن و فولاد ایران درباره برگزاری نهمین نمایشگاه بین المللی متالورژی، ریخته گری، فولاد، معادن و صنایع وابسته (Metalex) که از ۱۲ تا ۱۵ مرداد در محل نمایشگاه های بین المللی استان اصفهان برگزار می شود، اظهار کرد: پیش فروش محصولات و سفارش گیری یکی از مهمترین اهدافی است که مشارکت کنندگان در این نمایشگاه دنبال می کنند.

  • ‌ آمایش دقیق مؤلفه‌های فرهنگی، اجتماعی ضروری است

    رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اصفهان دقیق‌سازی آمایش مؤلفه‌های فرهنگی، اجتماعی مناطق در تمام حوزه‌های سخت‌افزاری، نرم‌افزاری و منابع انسانی فعال در محلات مناطق شهرداری اصفهان را مهم ارزیابی کرد. اصغر آذربایجانی، با بیان اینکه اگر در حوزه فرهنگی سرمایه‌گذاری شود، در حقیقت در راستای توسعه و تعالی مناطق و محله‌های شهری حرکت کرده‌ایم، اظهار کرد: در این راستا با تعریف معاونت‌های فرهنگی و اجتماعی در مناطق ۱۵ گانه و استفاده از حوزه مشارکت ظرفیت‌های مردمی می‌توانیم به این مهم دست یابیم.

  • یک سال گذشته بهترین دوران زندگی‌ام بود

    دنیای اقتصاد- شهردار اصفهان گفت: طی یک سال گذشته نازک کردن مرز بین شهروندان و مدیریت شهری مهم‌ترین محور فعالیت‌های شهرداری اصفهان بود. به گزارش روابط عمومی شهرداری اصفهان، مهدی جمالی‌نژاد ضمن عرض تبریک روز شهرداران و دهیاران به همکارانش در شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور و به ویژه استان اصفهان اظهار داشت: باید توجه داشته باشیم که فعالیت شهرداری‌ها و دهیاری‌ها مکمل یکدیگر است و هر آنچه در دهیاری‌ها توزیع متوازن خدمات و امکانات را داشته باشیم در واقع نسبت به کاهش مهاجرت به شهرها کمک کرده‌ایم.

  • تعطیلی ۶۸۰۰ واحد تولیدی در سال گذشته

    دنیای اقتصاد- رییس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران گفت: از سال ۸۰ تا ۹۳ حدود ۵ هزار و ۸۹۹ واحد با بیش از۱۲۰ هزار کارگر تعطیل شده و این آمار سال گذشته به ۶ هزار و ۸۰۰ واحد تولیدی افزایش یافته است. به گزارش دنیای اقتصاد، سیدعبدالوهاب سهل آبادی در مراسم تجلیل از صنعتگران و معدنکاران نمونه استان قم که به مناسبت گرامیداشت روز صنعت و معدن برگزار شد، تصریح کرد: در شرایط کنونی ۷۰ درصد کارخانه ها فعالیت می کنند و ۳۰ درصد تعطیل شدند و واحدهای تولیدی فعال با ۳۸ درصد ظرفیت به فعالیت اددامه می دهند.

  • دلایل کاهش تولید فولاد در چین

    انجمن جهانی فولاد در گزارش دوشنبه هفته گذشته خود از ادغام دو غول فولادی Baosteel و wuhan به منظور کاهش رقابت در بازار و ایجاد فرصت رشد قیمت فولاد خبر داد و اعلام کرد که قیمت فولاد چین به بالاترین سطح طی هفت هفته اخیر رسیده است. به گونه ای که مجموعه ای از عوامل و تمهیدات موجب شده تا قیمت سنگ آهن با رشد ۶. ۵ درصد مواجه شود و نرخ فروش فولاد حدود شش درصد افزایش یابد. بر این اساس این سوال مطرح می شود که کاهش تولید فولاد چین و افزایش قیمت فروش آن چه تأثیری بر وضعیت سودآوری شرکت های تولید کننده فولاد در داخل کشور و قیمت سهام آنها بر جای خواهد گذاشت؟

    در همین ارتباط، رییس هیأت مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد عنوان کرد: کاهش تولید فولاد از عوامل مختلفی همچون ادغام شرکت های مختلف و تشکیل بنگاه های بزرگ نشأت می گیرد که در این راستا برخی از شرکت های کوچک تعطیل می شوند تا ظرفیت بهینه ای در بنگاه های بزرگ ایجاد شود.

  • کاهش ۷۵ درصدی سطح کشت برنج در اصفهان - ۱۵ تیر ۹۵

    دنیای اقتصاد- مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان از کاهش ۷۵ درصدی سطح کشت برنج در استان اصفهان به دلیل استمرار خشکسالی‌ها و تبلیغات منع کشت این محصول آب‌بر خبر داد. مسعود میرمحمد صادقی با اشاره به اهمیت طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب به عنوان اولین و بالاترین فعالیت وزارت نیرو و شرکت آب منطقه ای از انسداد ۷۴۰ حلقه چاه غیر مجاز در استان اصفهان در سال گذشته خبر داد. مدیرعامل شرکت آب منطقه ای اصفهان همچنین به تعامل بیشتر شرکت آب منطقه ای و جهادکشاورزی استان پرداخت و افزود: سازمان جهاد کشاورزی برای جایگزینی کشت‌های پرمصرف آب به‌رغم مشکلات پیش رو، یک برنامه سه ساله دارد.

  • آخرین دانه‌های برنج لنجان در سفره اصفهانی‌ها

    مریم قمریان- با ممنوعیت کشت برنج در استان اصفهان، برنج لنجان بعد از چندصد سال قدمت، کم کم سفره اصفهانی‌ها را ترک می‌کند. دستورالعمل وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر ممنوعیت کاشت برنج در سراسر کشور به جز استان‌های گیلان و مازندران به محل بحث میان کشاورزان و کارشناسان این حوزه تبدیل شده است، توجیه وزارت جهاد کشاورزی کم آبی و مشکلات مربوط به بحران خشکسالی و نیاز به اصلاح الگوی کشت با توجه به میزان منابع آبی در دسترس است اما از سوی دیگر کشاورزانی که سال‌ها است با کشت برنج امرار معاش می‌کنند راضی به تغییر در الگوی کشت خود نیستند و صدای اعتراض آنها نیز به گوش مسئولان رسیده اما گویا راه دیگری نیست.

  • کاهش نرخ سود بانکی؛ مسکن چند روزه

    رضا اخلاق پور

    شاخص بورس همچنان با نوسان همراه است . نتایج و دستاوردهای مجامع عمومی و فوق العاده شرکت ها، نتوانست انتظارهای فعالان بازار و سهامداران را برآورده نماید،چرا که بر خلاف انتظار برخی از فعالان بازار، تاثیر برداشته شدن تحریم ها و اجرای برجام بر سودآوری شرکت ها به این زودی ها میسر نیست و زمان نیاز دارد تا اجرای برجام بتواند بر وضعیت اقتصادی شرکت ها تاثیر گذار باشد. موضوعی که در کنار کاهش تقاضا و رکود موجود دربخش های مختلف اقتصادی ، کند شدن نرخ رشد اقتصاد جهانی وکاهش تقاضای جهانی وهمچنین نوسان های قیمت نفت و.

  • تلاش برای حفظ موقعیت سازمان

    مجید سدیدی - کاهش تقاضا در بازار ، موجب کاهش فروش سازمانها و رکود محسوس در سال گذشته و ماههای ابتدایی سال جدید گردیده است. دلیل این رخداد در مرحله اول کاهش قدرت خرید مصرف کنندگان می باشد ، که علت آن تنش تورمی بوجود آمده در سالهای ۹۱ و ۹۲ است. در آن سالها قدرت خرید بخش عظیمی از جامعه که عمدتاً حقوق بگیران با درآمد ثابت بودند به یک سوم تقلیل پیدا کرد که موجب تغییر در سبک مصرف و زندگی آنها گردید. این تغییرات شامل موارد زیر بودند :

    ۱- مصرف کالاهای لوکس ، پرستیژی و سرگرم کننده بصورت چشمگیری کاهش یافت.

  • صنایع دستی دارد می‌میرد!

    هنرمند مسگر اصفهانی گفت: نمی دانم چرا استانداری به گزفروشی ها و حرفه های دیگر برای فعالیت در میدان امام جواز می دهد! دادخواه، با اشاره به این که جوانان خیلی کم به دنبال صنایع دستی و به ویژه مسگری می روند، گفت: یکی از دلایل اصلی که جوانان به سراغ مسگری نمی روند، سر و صدای بسیار زیادی است که در حین انجام این کار ایجاد می شود. وی افزود: من گوش هایم را در راه مسگری از دست داده ام و به درستی صحبت شما را نیز نمی شنوم، این درحالی است که اداره بیمه نیز این شغل را جزو مشاغل سخت قرار نمی دهد. این هنرمند اظهار داشت: کلاً هنر و از جمله مسگری به لحاظ مالی آنچنان مناسب نیست و این هم یکی از دلایلی است که مانع از روی آوردن جوانان به این حرفه می شود.

  • ورزش، اقتصاد را منتفع می کند

    شاخص‌های مختلف ارتقای سلامتی در سطح شهر اصفهان و تأثیرات قابل توجه آن در حوزه اقتصادی شهر، یکی از موضوعاتی است که امروزه در سازمان ورزش بدان توجه جدی صورت گرفته است. بسیاری بر این باور هستند که در صورت افزایش گرایش مردمی به ورزش و ارتقای سطح سلامتی مردم بدین دلیل، هزینه‌های ناشی از درمان و عدم حضور در محل کار کاهش پیدا کرده و این مسئله منجر به توسعه اقتصادی در طولانی مدت می‌شود. سازمان ورزش شهرداری اصفهان با عنایت به مشکلات مختلف موجود در حوزه زیرساخت‌های ورزشی این شهر، تلاش کرده که دسترسی مردم به سازه‌های ورزشی را تسهیل کند و با توجه به این موضوع، در توسعه زیرساخت‌های ورزشی، محلات مختلف و آمایش شهر را لحاظ می‌کند.

  • اجرای پروژه تعویض و نوسازی سیستم کنترل نورد سرد

    دنیای اقتصاد- رضا دراهکی کارشناس کنترل فرآیند نت نوردسرد با اعلام این خبر گفت: سیستم کنترل قدیمی مبتنی بر plc های قدیمی « وستینگهاوس» متعلق به چند دهه پیش بود که در مجموع ۱۴۰۰ ورودی خروجی را کنترل می نمود، ضمن این که به دلیل عدم وجود HMI در خط مشکلات زیادی را به دلیل عدم اطلاعات کافی و آنلاین از شرایط تجهیزات در خط بوجود می آورد که این امر اجرای این پروژه را ضروری نمود. وی افزود: بدین منظور جهت تبدیل این سیستم به سیستم های زیمنس طراحی های مربوطه بر اساس plcs۷ و با استفاده از Remot/ i/ oجهت جمع آوری سیگنالها و ارتباط با CPU در نظر گرفته شد، ضمن اینکه استفاده از یک PLC مدل S۷-۴۱۴ شرکت زیمنس و ۵ عدد کامپیوتر صنعتی شامل ۴ عدد HMI و یک عدد ES برای خط نیز پیش بینی شد.

  • دبیرکل اتاق اصفهان معارفه شد

    دنیای اقتصاد- مراسم معارفه امیرعباس اسماعیلی دبیرکل جدید اتاق بازرگانی اصفهان با حضور رییس و جمعی از اعضای هیات رئیسه، هیات نمایندگان و کارکنان اتاق برگزار شد. در این مراسم امیرعباس اسماعیلی طی حکمی از سوی سید عبدالوهاب سهل آبادی به عنوان دبیرکل اتاق بازرگانی اصفهان منصوب شد. اسماعیلی پیش از این قائم مقام دبیرکل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران بود. در سابقه کاری وی دبیرکلی اتحادیه تشکل های دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، عضو شورای سردبیری روزنامه سراسری آفرینش و همچنین معاونت پژوهشی خانه صنعت و معدن و تجارت اصفهان مشاهده می شود.

  • سریال دنباله‌دار تعطیلی کارخانه‌های تولیدی متوقف شود

    عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با تاکید براینکه سریال دنباله دار تعطیلی کارخانه های تولیدی باید متوقف شود،گفت: واگذاری کارخانه ارج باید براساس اصل ۴۴ قانون اساسی و مصوبه مجلس درخصوص واگذاری ها و خصوصی سازی صورت گیرد. زهرا سعیدی، با اشاره به تعطیلی کارخانه ارج و احتمال واگذاری این کارخانه به بخش خصوصی، اظهار داشت: واگذاری این کارخانه باید براساس اصل ۴۴ قانون اساسی و مصوبه مجلس درخصوص واگذاری ها و خصوصی سازی صورت گیرد و تا حد ممکن این کارخانه به سرمایه گذار داخلی که برند این کارخانه و تولید ملی را حفظ می کند، واگذار شود.

  • سالن اصلی مرکز همایش های بین المللی اصفهان تا پایان سال تکمیل می شود

    دنیای اقتصاد- معاون عمران شهری شهرداری اصفهان گفت: سالن اصلی پروژه مرکز همایش های بین المللی اصفهان در صورت تامین اعتبار تا پایان سال تکمیل می شود. ایرج مظفر، اظهارکرد: پروژه مرکز همایش های بین المللی شامل سالن اصلی، پارکینگ، دفاتراداری، سینما، سالن چند منظوره، هتل، مرکز تجاری و ویلاهای ویژه است. وی با اشاره به اینکه سالن اصلی همایش با ظرفیت ۲۴۰۰ نفر در مرکز نیم کره قرار دارد، ادامه داد: جایگاه میهمانان ویژه در طبقه همکف و تماشاگران در چهار جایگاه مجـزا در دو طبــقه اول و دوم قرار می‌گیرند.

  • اصفهان، بدون صحنه تئاتر و سالن های سینما قابل تصور نیست

    دنیای اقتصاد- شهردار اصفهان گفت: نمی توانیم شهری را تصور کنیم که پروژه های عمرانی آن با سرعت تمام به پیش برود اما صحنه تئاتر و سالن های سینمای آن خالی باشد. ضیافت افطاری نشست هنرمندان سینما و تئاتر با شهردار اصفهان با حضور جمعی از هنرمندان و معاونین شهردار اصفهان، اعضای شورای شهر و فولادگر نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد. مهدی جمالی نژاد در این مراسم خطاب به هنرمندان بیان داشت: هنرمندان ریشه های این شهر هستند و من به خود می بالم که خدمتگذار آنها هستم.

  • برند مبل اصفهان برای عرضه متولی ندارد

    رئیس اتحادیه تولید و فروش مبل اصفهان گفت: مقوله برندسازی در صنف مبلمان انجام شده اما متاسفانه متولی برای گسترش برند مبلمان اصفهان برای عرضه در سطح جهانی وجود ندارد. حجت الله پورحقانی با اشاره به اینکه رکود اقتصادی یکی از بزرگترین معضلات اصناف کشور و به خصوص اصفهان است، اظهار داشت: ۱۰۲ اتحادیه در اصفهان وجود دارد که تمام آنها درگیر مشکلات اقتصادی هستند و در این راستا مسئولین وزارت صنعت معدن تجارت، اتاق اصناف و . . . باید چاره اندیشی کنند. وی به دیگر معضل اصناف اصفهان اشاره کرد و افزود: متاسفانه اصناف کشور ارتباط ضعیفی با دنیای خارج دارند و این موجب شده توان صادراتی مناسبی نداشته باشند.

  • فعالیت‌های فرهنگی در شهرداری اصفهان هماهنگ می‌شود

    دنیای اقتصاد- مدیر فرهنگی، هنری شهرداری اصفهان گفت: نقشه مهندسی فرهنگی اجتماعی شهر به مناطق ۱۵ گانه شهرداری اصفهان ابلاغ شد که پیرو این رویداد فعالیت‌های فرهنگی در شهرداری اصفهان هماهنگ می‌شود. منصور سلطانی‌زاده، اظهارکرد: نقشه فرهنگی اجتماعی شهر اصفهان که توسط شهرداری اصفهان تهیه شده، به تفکیک مناطق و بر اساس اولویت ها تدوین شده است. وی اضافه کرد: این اولویت ها شامل فرهنگ شهروندی، فرهنگ سلامت، اجتماعی و سلامت و بهداشت جسمی، فرهنگ ورزش، فرهنگ تفریح ، آموزش عمومی مهارت های زندگی، سلامت اداری، عفاف - پوشش و آرایش اسلامی و نمادها و شعائر ایرانی - اسلامی است.

  • برج های کبوتر؛ محور گردشگری می شوند

    دنیای اقتصاد- سابقه تاریخی ساخت برج های کبوتر به طور دقیق مشخص نیست ولی قدمت آنها به ۷۰۰ سال پیش برمی گردد به طوری که ابن بطوطه در اوایل قرن ۸ هجری از وجود کبوتر خانه ها یاد کرده است. برخی محققان کبوترخانه ها را شاهکار معماری دوره صفویه می دانند و معتقدند نخستین نمونه کبوترخانه ها در زمان شاه عباس به وجود آمد.

    تیمور لنگ نیز در زمان حمله به اصفهان با مشاهده این سازه ها فکر می کند مردم منطقه کبوتر باز هستند و وقتی به فایده آنها پی می برد از آنها الگو برداری کرده و در پایتخت کشور خود یعنی بخارا نمونه هایی از آن را می سازد.

  • مجمع نمایندگان منسجم تر تشکیل می شود

    دنیای اقتصاد- نماینده مردم اصفهان در مجلس گفت: اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی، اجرای قانون بهبود مستمر محیط کسب و کار و رفع موانع تولید، سه راهکار خروج از رکود در کشور است. حمیدرضا فولادگر در جمع خبرنگاران به سال اول فعالیت مجلس دهم اشاره کرد و بیان داشت: امسال تا حدودی کار برای مجلس سخت است چرا که سال اول فعالیت نمایندگان دوره دهم بوده و به نوعی سال تجربه اندوزی است. وی در خصوص آرایش سیاسی مجلس دهم، بیان داشت: همان‌طور که پیش‌بینی می‌شد مجلس دهم به‌گونه‌ای شکل گرفت که جریان‌های سیاسی در آن برابر هستند، جریان اصلاح‌طلب و اصول‌گرا هرکدام نزدیک به ۱۲۰ نفر عضو دارند.

  • صرفه جویی ۲۰۰ میلیارد ریالی در کوره های قوس الکتریکی

    دنیای اقتصاد- با افزایش بازیابی اکسید آهن در سرباره کوره های قوس الکتریکی بالغ بر ۲۰ میلیارد تومان در هر سال صرفه جویی اقتصادی محقق شد. به گزارش روابط عمومی شرکت فولادمبارکه اصفهان، غلامرضا سلیمی رئیس کوره های قوس الکتریکی با اعلام این خبر افزود: در فرآیند کوره های قوس الکتریکی (بر خلاف کوره های بلند) به دلیل دمش اکسیژن و اتمسفر اکسیدی کوره های قوس الکتریکی، همواره مقداری اکسید آهن در سرباره وجود دارد. این مقدار معمولاً حدود ۳۰درصد می باشد که در کوره هایی که دمش بیشتر اکسیژن انجام می دهند بیشتر نیز می گردد.

  • ضعف مدیریت؛ عامل خشکی زاینده‌رود

    دنیای اقتصاد- رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان با بیان اینکه خشکی زاینده‌رود ناشی از ضعف مدیریت بهره‌برداری ازرودخانه است،گفت: طی۱۰سال گذشته هر روز مدیریت غیرعلمی در این خصوص اعمال شده است. فتح‌الله معین، با اشاره به خشکی زاینده رود طی چند سال اخیر اظهار داشت: مسئولان وزارت نیرو کاهش بارندگی را عامل اصلی این امر می‌دانند در حالی که اگر فرض کنیم این علت به عنوان یکی از عوامل کم آبی باشد باید این کاهش بارندگی موجب کسری تحویل آب به تمامی مصرف کنندگان باشد نه آنکه صرفاً به مصرف کنندگان انتهایی از جمله کشاورزان استان اصفهان تحمیل شود.

  • پیشرفته‌ترین فناوری‌ها برای افزایش کیفیت زندگی شهری

    دنیای اقتصاد- در نخستین نمایشگاه و جشنواره بین‌المللی فناوری‌های نوین شهری (ICS ۲۰۱۶) پیشرفته‌ترین فناوری‌های موجود برای حل مسائل مدیریت شهری و افزایش کیفیت زندگی شهری به عرصه نمایش گذاشته می‌شود. به گزارش روابط عمومی شهرداری اصفهان، توسعه دانایی‌محور شهرها، شکل تازه‌ای از توسعه در عصر دانایی است که هدفش آوردن شکوفایی و پایداری محیطی همراه با یک نظم اجتماعی - فضایی در شهرهاست، در این رهگذر، خلاقیت و نوآوری به ویژه از دید اقتصادی، مولفه مهمی در بازترکیب عناصر برای دستیابی به فناوری‌های نوین، توسعه دانایی‌محور و در نتیجه رشد همه‌جانبه است.

  • سود گرانی خرمای ماه رمضان در جیب دلالان

    دنیای اقتصاد- عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه سود گرانی خرما در ماه مبارک رمضان به جیب دلال می رود، گفت: گرانی خرما مصرف کننده را از منظر اقتصادی تحت تاثیر قرار می دهد. مهدی بقایی، اظهار کرد: از ابتدای اجرای طرح "میز ایده" ناصرموسوی لارگانی درباره وضعیت گرانی نرخ کالاهای اساسی همچون خرما در ماه مبارک رمضان، تصریح کرد: با توجه به اینکه ماه مبارک رمضان در مقطعی برگزار می شود که میزان ساعت روزه داری بالاست باید برای ارزان رسیدن کالاهای اساسی بدست مصرف کننده در ماه مبارک رمضان اقدامات بهینه برنامه ریزی شود نه اینکه ماشاهد گرانی کالاهای اساسی در ماه مبارک رمضان باشیم.

  • ارائه ۲۰۰ ایده زیباسازی شهری از سوی اصفهانی ها

    دنیای اقتصاد - مدیرعامل سازمان زیباسازی شهرداری اصفهان گفت: طرح "میز ایده" برای دریافت ایده های عموم شهروندان در خصوص زیباسازی شهر در حال برگزاری است. مهدی بقایی، اظهار کرد: از ابتدای اجرای طرح "میز ایده" حدود ۵۰ نفر با ایده های مختلفی در زمینه زیباسازی شهری در این برنامه شرکت و نزدیک به ۲۰۰ ایده ارائه کردند. وی افزود: از ۲۰۰ ایده ارائه شده بیش از ۱۰ ایده قابلیت اجرایی شدن در شهر اصفهان را دارند که در صورت تصویب در شورای هنری سازمان، از ایده پردازان خریداری می شود. بقایی ادامه داد: احداث پارک آثار باستانی، پارک موضوعی نوآوری، شهرک چوبی، نگارخانه شهری مکتب اصفهان، الاکلنگ نوری، ساخت وسیله بازی در پارک ها برای ناتوانان ذهنی، نورپردازی خیابان ها براساس رنگ فصول، سرسره موزیکال، نماد درب خانه های قدیمی ویژه مبلمان شهری و زیباسازی پل های عابرپیاده به صورت ویژه از جمله ایده هایی است که قابلیت اجرایی شدن را دارند.

  • تیم‌های ورزشی ایران سودآور نیستند

    مسعود سعیدی-نظام باشگاه‌داری در کشورهای اروپایی بر مبنای شالوده و تفکری صحیح و حرفه‌ای و با این رویکرد که هر باشگاه باید در رشته‌های مختلف ورود کرده و بر اساس سند آمایش سرزمین خود، به تیم‌داری در رشته‌های مختلف دست بزند، شکل گرفته است. در واقع سرمایه‌گذاران در این کشورها با حضور جدی در عرصه ورزش، به تیم‌داری در رشته‌های مختلف مبادرت کرده و هر باشگاه را به مجموعه‌ای از تیم‌ها و آکادمی‌های مختلف تبدیل کرده‌اند.

    امروزه در کشورهای پیشرفته، ساختار ورزش بر اساس باشگاه‌ها شکل گرفته و نه فقط یک تیم.

  • انگار در شهر خبری نیست

    جمال نوروزباقری- عطش دانستن،کنجکاوی برای پاسخ به یک سوال، همه وهمه دلیل آن می شود که شما در جستجوی یک کتاب باشید،اینبار در فصل دوم جستجو، نه ما که کتاب به دنبال پاسخی است برای این سوال، که آیا صفحات او نقش پررنگی در زندگی مردم دارد؟ چند روز گذشته یک خبرتحت عنوان" اصفهان رتبه دوم طرح تابستانه کتاب را در اختیار دارد" توجه بسیاری را در این حوزه (کتاب) به خود جلب کرد. در ادامه و از قول معاون فرهنگی و مطبوعاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان گفته شده بود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به منظور رونق بخشیدن به بازار کتاب و ترویج کتابخوانی، همزمان با آغاز تابستان تسهیلاتی را در قالب یارانه خرید کتاب از طریق کتابفروشی های سراسر کشور مستقیما به خریداران کتاب پرداخت می‌کند.

  • ابرقویی‌نژاد از انتخابات هیات فوتبال انصراف داد

    دنیای اقتصاد- علی‌اکبر ابرقویی‌نژاد از کاندیداتوری انتخابات هیات فوتبال استان اصفهان انصراف داد. علی‌اکبر ابرقویی‌نژاد رییس سه دوره گذشته هیات فوتبال استان اصفهان که در پایان دوران ریاست خود در این هیات، برای شرکت در انتخابات آتی هیات فوتبال اعلام آمادگی کرده بود، امروز در نامه‌ای خطاب به دبیر هیات و مسئول اجرایی انتخابات هیات فوتبال استان از کاندیداتوری و شرکت در مجمع انتخاباتی این هیات انصراف داد. وی در این نامه ادعا کرده که از ابتدا تمایلی به کاندیدا شدن در این دوره از انتخابات هیات فوتبال نداشته است.

  • بومی سازی موتور پمپ های آبرسانی واحد فولادسازی

    دنیای اقتصاد- کارشناس فرآیند نگهداری و تعمیرات فولاد سازی فولادمبارکه، از بومی سازی موتور پمپهای مربوط به سیکل C آبرسانی این ناحیه خبر داد و گفت: این پروژه در راستای تأمین تجهیزات و قطعات مورد نیاز خط تولید و اعلام نیاز به موتور پمپ های ۲۰۰ کیلو وات الکتریکی با ولتاژ ۶. ۶KV، در واحد آبرسانی کورههای قوسالکتریکی با استفاده ازتوانمندی شرکتهای داخلی با موفقیت به انجام رسید.

    امیر رضا نقش افزود: این واحد وظیفه خنک کاری داکت مکش دود (cooling ducts) کورههای قوس الکتریکی را بر عهده دارد .

  • تولید سالانه ۹۰۰ تن ماهی در استان اصفهان

    دنیای اقتصاد- مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: تولید آبزیان پرورشی در قفس به عنوان یک طرح نو در اصفهان به اجرا گذاشته شده است. محمدرضا عباسی با اشاره به اینکه اجرای طرح رهاسازی ماهیان سردآبی و گرم آبی در دریاچه‌های پشت سد یکی از طرح‌های مدیریت شیلات استان اصفهان از گذشته تا به حال بوده است، بیان داشت: اجرای طرح‌های نوین آبزی پروری در منابع محدود آبی استان، با هدف استفاده مفید و موثرتر از اهدافی است که در این راستا می‌توان به «طرح پرورش ماهی در قفس» اشاره کرد.

  • توسعه فیزیکی شهر خطرناک است

    دنیای اقتصاد- عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: توسعه فیزیکی شهر خطرناک است و باید به فکر احیاء بافت فرسوده باشیم. سید کریم داوودی در جلسه شورای اسلامی شهر اصفهان اظهارکرد: توسعه پایدار شهری یعنی توسعه شهرها به صورتی که حداقل خسارت را به محیط زیست وارد نماید. وی افزود: در شرایطی که اصفهان با مشکل کم آبی و نزدیکی به کویر مواجه است حفظ زمین‌های کشاورزی و باغات اطراف شهر از اهم سیاست های توسعه شهری می باشد. عضو شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: توسعه فیزیکی شهر خطرناک است و باید به فکر احیاء بافت فرسوده باشیم.

  • گونه های کم آب گیاهی جایگزین چمن های شهر شود

    دنیای اقتصاد- عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: با توجه به شرایط اقتصادی کشور، ارائه پیوست اقتصادی در پروژه های شهری احساس می شود. احمد علی عاملی در جلسه شورای اسلامی شهر اصفهان با اشاره به لزوم ارائه پیوست اقتصادی در پروژه های شهری اظهارکرد: با توجه به کمبود منابع در اختیار و همچنین لزوم اثربخشی و کارآیی پروژه های شهری و شرایط اقتصادی کشور، ارائه پیوست اقتصادی در پروژه های شهری احساس می شود. عاملی ادامه داد: لازم است شهرداری نسبت به این مهم اقدامی جدی و عملیاتی انجام دهد.

  • صادرات فرش دستباف اصفهان به ۱۳ کشور دنیا

    دنیای اقتصاد- مدیرکل گمرک اصفهان صادرات فرش دستبافت از گمرک استان را در این مدت ۲۷ تن و به ارزش دومیلیون دلار اعلام کرد و گفت: این محصول به ۱۳ کشور ازجمله آمریکا،کویت، امارات، قطر و غیره صادر شد. اسدالله احمدی ونهری، در دومین جلسه کمیته صادرات استان اصفهان، با اشاره به راه اندازی فاز آخر سامانه جامع امور گمرکی در گمرک اصفهان ازحذف کاغذ در این گمرک خبر داد. وی به صادرات استان اصفهان اشاره کرد و گفت: تعداد اقلام صادراتی استان به نقاط مختلف جهان ۴۳۵ قلم بوده که به ۷۸ کشور جهان صادر شده است.

  • از شهر تاریخی نوش آباد حفاظت می کنیم

    دنیای اقتصاد- استاندار اصفهان در نشست ساماندهی شهر تاریخی نوش آباد (اویی) تاکید کرد مصمم به حفاظت شهر تاریخی نوش آباد از منظر میراث فرهنگی و گردشگری هستیم . رسول زرگر پور، در نشست ساماندهی حریم تاریخی شهر زیرزمینی نوش آباد ، با حضور معاون امورعمرانی استاندار، مدیر کل میراث فرهنگی، جمعی از مدیران این اداره کل، فرماندار شهرستان آران وبیدگل، وجمعی از مدیران این شهرستان حضور یافت . وی در ابتدای این نشست ، ضمن ابراز خرسندی از حضور مسئولین محلی واستانی دراین نشست، تاکید کرد: همواره درایام مختلف مشتاق بودم تا ازاین شهر تاریخی بازدید کنم وپس از اینکه یک ماه پیش ازاین مجموعه تاریخی با شکوه وارزشمند بازدید کردم به شدت تحت تاثیر معماری ارزشمند این شهر زیر زمینی قرار گرفتم .

  • صادرات ۱۳۳ کیلوگرم طلا در فصل بهار

    دنیای اقتصاد- استاندار اصفهان، مجموع ارزش صادرات گمرکات استان در سه ماهه نخست امسال را ۲۰۶ میلیون دلار اعلام کرد و گفت: در سه ماهه نخست امسال ۱۳۳کیلوگرم طلا از استان اصفهان صادر شده است. رسول زرگرپور در دومین جلسه کمیته توسعه صادرات استان افزود: این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳ درصد کاهش وزنی و ۲۲ درصد کاهش ارزشی داشت. وی تصریح کرد: در این مدت عمده صادرات استان چُدن، آهن و فولاد، فراورده های نفتی، فرش و کف پوش ها، مصنوعات آهن و فولاد، محصولات لبنی، مصنوعات سنگی و گچی، قند، شیرینی، شکر و مواد پلاستیکی بود.

  • انصراف قابل پیش بینی بود

    دنیای اقتصاد- قرار بود تیتر این گزارش به موضوع "انصراف یا عدم انصراف" علی‌اکبر ابرقویی‌نژاد، رئیس فعلی هیات فوتبال اصفهان از انتخابات آینده اختصاص یابد، موضوعی که تا همین چند روز پیش به عنوان یکی از سئوالات بدون پاسخ اساسی اهالی فوتبال تبدیل شده بود اما حرکت روز شنبه ابرقویی‌نژاد و نامه انصرافی وی، فرصت را از ما گرفت تا پیش‌بینی‌مان خیلی زودتر از آنچه فکر می‌کردیم، به واقعیت تبدیل شود.

    علی‌اکبر ابرقویی‌نژاد که پیش از این نیز انصراف وی از انتخابات هیات فوتبال استان اصفهان پیش‌بینی می‌شد، در نهایت روز شنبه با انتشار نامه‌ای، انصراف خود را از حضور در انتخابات هیات فوتبال اصفهان اعلام کرد تا نشان دهد بخش عمده شایعات پیرامون وی، صحیح هستند.

  • اجرای پروژه بسته بندی میوه در میدان مرکزی

    مدیرعامل سازمان میادین و ساماندهی مشاغل شهری شهرداری اصفهان با اشاره به امکانات و برنامه های سازمان در زمینه اجرای پروژه های مشارکتی گفت: پروژه بسته بندی، سورتینگ و صنایع تبدیلی میوه و تره بار در میدان مرکزی میوه و تره بار شهرداری اصفهان اجرا شد. اصغر کشاورز راد، اظهارکرد: مجموعه سورتینگ، بسته بندی و صنایع تبدیلی میوه و تره بار از جمله پروژه های مشارکتی سازمان در میدان میوه و تره بار است. وی افزود: در زمان طراحی اولیه میدان مرکزی میوه و تره بار با توجه به موقعیت جغرافیایی و دسترسی های مناسب به فرودگاه، راه آهن، محورهای ترافیکی و همچنین کاهش بسیاری از هزینه ها؛ مکان مناسبی برای پروژه سورت و بسته بندی میوه و همچنین صنایع تبدیلی آن پیش بینی و مطالعات آن انجام شده است.

  • نمایشگاه؛ کجای اولویت شهری

    دنیای اقتصاد- اصفهان استانی در میانه ایران که هم از نظر صنعتی ید طولایی و هم از نظر اقتصادی همواره حرف های زیادی برای گفتن دارد. این روزها اصفهان صنعتی ترین استان و با حساب و کتاب های انجام شده پس از پایتخت، اقتصادی ترین استان کشور نیز نام دارد. این در حالی است که نمایشگاه موجود در چنین استانی که ترین های اقتصادی و صنعتی را یدک می کشد نه تنها مناسب بلکه برازنده چنین استانی نیز نیست. اینکه چرا نمایشگاه برای چنین استانی مهم است پاسخی صریح و واضح دارد. نمایشگاه ها پیشانی های اصلی صنعت و اقتصاد کشور بوده و به عنوان یک بازوی موثر در مسیر گردشگری هر کشور مطرح می شود.