مدیرعامل بانک صنعت‌ومعدن:

تأمین مالی واحدهای دانش‌بنیان در اولویت است

شماره روزنامه: ۵۶۴۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۹۳۳۷۶۹ ویژه‌نامه

مدیر عامل بانک صنعت و معدن گفت: یکی از اولویت‌هایی که بانک صنعت و معدن دنبال می‌کند، تأمین مالی واحدهای دانش‌بنیان است. علی خورسندیان در حاشیه بازدید بازدید از برخی مراکز صنعتی در اصفهان، اظهار کرد: در سفرهای دوره‌ای به استان‌های مختلف کشور از واحدهای تولیدی صنایع و شرکت‌هایی که تسهیلات گرفته‌اند و تأمین منابع مالی‌ داشته‌ایم، بازدید می‌کنیم تا از نزدیک شاهد عملکرد شرکت‌ها باشیم تا اگر مشکلی باشد را مورد بررسی قرار دهیم. وی افزود: در سفرهای استانی مصوبات سفر ریاست جمهوری را پیگیری و سعی می‌کنیم این سفرها را به‌گونه‌ای پیش ببریم که اگر لازم شد در لحظه تصمیم‌گیری کنیم.

خورسندیان با بیان اینکه بانک صنعت و معدن در ۱۰ سال اخیر نقش بسیار مهمی در تأمین مالی صنایع و واحدهای تولیدی در استان اصفهان داشته است، بیان کرد: بانک صنعت و معدن در ۱۰ سال اخیر، حدوداً ۲۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تأمین مالی کرده که شامل حدود ۳۷۲ طرح پروژه بوده است که  ۷۲طرح آن به بهره‌برداری رسیده و بخشی دیگر سرمایه در گردش است و خوشبختانه با این تأمین مالی، نزدیک به ۵ هزار فرصت شغلی نیز در ۱۰ سال اخیر ایجاد شده است.

مدیر عامل بانک صنعت و معدن خاطرنشان کرد: در مصوبات سفر ریاست جمهوری ۱۴ طرح به عهده بانک صنعت و معدن بود که ۴ طرح  آن ایجادی و ۱۰ طرح دیگر، سرمایه در گردش بوده است. بانک صنعت و معدن تا ۱۰۰ درصد به تعهدات خود عمل کرده و تکلیفی که داشته تقریباً به سرانجام رسیده است. در ارتباط با تبصره ۱۸ قانون بودجه، این یک بودجه اداره شده است که از طریق دستگاه‌ها در اختیار بانک قرار می‌گیرد و بانک اهرم می‌کند و دو برابر آن را تأمین مالی خواهد کرد و تمام آنچه مربوط به استان اصفهان بوده تأمین شده و حدوداً ۲۸۰ میلیارد تومان در قالب تبصره ۱۸ به استان اصفهان تخصیص داده شده است. خورسندیان تصریح کرد: از اولویت‌هایی که بانک صنعت و معدن دارد، تأمین مالی واحدهای دانش‌بنیان است. در سال۱۴۰۰ و ۹ ماهه نخست سال ۱۴۰۱، حدوداً ۲۰۹ طرح دانش‌بنیان با مبلغ ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در استان اصفهان تأمین مالی شد. در این راستا عملکرد بانک استان خوب بوده و استان اصفهان ظرفیت بیشتری دارد، اما واحدهایی داریم که توسعه صنعت ممکن است بیش از گذشته شکل بگیرد. وی اعلام کرد: امروز از دو شرکت سپهر پلیمر و اصفهان مقدم که محصولات یک‌بار مصرف دارند و از کارآفرینان پیشرو و پیشتاز بخش خصوصی در صنعت هستند، بازدید کریم. همچنین در ادامه از شرکت‌های شهر صنعتی رازی بازدید خواهیم داشت و در نهایت در اتاق بازرگانی با حضور صنعتگران و اعضای اتاق، نشست خواهیم داشت که امیدواریم اتفاقات خوبی رخ دهد. همچنین در ادامه از شرکت کوثر نوش، انتخاب و شیر ایران بازدید خواهیم کرد.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن درباره برنامه‌ها برای جلب رضایت مشتریان، افزود: در ارتباط با جلب رضایت مشتریان مدت‌ها است که تحول و نقشه راه دیجیتال و بانکداری دیجیتال را تنظیم کرده‌ایم و براساس نیاز مشتریان پیش می‌رویم و اکنون در حال تأسیس شرکت فناوری خواهیم بود و برای ارتباط بیشتر با مشتریان، به آن‌ها خدماتی ارائه و به‌صورت پایلوت توسعه می‌دهیم. بانک صنعت و معدن، چون بانک توسعه‌ای است و خرده‌بانکداری ندارد و بیشتر تأمین مالی شرکت و صنایع بزرگ انجام می‌دهد به همین علت ناگزیر است نیازها را پاسخ دهد، برای این اهداف برنامه‌ریزی شده و امیدواریم گسترش خوبی رخ دهد. خورسندی خاطرنشان کرد: تسهیلاتی که در ۹ ماه اول سال ۱۴۰۱ داشتیم، نسبت به سال ۱۴۰۰ رشد خوبی داشته و نشان دهنده این است که تأمین مالی را بیشتر کردیم. بانک صنعت و معدن منابعی که جذب می‌کند، بخشی از منابع مالی دولت و صندوق توسعه ملی است، به طور متوسط در کل کشور میزان مصارفی که در قالب تسهیلات اعطا می‌کند، نسبت به منابع سپرده نزدیک به ۵۰۰ درصد عملکرد دارد، یعنی ۶ برابر آنچه که منابع به دست آورده تسهیلات می‌دهد. غیر از واحدهای تولیدی هیچ‌گونه تأمین مالی تجاری و بازرگانی نداریم و تمام حمایت‌ها برای تولید بیشتر است. بر توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و توسعه تأمین مالی این شرکت‌ها تأکید زیادی داریم و این مهم را جز اهداف خود می‌دانیم. وی با اشاره به دغدغه صنعتگران، خاطرنشان کرد: انتظارات از بانک‌ها از جمله بانک صنعت و معدن زیاد است، اما بانک‌ها هم مشکلاتی دارند و با محدودیت منابع روبرو هستند که تورمی است. البته کفایت سرمایه مهم‌ترین مشکل بانک‌ها در تأمین مالی است. خورسندیان با تأکید بر اینکه انتظارات دوطرفه بین بانک، کارآفرینان و صنعتگران در جذب و تخصیص منابع بسیار مهم است، گفت: اختیارات مثبت و افزایش آن بر اساس شاخص‌ها رتبه‌بندی می‌شوند و بر اساس آن اختیارات کافی داده می‌شود ولی با توجه به امکانات و پتانسیل‌های این استان اختیارات مدیریت اصفهان در واحد تهران تعریف می‌شود

مشاهده اخبار بیشتر در ویژه‌نامه اصفهان

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن