نگاهی به استراتژی بانک دی
بانکداری دیجیتال، توسعه سرمایه انسانی متخصص
با توجه به مفهوم برنامهریزی استراتژیک، این امر مستلزم بهره گیری از این نوع برنامهریزی است؛ چرا که برنامهریزی استراتژیک از یک طرف آیندهنگر بوده و از طریق پیشبینی تحولات آتی اقدامات مناسب را تنظیم میکند. از سوی دیگر به محیط پیرامون خود توجه داشته و با آن ارتباط تنگاتنگ دارد و از این لحاظ میتواند به سرعت از تغییرات محیط با خبر شده و نسبت به آن واکنش سریع و مناسب نشان دهد.
برنامهریزی استراتژیک با بررسی محیط خارجی و داخلی یک سازمان، فرصتها و تهدیدهای محیطی، قوتها و ضعفهای درونی را شناسایی کرده و با در نظر داشتن ماموریت سازمان، اهداف بلند مدتی را تنظیم میکند و برای دستیابی به این اهداف از بین گزینههای استراتژیک اقدام به انتخاب استراتژیهایی میکند که با تکیه بر قدرت ها و بهرهگیری از فرصتها، ضعفها را از بین برده و از تهدیدها پرهیز میکند تا در صورت اجرای صحیح باعث موفقیت سازمان در عرصه رقابت شود.
بانک دی به همین منظور از ابتدای فعالیت خود اقدام به تدوین برنامه استراتژیک کرده و طی زمان با بهرهگیری از مفهوم برنامهریزی غلتان اقدام به روزآمد بودن آن کرده است. با بهره گیری از توانمندیهای سازمان و در نظر داشتن فرصتها و تهدیدهای محیطی مجموعهای از اهداف استراتژیک برای بانک دی تدوین شد که برای تحقق آن «بانکداری دیجیتال» و «توسعه سرمایه انسانی متخصص در حوزه بانکداری» به عنوان جهتگیریهای کلان بانک طراحی شد.
بر این اساس بانک دی قصد دارد در یک بازه پنج ساله و در راستای تحقق چشمانداز «کسب بالاترین استانداردها در صنعت بانکداری کشور» اهداف تعیین شده را محقق کند. به این منظور و برای تثبیت جایگاه بانک دی در صنعت بانکداری کشور به عنوان یک نهاد پیشرو و ارزش آفرین، استراتژیهایی به طور خاص برای آنها طراحی شده است که نوع تحقق اهداف بانک دی را مشخص میکند.
ارسال نظر