تا پایان امسال تحقق مییابد:
حضور اولین سری کامیونهای فوق سنگین در معادن کشور
صادقیان که مدیرعاملی شرکتهای بنیان دیزل و ایران خودرو تبریز را در کارنامه مدیریتی خود دارد به عنوان مدیرعامل جدید شرکت ارس خودرو دیزل (آمیکو) گفت: ضمن شروع به تولید انبوه انواع پیکاپ، به دلیل نیاز صنایع و معادن کشور، برنامه تولیدکامیونهای دام تراک به ظرفیت ۷۰ تن الی ۱۰۰ تن را در خطوط تولید قرار دارند و تا پایان سال، محصول جدید از این نوع کامیونهای فوق سنگین به بازار متقاضی معادن کشور عرضه میشود. صادقیان افزود: شرکت صنعتی آذر موتور با برند آمیکو به عنوان یک برند ملی در ۳۲ کشور جهان ثبت شده و حدود سه دهه پیش فعالیت خود را در صنعت خودرو (تراکتور و موتورسیکلت) شروع کرده و در تولید موتورسیکلت زبانزد خاص و عام شده و از ده سال پیش رسما تولید انواع خودروها (کامیونت، کامیون و کشنده) را آغاز کرد که تاکنون حدود ۳۰ هزار دستگاه خودرو به بازارهای داخل و خارج عرضه کرده است. وی خاطرنشان کرد: با وجود اینکه مسیر تدارک قطعات آمیکو به دلیل تحریمها از کشور چین بوده است، ولی آمیکو با بهرهگیری از مدیران، مهندسان و همکاران توانمند خود در تولید خودروهای تجاری توانست...
اجزای اصلی خودروها را به روش مهندسی خرید و با دقت تمام از برندهای معروف قطعه ساز دنیا تدارک دیده و محصولات خود را به بازار عرضه کند. در نتیجه حتی یک مورد تصادف، به دلیل عدم ایمنی یا به کار بردن قطعات بیکیفیت در سامانه تصادفات پلیس کشور برای محصولات آمیکو ثبت نشده است. در چین همه تولیدکنندگان پیکاپ موظف هستند فقط ۵۵ نوع استاندارد CCC چین را اخذ کنند، در صورتیکه پیکاپ آمیکو اولین خودرو ایران است که به دلیل کیفیت بالا توانسته گواهینامه استانداردهای ۸۸ گانه ایمنی و آلایندگی روز اروپا را از موسسه TUV آلمان اخذ کند. در نتیجه پیکاپهای آمیکو قابل صدور به اتحادیه اروپا هستند، این در حالی است که تاکنون هیچ خودرویی در ایران نتوانسته است استانداردهای ۸۸ گانه را اخذ کند اما تمامیپیکاپهای مونتاژ ایران و حتی پیکاپهای وارداتی از ژاپن نیز تاکنون فقط دارای استانداردهای ۵۵ گانه هستند.
صادقیان ادامه داد: تاکنون هیچ پیکاپ دوگانه سوزی (CNG) به بازارهای چین عرضه نشده است، در صورتیکه پیکاپهای آمیکو مجهز به سیستم و تجهیزات پیشرفته سوخت رسانی CNG بوده و در این رابطه گواهینامه اصلی از مؤسسه TUV دریافت کرده است. مدیرعامل ارسخودرو دیزل تاکید کرد: هیچ یک از پیکاپهای چینی و حتی ژاپنی به قفل دیفرانسیل اتوماتیک مکانیکی مجهز نیستند (Diff. Look) و تنها پیکاپهای آمریکایی مثل فورد و شورلت و در ایران نیز پیکاپ آمیکو، به این نوع قفل دیفرانسیل ساخت آمریکا تجهیز شده است. وی تاکید کرد: جهت امنیت و ایمنی بیشتر سرنشینان، شاسی پیکاپهای آمیکو همانند اتومبیلهای پیشرفته اروپایی در تصادفهای شاخ به شاخ در قسمت جلو به چهار مرحله ضربه گیر مجهز شده که پیکاپهای چینی و ژاپنیهای موجود در بازار از این تکنولوژی بیبهره هستند.
صادقیان افزود: همه پیکاپهای چینی وارداتی و مونتاژ شده بر اساس استاندارد یورو ۴ هستند درحالیکه پیکاپهای آمیکو با استاندارد یورو ۵ و قابل ترفیع به یورو ۶ تولید و به مشتریان عرضه میشوند. وی در پایان تاکید کرد: میتوانیم ادعا کنیم که در انتخاب کیفیت قطعات متشکله، دقت و مهارت بسیاری به منظور افزایش کیفیت اعمال شده و از بهترین قطعهسازان معروف دنیا و از تکنولوژی آنها استفاده شده است و تمامی تجهیزات و امکانات رفاهی را همانند پیکاپهای رده اول دنیا به صورت استاندارد دارا هستند و از نظر راحتی، نرمی، بزرگ بودن فضای داخل کابین و بزرگ بودن اتاق بار، آسایش بهتر و بیشتری را نسبت به پیکاپهای ژاپنی موجود در بازار برای سرنشینان مهیا میسازد.
ارسال نظر