هفته صعودی بازارهای داخلی
یکی از روشهای پیشبینی قیمتها، نگاه به روند گذشته آنها است. بر این اساس در این صفحه روندهای قیمتی بازارهای مهم ایران و جهان به نمایش گذاشته شدهاند. همچنین در متن مربوط به هر قسمت روند آتی قیمتها براساس شواهد موجود پیشبینی شدهاند.
بازار سهام
افزایش میانگین هفتگی ارزش معاملات

هفته معاملاتی در بازارهای داخلی در حالی به پایان رسید که نماگر اصلی بورس اوراق بهادار تهران، شاهد یک روز منفی و ۴ روز مثبت بود، به طوری که شاخص کل بورس در هفتهای که گذشت، تنها روز شنبه با ۰.۱۲درصد کاهش ارتفاع در محدوده ۲ میلیون و ۱۹هزار واحد قرار گرفت و از آن پس تا آخر هفته (چهارشنبه) روند این شاخص صعودی شد. به صورتی که روز چهارشنبه، شاخص کل با ۱.۴۰درصد رشد در محدوده ۲ میلیون و ۶۰هزار واحد قرار گرفت که بالاترین مقدار آن از تاریخ ۱۲ مهر ۱۴۰۲ است. شاخص هموزن نیز در هفته اخیر مانند شاخص کل شاهد یک روز منفی و ۴ روز مثبت بود و بازده هفتگی ۲.۰۴درصد را به ثبت رساند. در هفتهای که گذشت بورس و فرابورس مجموعا شاهد ۳۵۷ میلیارد تومان خروج پول بودند. میانگین ارزش معاملات خرد نیز در سطح ۴۲۷۴ میلیارد تومان قرار گرفت.
بازار سکه
ادامهدار شدن روزهای کمتحرک

با نوسان در بازه محدود ۳۵۰هزار تومانی، روزهای آرام و بدون تلاطم بازار سکه در هفتهای که گذشت نیز ادامهدار شد؛ به صورتی که پایینترین قیمت هفتگی هر قطعه سکه امامی روز یکشنبه با ثبت قیمت ۲۸ میلیون و ۸۵۰هزار تومان و بالاترین قیمت آن روز پنجشنبه با ثبت قیمت ۲۹میلیون و ۲۰۰هزار تومان رقم خورد. قیمت ثبتشده برای هر قطعه سکه امامی در روز پنجشنبه، بالاترین قیمت سکه یادشده از تاریخ ۱۴ آبان ۱۴۰۲ است. رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران طی اظهارنظری اعلام کرد احتمال اینکه تا پایان سال میلادی افزایش یا کاهش قابلتوجهی در قیمت طلا و سکه داشته باشیم کم است و اگر اتفاق خاصی در زمینه قیمت طلای جهانی و نرخ دلار رخ ندهد یا اخبار سیاسی مهمی به بازار تزریق نشود، همچنان شاهد نوسانات محدود یک تا ۵ درصدی خواهیم بود.
بازار اوراق مسکن
عملکرد هفتگی مثبت تسه

اوراق تسهیلات بانک مسکن که در فرابورس مورد دادوستد قرار میگیرند، طی هفته گذشته با رشد قیمت همراه بودند؛ به طوری که در این میان هر برگ از اوراق تسهیلات بانک مسکن بهمن ۱۴۰۰ که با نماد تسه ۰۰۱۱ مورد معامله قرار میگیرد، از محدوده ۱۰۴هزار تومان با بیش از ۴هزار تومان افزایش در قیمت ۱۰۸هزار و ۵۲تومان به کار خود پایان داد.
به این ترتیب اوراق یادشده توانست عملکرد هفتگی مثبت ۴.۶درصدی را در کارنامه خود به ثبت برساند. بهعقیده برخی ازکارشناسان این حوزه، بازار مسکن در موقعیت فعلی در فاز رکودی قرار دارد و تا زمانی که از وضعیت اقتصادی و بهویژه سیاسی بهصورت قطعی اخبار مثبت و امیدوارکنندهای منتشر نشود، نمیتوان به بهبود بازار مسکن چندان امید داشت.