خبر وزیر راه و شهرسازی برای متقاضیان مسکن:

پنج میلیون واحد مسکونی افتتاح می‌شود

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۴۱۳۹۳۷۷ مسکن و شهری

دنیای اقتصاد: وزیر راه و شهرسازی ضمن اعلام اینکه طبق قانون برنامه هفتم توسعه پنج میلیون واحد مسکونی باید ساخته شود، گفت: از ۱.۵ میلیون واحد مسکونی حمایتی که باید ساخته شود ۸۰۰ هزار واحد تعهد شده اما ۴۰۰ هزار واحد آن به شبکه بانکی متصل شده و در تلاش هستیم تعهد خود را برای ۴۰۰ هزار واحد دیگر به بانک متصل کنیم.

پنج میلیون واحد مسکونی افتتاح می‌شود

به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد، فرزانه صادق امروز در حاشیه بازدید از پروژه‌های نهضت ملی مسکن و پروژه‌های عمرانی درباره اولین افتتاح‌های نهضت ملی مسکن در دولت چهاردهم توضیح داد: اگر پیگیری کرده باشید در هر سفری که واحدهای مسکونی به اتمام رسیده و دارای خدمات زیربنایی و روبنایی باشد، افتتاح انجام می‌شود.

صادق اظهار کرد: اما پروژه‌هایی که خدمات زیربنایی و روبنایی نداشته و تکمیل نشده باشند، قطعاً افتتاح نخواهند شد؛ همان‌طور که در چهار ماه گذشته، تمامی افتتاح‌ها با تامین خدمات زیربنایی و روبنایی انجام شد.

این عضو کابینه دولت چهاردهم در خصوص میزان ساخت واحدهای مسکونی در این دولت با تاکید بر اینکه سیاست‌ها و میزان واحدها براساس قانون برنامه هفتم پیگیری می‌شود، گفت: طبق قانون برنامه هفتم توسعه پنج میلیون واحد مسکونی افتتاح می‌شود که ۱.۵ میلیون واحد آن حمایتی، ۵۰۰ هزار واحد بافت فرسوده، دو میلیون خودمالکی و مابقی واحدهای مسکن روستایی است.

 وی اظهار کرد: از ۱.۵ میلیون واحد مسکونی حمایتی، ۸۰۰ هزار واحد تعهد شده است و متاسفانه ۴۰۰ هزار واحد از این پروژه‌های تعهد شده به شبکه بانکی متصل شده و در تلاش هستیم تعهدات خود را برای ۴۰۰ هزار واحد دیگر به بانک متصل کنیم.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن