برندی که  با  بر هم زدن تعادل کار- زندگی موفق شد

«الیسون السورث»، این برند را به همراه همسرش بنیان‌گذاری کرد. اما پیش از آنکه آنها ‌میلیونر شوند، تا مرز سقف اعتباری کارت‌های اعتباری‌شان، برای راه‌اندازی پاپی پول خرج کرده بودند. السورث می‌گوید: «همسرم به من گفت کاملا دیوانه‌ام، اما به این چشم‌انداز اعتماد داشت. بنابراین ما کارت‌های اعتباری‌مان را تا آخرین حد ممکن استفاده کردیم، یکی از ماشین‌هایمان را فروختیم تا بطری بخریم و حتی کارخانه تولید خودمان را راه‌اندازی کردیم.»

آنها در سال اول کسب‌وکارشان ۹۰ هزار دلار روی آن سرمایه‌گذاری کردند، درحالی‌که همسرش برای پرداخت قسط وام مسکن چند کار مختلف انجام می‌داد. بعد از ۱۸ ماه آنها توانستند به درآمد ۵۰۰ هزار دلاری برسند.

آنها ۳ فرزند هم دارند و در کنار انجام کارهای کسب و کار، باید به مدرسه آنها رسیدگی کنند. 

السورث به روزنامه وال‌استریت ژورنال گفته: «فکر می‌کنم اشکالی ندارد اگر در دل آشفتگی زندگی کنی و حتی از آن لذت ببری. خیلی‌ها درباره تعادل کار و زندگی صحبت می‌کنند. من فکر می‌کنم اگر بخواهی موفق شوی، باید تا حدی از آن تعادل بگذری و فداکاری کنی.» درحالی‌که برخی افراد ساعات کاری طولانی و در دسترس بودن دائمی را نوعی افتخار می‌دانند، این نگاه برای همه صدق نمی‌کند و حتی می‌تواند خطر فرسودگی شغلی را به همراه داشته باشد. سال گذشته، یک نظرسنجی نشان داد که ۸۵ درصد افراد اعلام کرده‌اند «تعادل بین کار و زندگی» برایشان مهم‌تر از میزان حقوق است. با این حال، نظرسنجی دیگری در سال ۲۰۲۵ نشان داد که دو‌سوم افراد (۶۵ درصد) معتقدند برای موفقیت باید از این تعادل تا حدی گذشت. 

به بیان دیگر، بسیاری از کارمندان خواهان تعادل هستند، اما در عین حال باور دارند که سخت‌کوشی شدید بهای موفقیت است.

برای خانواده السورث، به نظر می‌رسد این ریسک نتیجه داده است. بازاریابی پاپی در تیک‌تاک در دوران همه‌گیری کرونا، در کنار طراحی رنگارنگ بسته‌بندی و تنوع طعم‌ها، باعث شد این نوشیدنی طرفداران وفاداری پیدا کند و خود را به عنوان جایگزینی سالم‌تر برای سایر نوشابه‌ها معرفی کند. خانواده السورث در نهایت برند پاپی را به مبلغ ۲‌میلیارد دلار به شرکت پپسی فروختند و حالا به فکر راه‌اندازی کسب و کار دیگری هستند. 

منبع: Fast Company