سید حمید موسوی شهردار این منطقه در نشست مشورتی با سردار محمدرضا مهماندار رییس پلیس راهور تهران بزرگ، سر کلانتر شمال تهران، معاون ترافیک پلیس راهور و روسای راهور مناطق ۱و۲۸، معاونان و مدیران شهری این منطقه با بیان مطلب فوق بر انجام مطالعات کاربردی که کمترین هزینه، زمان و بالاترین بهره وری را در اجرای پیاده راه تجریش داشته باشد تاکید کرد.

وی افزود: اجرای زیرگذر تجریش به دلیل موقعیت زمین شناسی منطقه و وجود بستری سنگی، رودخانه‌ای و وجود تاسیسات شهری و خط مترو بسیار زمان بر و پر هزینه است.

موسوی اجرای رینگ ترافیکی در محدوده تجریش به صورت دورانی با استفاده از مسیرهای جایگزین و سایر محورهای موازی را اولین اقدام در اجرایی شدن پیاده راه تجریش دانست.

شهردار منطقه یک تصریح کرد: برای بهبود گردشگری منطقه باید از همه مدهای حمل و نقلی بهره بگیریم و نباید نگاه افرطی و تک بعدی به ترافیک داشته باشیم.

مسیرهای امن برای افراد پیاده طراحی شود

سردار محمدرضا مهماندار رییس پلیس راهور تهران بزرگ نیز با تاکید بر بازنگری در حمل ونقل شهری اجرای مسیرهای امن برای افراد پیاده را لازمه شهری ایمن دانست.

وی گفت: شهرتهران در حال حاضر نه خودرو محور است نه انسان محور و باید فرهنگ استفاده از حمل و نقل عمومی ترویج داده شود.

وی اضافه کرد: بدلیل مشکلات ترافیکی شمال تهران و محدودیت معابر، این منطقه را به دو منطقه راهور تقسیم کرده ایم و ۳۰ درصد پتانسیل نیروی انسانی راهور در زمان پیک ترافیکی در این منطقه حضور پیدا می‌کند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.