انور ابراهیم آزاد شد

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۳۸۹۰۲۵ سایت خوان

ايسنا : چهره‌ اصلاح‌طلب مالزی مورد عفو پادشاهی قرار گرفته و آزاد شد و همین، راه را برای بازگشت او به عرصه سیاسی خصوصا پس از پیروزی درخشان ائتلاف او در انتخابات پارلمانی هموار می‌کند.

آسوشیتدپرس گزارش داد، انور ابراهیم ۷۰ ساله سال ۲۰۱۵ در پرونده "لواط" محکوم شد اما تاکید داشت هدف از این رسوایی ضربه زدن به ائتلاف او پس از کسب دستاوردهایی علیه دولت حاکم ائتلافی است که مدت‌ها قدرت را در دست داشت. حبس او هشتم ژوئن منقضی می‌شود اما پیروزی انتخاباتی غیر منتظره ائتلاف او به رهبری ماهاتیر محمد، رهبر سابق مالزی در انتخابات نهم مه منجر به آزادی فوری او شد.

انور ابراهیم که بابت جراحی شانه در بیمارستان به سر می‌برد، امروز چهارشنبه مرخص شد و برای خبرنگاران دست تکان داد. سخنگوی حزب او گفت، پادشاه مالزی انور ابراهیم را عفو کرده است. او منتظر است پست نخست‌وزیری را تحویل بگیرد، اما بعید است ماهاتیر محمد خیلی زود این پست را به او تحویل بدهد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن