رضا انصاری افزود: مدیران صنعت خودرو از گذشته مدیریت آینده‌نگرانه را حاکم نکردند و به سمت مدیریت آتش‌نشانی حرکت کردند. یعنی منتظر بحران می‌شوند و زمانی که آتش بحران ایجاد شد، آن گاه به فکر خاموش کردن آتش می‌افتند.

وی دو راهکار برای رهایی از وضع خودروسازی به ویژه در دوره کنونی پیشنهاد کرد و گفت: اولین کار در این زمینه کار کوتاه‌مدت و اورژانسی است. یعنی تنها راه‌حل در دوره کنونی افزایش تولید است. تولید خودروسازی به دلیل شرایطی که پیش آمد، اُفت شدیدی داشته و باید راه‌حلی فوری پیدا کرد. وزارت صنعت، معدن و تجارت مدعی است که برای افزایش تولید برنامه‌هایی دارد، ولی تا به حال برنامه‌های آنان موفق نبوده است.

نماینده مردم داراب و زرین‌دشت افزود: بخشی از برنامه افزایش تولید، خود قیمت است و باید قیمت را منطقی کنیم. یعنی نه افزایش شدید بدهیم و نه با قیمت‌های قبل بفروشیم. ما نمی‌توانیم به خودروساز بگوییم خودرو را به قیمت سال گذشته بفروشد. چون ارزی که در اختیارش می‌گذاریم، به قیمت سال گذشته نیست و هزینه‌های تولید نیز افزایش پیدا کرده است.

وی افزود: باید در برنامه‌ریزی تولید به سمتی برویم که شرایط را برای افزایش تولید در کوتاه‌مدت و هر چه سریع‌تر به‌صورت اورژانسی فراهم کنیم.

انصاری یکی از دغدغه‌های خودروسازان را قیمت دانست و گفت: باید قیمت خودرو را به‌صورت پلکانی و منطقی افزایش دهیم. البته در این زمینه ضعیف عمل کردیم که خودروسازان نیز مقصر هستند. چون روی افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌های تولید کار مناسب نکرده‌اند.