نوآوری در صنعت خودرو با اصلاح ساختار مالکیتی بنگاه‌ها

شماره روزنامه: ۴۴۹۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۴۷۴۷۹۱ خودرو

سایپانیوز : مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا گفت: نوآوری در صنعت خودرو از دو منظر نوآوری در محصولات و فرآیندها ضرورت دارد که در این خصوص بنگاه‌های خودروساز نیاز به اصلاح ساختار مالکیتی و مالی دارند.

در حاشیه کنفرانس بین‌المللی فناوری و نوآوری در صنعت خودرو، نشست تخصصی «نوآوری در صنعت خودرو خیال یا واقعیت»، با حضور محمدرضا سروش مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا، منوچهر منطقی رئیس انجمن ملی مدیریت فناوری و نوآوری، امیرعباس حسینی عضو هیات مدیره گروه صنعتی ایران‌خودرو، رضا انصاری عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، جمعی از کارشناسان و دانشجویان و علاقه‌مندان به صنعت خودرو در مرکز همایش‌های بین‌المللی دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

در این نشست محمدرضا سروش گفت: صنعت خودرو از جهت چرخه عمر محصول جزو صنایع بالغ محسوب می‌شود؛ زیرا در این صنعت، تولید انبوه با حاشیه سود محدود صورت می‌گیرد.مدیرعامل گروه سایپا تصریح کرد: صنعت خودرو در نوآوری و توسعه فناوری به موفقیت‌هایی دست یافته، اما با این حال به واسطه محدودیت‌های ساختار بنگاهداری در کشور، از تمام ظرفیت‌ها در حوزه فناوری این صنعت استفاده نشده است. وی تاکید کرد: صنعت خودرو نیاز به نوآوری بیشتر دارد و برای پوشش نیازهای مشتریان باید برنامه‌ریزی و تلاش‌های بیشتری در این زمینه صورت گیرد.سروش خاطرنشان کرد: بخشی از محدودیت‌های صنعت خودرو به محیط بنگاهداری و بخشی دیگر به محیط حقوقی کشور مربوط می‌شود که باعث عدم‌توفیق این صنعت در توسعه فناوری شده است.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن