شماره روزنامه ۶۱۸۷
|

محبوب‌ترین «مقاصد جایگزین» گردشگران خارجی در تعطیلات آخرسال کجاست؟

آمار سفرهای آخر سال یعنی از روز شکرگزاری تا تعطیلات سال نو، حاکی از شکسته شدن رکورد سفرهای کریسمسی است که عمده مقاصد شاخص و حتی نوظهور از آمریکا تا ویتنام، از قلب فرانسه تا مراکش، با ترافیک مسافران کریسمس همراه خواهند بود. برآیند رزرو سفرها برای تعطیلات پیش رو، حاکی از این است که امسال شلوغ‌‌‌ترین…

«دنیای‌اقتصاد» هزینه مسافرت گروهی به ۶ استان را گزارش می‌کند؛

سواحل جنوب، ‌‌‌ کویرهای مرکز و جنگل‌‌‌های شمال مقاصد تورهای یک تا چهار و نیم روزه دی ماه هستند. آژانس‌‌‌های گردشگری تلاش می‌کنند با تنوع بخشیدن به مقاصد سفر و قیمت، مخاطبان گسترده‌‌‌ای را جلب کنند. سیستان و بلوچستان، اصفهان، یزد، سمنان، ‌‌‌ مازندران و هرمزگان جزو مقاصد این تورها هستند و هزینه‌‌‌…

    پنجشنبه، ۰۶ دی ۱۴۰۳
  • محبوب‌ترین «مقاصد جایگزین» گردشگران خارجی در تعطیلات آخرسال کجاست؟

    خانه‏‏‌تکانی در سفرهای کریسمس

    آمار سفرهای آخر سال یعنی از روز شکرگزاری تا تعطیلات سال نو، حاکی از شکسته شدن رکورد سفرهای کریسمسی است که عمده مقاصد شاخص و حتی نوظهور از آمریکا تا ویتنام، از قلب فرانسه تا مراکش، با ترافیک مسافران کریسمس همراه خواهند بود. برآیند رزرو سفرها برای تعطیلات پیش رو، حاکی از این است که امسال شلوغ‌‌‌ترین سفرهای ثبت‌شده در تعطیلات باشد.
  • نسخه گردشگری برای توسعه اقتصادی

    گردشگری به عنوان یکی از صنایع پررونق و پویا در دنیای امروز، نقش حیاتی در تقویت اقتصاد کشورهای مختلف ایفا می‌کند. این صنعت نه‌تنها به عنوان یک عامل ایجاد درآمد، بلکه به‌‌‌ عنوان یک عامل توسعه فرهنگی، اجتماعی و زیست‌‌‌محیطی نیز شناخته می‌شود. بسیاری از کشورها به‌ویژه آنهایی که از منابع طبیعی، تاریخی و فرهنگی غنی برخوردارند، توانسته‌‌‌اند با بهره‌‌‌برداری صحیح از پتانسیل گردشگری، شاهد رونق اقتصادی قابل‌توجهی باشند. صنعت گردشگری یکی از منابع اصلی اشتغال در بسیاری از کشورهای جهان است. هتل‌‌‌ها، رستوران‌‌‌ها، دفاتر خدمات مسافرتی، گردشگری شهری، حمل‌ونقل و صنایع مرتبط با آن، فرصت‌‌‌های شغلی متنوعی را برای افراد فراهم می‌‌‌آورد. این شغل‌‌‌ها شامل مشاغل مستقیم مانند کارکنان هتل‌‌‌ها و تورلیدرها و همچنین مشاغل غیرمستقیم مانند تولیدکنندگان صنایع‌‌‌دستی، کشاورزان و رانندگان تاکسی می‌‌‌شوند؛ به این ترتیب، گردشگری به عنوان یک موتور محرک در کاهش نرخ بیکاری و بهبود شرایط اقتصادی کشور عمل می‌کند.
    چهارشنبه، ۰۵ دی ۱۴۰۳
  • خبرنگار استانی «دنیای‌اقتصاد» از حوادث ناگوار در مسیر جاده یزد - طبس گزارش می‌دهد

    عاقبت جاده‌سازی میلی‌متری

    جاده یزد - طبس اغلب در صدر اخبار برای دوبانده شدن و حوادث منجر به فوت قرار داشته و حل مشکلات آن با قول و وعده‌‌‌های فراوان همراه شده است. یکی از مشکلات اصلی این جاده یک‌بانده، تردد بالای کامیون‌‌‌ها و تریلی‌‌‌های بدون بارنامه و با تناژ بالاست که نه‌تنها موجب از بین رفتن آسفالت و آسیب به پل‌ها شده‌‌‌اند بلکه زمینه‌‌‌ساز بسیاری از تصادفات در این مسیر هستند.
  • اجرای استانداردهای زیست‌‌‌محیطی در «ایزوایکو» برای ساخت شناور

    مدیرعامل و نایب‌رئیس هیات‌‌‌مدیره ایزوایکو گفت: شرکت ایزوایکو همواره متعهد به رعایت اصول و الزامات زیست‌‌‌محیطی در تمام فعالیت‌‌‌های خود بوده و حفاظت از محیط‌زیست را یکی از ارزش‌‌‌های بنیادین سازمان می‌‌‌داند.
  • عمر ناوگان مسافربری لرستان ۲ سال بیشتر از میانگین کشور است

    معاون حمل‌ونقل اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌‌‌ای لرستان گفت: عمر ناوگان مسافربری استان شامل اتوبوس، مینی‌بوس و سواری کرایه ۲ سال از متوسط کشوری بیشتر است.
    سه‌شنبه، ۰۴ دی ۱۴۰۳
  • «دنیای‌اقتصاد» هزینه مسافرت گروهی به ۶ استان را گزارش می‌کند؛

    تورهای زمستانی جنوب و شمال

    سواحل جنوب، ‌‌‌ کویرهای مرکز و جنگل‌‌‌های شمال مقاصد تورهای یک تا چهار و نیم روزه دی ماه هستند. آژانس‌‌‌های گردشگری تلاش می‌کنند با تنوع بخشیدن به مقاصد سفر و قیمت، مخاطبان گسترده‌‌‌ای را جلب کنند. سیستان و بلوچستان، اصفهان، یزد، سمنان، ‌‌‌ مازندران و هرمزگان جزو مقاصد این تورها هستند و هزینه‌‌‌ آنها هم از یک میلیون و ۳۰۰‌هزار تومان به ازای هر نفر برای تور یک‌روزه شروع شده و تا ۱۹ میلیون و ۵۰۰‌هزار تومان به ازای هر نفر برای یک تور ۴روزه پرامکانات افزایش می‌‌‌یابد.
  • صادرات ۶۵‌هزار تن خرمای هرمزگان

    مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: سالانه ۱۹۶‌هزار تن خرما از نخلستان‌‌‌های این استان برداشت می‌شود. محمد‌رضا شیخ‌‌‌زاده افزود: ۶۵‌هزار تن از محصول نخلستان‌‌‌های هرمزگان معادل ۴۵‌درصد آن صادراتی است. وی اظهار کرد: ۳۸‌هزار هکتار از زمین‌‌‌های کشاورزی هرمزگان به نخلستان‌‌‌ها اختصاص دارد که از این میزان ۲۵‌هزار هکتار معادل ۷۰‌درصد این نخل‌‌‌ها بارور هستند.
    دوشنبه، ۰۳ دی ۱۴۰۳
  • خبرنگار استانی «دنیای‌اقتصاد» گزارش می‌دهد

    گلایه مالیاتی صنعتگران اصفهانی

    رئیس کمیسیون صنایع اتاق اصفهان در جلسه کمیسیون صنایع اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به رخدادهای گذشته و تاثیر آنها بر فعالیت‌‌‌های اقتصادی توضیح داد: در شرایطی که تلاش داشتیم خود را برای آغاز فعالیت ترامپ و تاثیرات آن آماده کنیم، به سرعت و غیرمنتظره با تحولات منطقه مواجه شده‌‌‌ایم؛ از این‌رو آنچه برای ما دارای اهمیت است، این است که چه سناریوهایی در مقابل ما قرار خواهند گرفت.
  • خسارات سنگین صنایع از ناترازی انرژی

    تیرماه سال‌جاری دولت چهاردهم با شعار وفاق ملی موفق شد اعتماد مردم را جلب کند و آرای اکثریت را به‌‌‌دست آورد. این وفاق باید در همه عرصه‌‌‌ها به منصه ظهور برسد و مردم بتوانند نتایج آن را لمس کنند. بخش‌‌‌ خصوصی و بخش دولتی دو نیروی پیشران اقتصاد کشور هستند که وفاق و همراهی این دو بخش یک امر ضروری برای پیشرفت کشور است و به نظر می‌رسد دولت چهاردهم نیز تلاش دارد نگاه ویژه‌‌‌ای به بخش خصوصی و توانمندی‌‌‌های آن داشته باشد. تجربه نشان داده است که روش کنونی اداره‌‌‌ اقتصاد کشور مسائل و مشکلاتی به همراه دارد، اقتصاد باید به مردم واگذار و دولت از این بخش خارج شود. بخش‌‌‌ خصوصی نیز می‌تواند به شکل بهتری به مشکلات ورود و آنها را رفع کند. بهترین زمان برای خروج قهرمانانه دولت از اقتصاد اکنون است.
    یکشنبه، ۰۲ دی ۱۴۰۳
  • چرا کوهستان‏‏‌ها برای «زندگی آینده» اهمیت دارد؟ پاسخ در گزارش جهانی

    جواهرات طبیعی در معرض خطر

    کوهستان‌‌‌ها در زندگی بشر از ابتدا تا آینده زمین، نه‌تنها تاثیرگذار است بلکه امری حیاتی و بسیار حائز اهمیت است. اما برآیند جریاناتی که بر روی سیاره رخ داده، این جواهر طبیعی را در معرض خطری جدی قرار داده است. از ناامنی غذایی، تغییرات آب و هوایی و از دست دادن تنوع زیستی، تا عدم‌دسترسی به خدمات، نابرابری‌‌‌های جنسیتی، فقر و مهاجرت، مناطق کوهستانی جهان امروز را با چالش‌‌‌هایی بزرگ مواجه کرده است.
  • گردشگری زیر فشار ناترازی انرژی

    یکی از مسائلی که در سال‌های اخیر در ایران به‌‌‌طور فزاینده‌‌‌ای توجه را جلب کرده، ناترازی انرژی است که به‌ویژه در بخش‌‌‌های تولید، مصرف و توزیع انرژی نمایان شده است. این مشکل که به معنای عدم‌تطابق میان میزان تولید و مصرف انرژی در کشور است، می‌تواند تاثیرات منفی و قابل‌‌‌توجهی بر بخش‌‌‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و محیط‌زیستی داشته باشد.
    شنبه، ۰۱ دی ۱۴۰۳
  • ۳۵۰ رویداد گردشگری در استان برگزار شد

    ثبت مساجد ارزشمند یزد در یونسکو

    مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌‌‌دستی یزد گفت: پرونده ثبت جهانی مساجد ایران در یونسکو باز شده و تلاش می‌کنیم تا تعدادی از مساجد تاریخی ایران از جمله آثار ارزشمند یزد، در این فهرست به ثبت برسند. سیدمحمد رستگاری در نشستی خبری با اشاره به احیای مثلث طلایی گردشگری ایران شامل استان‌‌‌های یزد، اصفهان و فارس اظهار کرد: این طرح که در سال‌های گذشته مطرح شده بود در هفته‌‌‌های اخیر با پیگیری استانداران و شهرداران این سه استان، دوباره احیا و تفاهم‌‌‌نامه‌‌‌ای بین سه استان امضا شده که امیدواریم به توسعه ارتباطات بین‌بخشی و ارتقای گردشگری در این سه استان کمک کند.
  • هرمزگان پیشتاز استفاده بهینه از انرژی

    مدیرعامل شرکت توزیع برق استان هرمزگان گفت: با توسعه زیرساخت‌‌‌های هوشمندسازی و کنترل‌‌‌پذیری شبکه برق در این استان گام‌‌‌های نخست برای افزایش بهره‌‌‌وری در توزیع برق برداشته شده است. محمد کریمی با بیان اینکه هرمزگان در افزایش بهره‌‌‌وری و استفاده بهینه از انرژی پیشتاز است، اظهار کرد: عواید حاصل از افزایش بهره‌‌‌وری و مصرف بهینه برق برای مشترکان و شهروندان در این استان ملموس خواهد بود. وی با اشاره به تاکید مدیران کشوری مبنی براینکه برق باید به یک کالای اقتصادی تبدیل شود، تصریح کرد: دغدغه ما کاهش ناترازی‌‌‌های برق است و نخستین اقدام در این راستا افزایش بهره‌وری در تولید و توزیع برق و مصرف بهینه است. کریمی اهداف عرضه و معامله گواهی صرفه‌‌‌جویی در بازار معاملات بورس به عنوان اوراق بهادار را تبیین کرد و افزود: گواهی صرفه‌‌‌جویی ابزاری برای جلوگیری از هدررفت برق و انرژی و افزایش بهره‌‌‌وری است، رونمایی از تابلوی معاملات بازار گواهی صرفه‌جویی برق نیز یک اقدام راهبردی برای افزایش بهره‌‌‌وری در تولید و مصرف برق است.
  • ایمن‌سازی ۵۲ نقطه پرحادثه در استان همدان

    مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌‌‌ای استان همدان از ایمن‌سازی ۵۲ نقطه پرحادثه در استان در مدت دو سال خبر داد.
    پنجشنبه، ۲۹ آذر ۱۴۰۳
  • قزاقستان چگونه به هدف «نصف جمعیت،‏گردشگر خارجی» رسید؛ وزارت گردشگری ایران چه می‌کند؟

    درس جذب توریست

    قزاقستان با جمعیت ۲۰ میلیونی خود در سال‌های اخیر روند رو به رشدی را در حوزه گردشگری تجربه می‌کند. سال ۲۰۰۰ تنها یک میلیون و ۴۷۰‌هزار نفر به این کشور سفر کردند، این عدد در سال ۲۰۱۲ به ۴.۸۱ میلیون توریست رسید. چهار سال بعد بار دیگر قزاقستان این رکورد را تغییر داد و به عدد ۶.۵ میلیون گردشگر ورودی آن را افزایش داد. سال ۲۰۲۲ قزاقستان حدود ۷.۱ میلیون گردشگر بین‌المللی جذب کرد. این تعداد نشان‏‏‌دهنده افزایش قابل‌توجه نسبت به سال‌های گذشته و گواهی بر تلاش‏‏‌های این کشور در توسعه صنعت گردشگری است. در سال ۲۰۲۳، قزاقستان شاهد افزایش قابل‌توجهی در تعداد گردشگران بود. براساس گزارش‏‏‌ها در این سال تعداد توریست‌های خارجی در ایران به ۹ میلیون و ۲۰۰‌هزار نفر رسید، ‏‏‌ در حالی که رقم توریست داخلی در این کشور نیز ۹ میلیون و ۶۰۰‌هزار نفر بود. سرمایه‌گذاری‏‏‌ها در بخش گردشگری هم در این کشور سه برابر افزایش یافت و ویزا برای ۸۲ کشور برای سفر به این کشور لغو شد.
  • مراجعه ۱۶‌هزار نفر به مراکز اهدای‌خون لرستان

    مدیرکل انتقال خون لرستان گفت: از مهرماه امسال تاکنون ۱۶‌هزار و ۱۵۱ نفر به مراکز انتقال خون استان مراجعه داشته‌‌‌اند که پس از انجام معاینات پزشکی، ۱۳‌هزار و ۸۷۲ نفر موفق به اهدای خون شدند.
  • توافق بزرگ در صنعت دریایی کشور

    با حضور نماینده رئیس‌‌‌جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌‌‌های کلی توسعه مبتنی بر دریا، مدیرعامل مجتمع کشتی‌‌‌سازی و صنایع فراساحل ایران و مدیرعامل شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، توافق‌نامه‌‌‌ای برای ساخت چهار فروند شناور کانتینربر در مجتمع ایزوایکو به تصویب رسید.
    سه‌شنبه، ۲۷ آذر ۱۴۰۳
  • خبرنگار استانی «دنیای‌اقتصاد» از صنعت ضایعات گزارش می‌دهد

    معضل شماره یک شهر یزد

    وجود اتباع بیگانه بی‌‌‌‌هویت در استان یزد و دخالت آنها در جمع‌‌‌‌آوری و مدیریت پسماندهای شهری و صنعتی به معضلی بزرگ برای مدیران و حتی تولیدکنندگان و صنعتگران تبدیل شده است. گفته می‌شود که ۱۸۰‌هزار اتباع بیگانه در استان یزد زندگی می‌کنند و بر اساس واقعیت‌‌‌‌های فضای کسب‌و‌کار استان، همین اتباع بیگانه که برخی از آنها هویت مشخصی هم ندارند، صنعت ضایعات این استان را می‌‌‌‌چرخانند.
  • هرمزگان؛ محور تعاملات جدید ایران و چین

    نشست فعالان اقتصادی هرمزگان با «زونگ پی وو»، سفیر جمهوری خلق چین در ایران، با هدف بررسی فرصت‌‌‌های توسعه همکاری‌‌‌های اقتصادی، فرهنگی و تجاری میان دو کشور برگزار شد. محمدرضا صفا، رئیس اتاق بازرگانی هرمزگان در این نشست با اشاره به ظرفیت‌‌‌های استان در زمینه سرمایه‌گذاری‌‌‌های معدنی و دریایی گفت: امیدواریم مشکلات و مسائلی که فعالان اقتصادی استان با آن روبه‌‌‌رو هستند، برطرف شود. درخواست ما این است که امکان صدور ویزا برای فعالان اقتصادی و گردشگری در هرمزگان فراهم شود تا فرآیندها تسهیل شوند. وی همچنین بر آمادگی اتاق برای اعزام هیات‌‌‌های تجاری به چین و استقبال از سرمایه‌گذاران چینی در استان تاکید کرد.
    دوشنبه، ۲۶ آذر ۱۴۰۳
  • متولی بازار گردشگری راه فرعی را به سیاستگذاری اصلی ترجیح داده است

    سراب ۱۵ میلیون توریست

    در جلسه یکشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۲ مجلس شورای اسلامی با موضوع رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم توسعه تعداد گردشگران ورودی ایران تا سال ۱۴۰۶ حدود ۱۵ میلیون نفر برآورد شد. عددی که این روزها سید‌رضا صالحی‌امیری وزیر میراث فرهنگی، ‌‌‌گردشگری و صنایع دستی نیز بار دیگر بر آن تاکید کرده است. البته این عدد با سند چشم‌‌‌انداز ۲۰ ساله فاصله دارد. بر اساس این چشم‌‌‌انداز قرار بود ایران تا سال ۱۴۰۴ پذیرای ۲۰ میلیون توریست خارجی باشد.
  • همکاری پالایش نفت لاوان و فنی وحرفه‌ای هرمزگان

    شرکت پالایش نفت لاوان با سازمان فنی و حرفه‌‌‌ای هرمزگان به منظور رویکرد اشتغال و توانمندسازی نیروهای هرمزگانی از طریق گسترش آموزش‌های فنی و حرفه‌‌‌ای تفاهم‌‌‌نامه همکاری امضا کردند.
    یکشنبه، ۲۵ آذر ۱۴۰۳
  • «دنیای‌اقتصاد» نبض ۹‌ماهه بازار گردشگری ۲۰۲۴ را بررسی می‌کند

    ۲درصد تا «توریسم ۲۰۱۹»

    نبض ۹‌ماهه بازار گردشگری جهان حاکی از بهبودی کامل این بخش تا پایان امسال و رشد سریع‏‏‌تر هزینه‏‏‌ها نسبت به ورودی‏‏‌هاست. بر اساس آمارهای ارائه‌شده از سوی سازمان جهانی گردشگری، در ۹ ماه اول سال ۲۰۲۴، حدود ۱.۱ میلیارد گردشگر در سطح بین‌المللی سفر کردند، زیرا بخش گردشگری جهانی تا ۹۸‌درصد از سطوح قبل از همه‌گیری بهبود یافته است. بر اساس آخرین گزارش جهانی گردشگری، با وجود چالش‏‏‌های اقتصادی، ژئوپلیتیکی و اقلیمی، انتظار می‌رود تا پایان سال میلادی، گردشگری به‏‏‌طور کامل از بزرگ‌ترین بحران در تاریخ این بخش بهبود یابد.
  • گزارش خبرنگار «دنیای‌اقتصاد» از نشست مشترک اتاق تبریز و کمیسیون کشاورزی

    کشاورزی دستوری خاتمه می‏‏‌یابد؟

    معاون برنامه‌‌‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی از بدهی ارزی ۵ میلیارد دلاری وزارت جهاد کشاورزی در ابتدای فعالیت دولت چهاردهم خبر داد. اکبر فتحی در جلسه مشترک کمیسیون اتاق بازرگانی ایران و کمیسیون‌‌‌های کشاورزی، آب و محیط‌زیست اتاق تبریز با بیان اینکه وزیر جهاد کشاورزی دستور اکید برای تعامل با بخش خصوصی داده است، گفت: همه فعالان بخش کشاورزی اعم از بخش دولتی و خصوصی، بهره‌‌‌برداران و تشکل‌ها، تولیدکنندگان و صادرکنندگان همگی یک بدنه منسجم و واحد هستند که در کنار هم برای ارتقای این بخش تلاش می‌کنند و تفکیکی بین بخش خصوصی و دولتی در حوزه کشاورزی وجود ندارد. وی ادامه داد: رئیس‌‌‌جمهوری در مراسمی که برای جهش تولید در دیم‌زارها برگزار شد، اظهار کرد که با قیمت‌گذاری دستوری نمی‌توانیم موفق باشیم و از جیب کشاورزان برای مصرف‌کننده هزینه نکنیم که این حرف‌دل بسیاری از کشاورزان بود.
  • ضبط ۳۷۳ دستگاه ماینر غیرمجاز در لرستان

    مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق لرستان گفت: ۳۷۳ دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز (ماینر) از ابتدای سال‌جاری تاکنون برای جلوگیری از مصرف برق و انرژی مازاد در استان کشف و ضبط شده است. مهران امیری افزود: این ماینرها با توان مصرفی ۸۴۴ کیلووات و مصرف انرژی حدود ۱۱میلیون کیلووات ساعت از ۲۴ مرکز غیرمجاز کشف و ضبط شده‌اند.
    شنبه، ۲۴ آذر ۱۴۰۳
  • استاندار اصفهان در مراسم تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان با حضور معاون صمت مطرح کرد

    صبوری صادرکنندگان اصفهانی

    معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس سازمان توسعه تجارت که برای شرکت در نشست بررسی نقشه راه صادراتی استان اصفهان به این استان سفر کرده بود، پس از نشست مذکور در رویدادی که برای تجلیل از صادرکنندگان نمونه ۱۴۰۲ استان اصفهان برگزا ر شده بود هم حضور یافت. او در این رویداد گفت: تفکر ما در وضع قوانین و مقررات در طول سال‌های گذشته دارای اشکال اساسی بوده است.
  • رئیس کل دادگستری مازندران:

    هیچ واحد تولیدی نباید به دلیل بدهی تعطیل شود

    رئیس کل دادگستری مازندران با بیان اینکه هیچ واحد تولیدی نباید به دلیل بدهی تعطیل شود، تصریح کرد: دستگاه قضایی در مسیر رشد و توسعه استان، ضمن رعایت قانون، پشتیبان شرکت‌های تولیدی و اقتصادی خواهد بود.
    پنجشنبه، ۲۲ آذر ۱۴۰۳
  • گزارش «دنیای‌اقتصاد» از جزئیات هزینه یک سفر آخر‌هفته‌ای؛

    آدرس یک سفر چند ساعته؛ امروز از شر آلودگی تهران به کجا برویم؟

    دنیای اقتصاد: حالا که دیگر تهران هوا ندارد و میزان آلودگی آن براساس شاخص جهانی آلودگی حتی به بالای ۲۰۰ رسیده و تهران را تبدیل به آلوده‌تربن شهر جهان کرده است، تماشای یک آسمان صاف، آبی رنگ و زیبا و نفس کشیدن در یک هوای تمیز برای تهرانی‌ها تبدیل به یک رویا شده است.
  • خبرنگار استانی «دنیای اقتصاد» گزارش می‏‏‌دهد

    مانیتورینگ ایمنی معادن یزد

    اتفاقات ناگوار در برخی معادن کشور از جمله در طبس موجب شد تا به صورت جدی رصد مستمر، نظارت دقیق بر ایمنی و کاهش ضریب خطا در معادن استان یزد مدنظر قرار گیرد. کارشناسان معتقدند هزینه‌‌‌کرد در زمینه تامین ایمنی به ویژه ایمنی معادن، یک نوع سرمایه‌‌‌گذاری است و ایجاد یک محیط کار ایمن مانع بسیاری از هزینه‌های حوادث احتمالی و حوادث جبران ناپذیر آینده است.
  • سفر بدون محدودیت به جزیره بوموسی

    فرماندار شهرستان بوموسی گفت: برای سفر به این جزیره، نیاز به گرفتن مجوز نیست و همه ایرانیان می‌‌‌توانند به این جزیره سفر کنند. مرتضی احتشام افزود: پیش از این برای سفر به جزیره بوموسی باید مجوز فرمانداری گرفته می‌‌‌شد، اما دیگر نیاز به گرفتن مجوز نیست و هموطنان برای تهیه بلیت این پرواز‌‌‌ها می‌‌‌توانند به فرودگاه بندرعباس مراجعه کنند. وی گفت : اکنون هفت پرواز در هفته از بندرعباس به جزیره بوموسی برقرار است و امکان تهیه بلیت از آژانس‌‌‌های مسافرتی نیز فراهم شده است.
  • اقدام مشترک برای تامین برق صنایع مستقر در منطقه‌‌‌ ویژه خلیج فارس

    مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس از انعقاد تفاهم‌‌‌نامه این منطقه ویژه با گروه مپنا و آلومینیوم المهدی با هدف تامین بخشی از برق مورد نیاز صنایع مستقر در منطقه ویژه خلیج فارس خبر داد. این مهم قرار است از محل احداث نیروگاه در شرکت آلومینیوم المهدی محقق شود. محمدرضا پیرحسینلو گفت: این تفاهم‌‌‌نامه چهار‌جانبه در راستای ‌‌‌رفع دغدغه‌‌‌های تامین انرژی پایدار به‌خصوص برق دوران بهره‌‌‌برداری شرکت‌های سرمایه‌‌‌گذار منطقه‌‌‌ ویژه، منعقد شد. وی ‌‌‌در ادامه افزود: در این تفاهم‌‌‌نامه مقرر شده از محل بخش بخار نیروگاه آلومینیوم‌‌‌ المهدی، برق پایدار دوران بهره‌‌‌برداری سرمایه‌‌‌گذاران مستقر در این منطقه تامین شود.