شماره روزنامه ۶۱۱۶
|

  • سلام دوباره ستاره به بازیگری

    دنیل دی لوئیس، ستاره تاریخ‌ساز سینما، پس از چند سال دوباره به دنیای بازیگری برمی‌گردد. این بازیگر انگلیسی که پس از بازی در فیلم «رشته خیال» در سال ۲۰۱۷ اعلام بازنشستگی کرده بود، قرار است با نقش‌آفرینی در فیلم «شقایق»، نخستین ساخته پسرش، مقابل دوربین برود.
  • داستان‌خوانی باران کوثری در «صد داستان»

    دنیای اقتصاد: ششمین قسمت از «صد داستان» به روایت داستان‌های «آینه» نوشته محمود دولت‌آبادی و «دیوهای خوشپوش» اثر گلی ترقی اختصاص دارد. این برنامه زیر نظر گلاره عباسی، به سردبیری کیوان کثیریان امروز پنج‌شنبه ساعت ۱۹ در سایت سوینا منتشر می‌شود. سوینا (سینمای ویژه نابینایان)، هر ماه یک قسمت از «صد داستان» را تهیه و منتشر می‌کند که به نسخه صوتی بهترین داستان‌های کوتاه ایران و جهان با صدای گویندگان و هنرمندان اختصاص دارد.
  • نمایشگاه «عبور از کویر» در گالری لاله

    دنیای اقتصاد: نمایشگاه نقاشی علیرضا ناصرالمعمار با عنوان «عبور از کویر» فردا جمعه در نگارخانه لاله افتتاح می‌شود.
  • مخاطب را سردرگم نکنید

    دنياي اقتصاد: همیشه در مناسبت‌های مختلفی مانند شهادت، ایام سوگواری و عزای عمومی این روند وجود داشته است که سینماهای کشور به احترام روزهای سوگواری تعطیل می‌شوند یا اکران فیلم‌های طنز در مدت‌زمان مشخصی متوقف می‌شود. در پی شهادت سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان، در ایران ۵ روز عزای عمومی اعلام شد. به همین دلیل اجراهای موسیقی و تئاترهای روی صحنه متوقف شدند اما همچنان خبری از تعطیلی سینماها نبود.
  • لبخند در عصر جدید

    سینما «عصرجدید» یکی از نقاط خاطره‌انگیز برای سینمادوستان تهرانی است. این سینمای قدیمی سه سال پیش تعطیل شد و مالکانش مجوز تغییر کاربری آن را گرفته‌اند. اما این روزها در کنار این سینما یک سالن تئاتر در آستانه افتتاح است و این سوال را به ذهن می‌آورد که آیا با راه‌اندازی این سالن تئاتر و حضور علاقه‌مندان، درهای سینما عصرجدید دوباره باز می‌شود؟
  • مختصات سینمای تک‌ژانری

    دنیای اقتصاد: سینمای ایران از ابتدای امسال تا دوم مهرماه، به فروش ۹۳۵میلیارد تومان رسیده و آمارها نشان می‌دهد که ۷۵درصد از این فروش، معادل ۶۹۷میلیارد تومان، از اکران فیلم‌های کمدی به دست آمده است. بازار سینما سال‌هاست که در تسخیر فیلم‌های کمدی قرار گرفته و سینماها تمایلی به اکران ژانرهای دیگر ندارند.
  • ماجرای کشف نقاشی پیکاسو در انبار سمساری

    دنیای اقتصاد: کارشناسان معتقدند یک تابلوی نقاشی که توسط یک فروشنده اشیای دست‌دوم در یک انبار کشف شده است در حقیقت توسط پابلو پیکاسو خلق شده است.
  • ساخت مسابقه «بازمانده» با حضور سیامک انصاری

    دنیای اقتصاد: مسابقه «بازمانده» به کارگردانی سعید طالبی برای شبکه نمایش خانگی ساخته می‌شود. ساخت دکورهای مسابقه بزرگ «بازمانده» در حال حاضر در یکی از جزایر کشورمان به سرعت در حال ساخت و تکمیل است و به‌زودی ضبط این مسابقه با اجرای سیامک انصاری، بازیگر شناخته‌شده عرصه سینما و تلویزیون، آغاز خواهد شد.
  • استفاده از ترانه‌ قاسم افشار در یک نمایش

    دنیای اقتصاد: فرشید هدی، کارگردان نمایش «خاکریزهای شمالی» که قرار است در بیست و نهمین جشنواره تئاتر استان تهران اجرا شود، از استفاده از قطعه‌ای شنیده‌نشده از قاسم افشار، خواننده پاپ، در این نمایش خبر داد.
  • نمایش جدید قطب‌الدین صادقی با موضوع بنگاه‌های شادمانی

    دنیای اقتصاد: نمایش کمدی «سفرنامه آبجی مظفر» به کارگردانی قطب‌الدین صادقی از ۱۵ آذر در سالن اصلی تئاتر شهر روی صحنه می‌رود.
  • برپایی مسترکلاس نمایش عروسکی بهروز غریب‌پور

    دنیای اقتصاد: کارگاه آموزشی بهروز غریب‌پور با عنوان «مَستِرکلاس بررسی همه‌جانبه نمایش عروسکی» از ۱۷ مهرماه در بخش جنبی بیستمین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی «تهران‌مبارک» برگزار می‌شود.
  • اهدای اسکار فرانسه به جولیا رابرتز

    دنیای اقتصاد: جولیا رابرتز، بازیگر مشهور، در پنجاهمین دوره جوایز سزار، که به اسکار فرانسه معروف است، یک جایزه افتخاری دریافت خواهد کرد.
  • اکبر رادی ۸۴ساله شد

    از او به عنوان پدر نمایش‌نامه‌نویسی در ایران نام می‌برند اما خودش افتاده‌تر از آن بود که به چنین القابی دل ببندد. اکبر رادی مرد متین تئاتر ایران امروز اگر می‌بود، ۸۴ساله می‌شد در‌حالی‌که ۱۷ سال از مرگش گذشته است. چه رازی در شصت و چند سالگی وجود دارد که بسیاری از بزرگان فرهنگ و هنر این مملکت در این محدوده از عمر تسلیم مرگ می‌شوند؟ اکبر رادی در ۶۸سالگی فوت کرد اما بی‌تردید نامش همیشه در تاریخ فرهنگ ایران می‌درخشد. او یک استاد تمام‌عیار بود. اکثر بزرگان تئاتر آثارش را روی صحنه برده‌اند و خیلی‌ها افتخار شاگردی‌اش را داشته‌اند و درست مثل بزرگان دیگر او نیز آنقدرها که شایسته‌اش بود هرگز قدر ندید. پس از فوتش حمیده‌ بانو عنقا، همسر این نمایش‌نامه‌نویس، اقدام به راه‌اندازی بنیاد اکبر رادی کرد تا بتواند تفکر و نگرش این هنرمند را به نسل‌های جوان منتقل کند ولی به دلیل بی‌توجهی‌ها این کار به سرانجام نرسید. حمیده بانو عنقا سه سال پیش در همین رابطه گفت:‌ «دلم به حال اکبر رادی می‌سوزد زیرا اگر در کشور دیگری این همه زحمت برای تئاتر می‌کشید روی سر نگهش می‌داشتند. او دق کرد. برخی مواقع فکر می‌کنم باید شکرگزار خداوند باشم که رادی در بهترین زمان از بین ما رفت تا این همه ستم و بی‌توجهی را بیشتر از این نبیند.»
  • شکست سخت کارگردان پدرخوانده از گیشه

    دنیای اقتصاد: فیلم «مگالوپلیس» که فرانسیس فورد کاپولا به صورت شخصی ۱۴۰میلیون دلار برای آن هزینه کرده، در هفته نخست اکران عمومی در آمریکا تنها ۴میلیون دلار در گیشه فروخت. کاپولای ۸۵ساله، که آثار برجسته سینمایی چون «پدر‌خوانده» را در کارنامه خود دارد، دهه‌ها روی ساخت فیلم «مگالوپلیس» کار کرده است و در نهایت بخشی از کسب‌وکار خود را برای تامین بودجه مورد نیاز حدودا ۱۲۰میلیون‌دلاری برای هزینه‌های تولید و تقریبا ۲۰میلیون دلار برای هزینه‌های بازاریابی و توزیع فروخت، اما تماشاگران چندان روی خوشی به فیلم نشان نداده‌اند. «مگالوپلیس» بر اساس آمار فروش بلیت از شب پنج‌شنبه تا یکشنبه در آمریکای شمالی حدود ۴میلیون دلار فروخته است. این فیلم در نزدیک به دوهزار سالن سینما در ایالات متحده و کانادا به نمایش درآمد و در جایگاه ششم جدول فروش آخر هفته قرار گرفت، حتی کمتر از فیلم «دِوارا قسمت ۱»، یک درام اکشن و سه‌ساعته به زبان تلوگو (از زبان‌های رایج هند)که با نقدهای ضعیفی روبه‌رو شد و در حدود هزار سینما به نمایش درآمد.
  • حراج فیلمی عجیب از ترور کندی

    دنیای اقتصاد: فیلم تازه‌منتشر‌شده از انتقال جان اف کندی رئیس‌جمهور اسبق آمریکا پس از ترور به بیمارستان، در یک حراجی به قیمت ۱۳۷هزار و ۵۰۰دلار فروخته شد. این فیلم خانگی رنگی ۸میلی‌متری توسط حراج RR در بوستون عرضه و به خریداری ناشناس فروخته شد. فیلم زمانی شروع می‌شود که کارپنتر، عکاس ماجرا، منتظر عبور لیموزین حامل رئیس‌جمهور و همسرش ژاکلین کندی می‌شود.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر