شماره روزنامه ۶۱۱۶
|

  • سقوط خودروی خارجی از اوج

    دنیای اقتصاد: منحنی قیمتی در بازار خودروهای وارداتی جدید، نیمسال ۱۴۰۳ را با افت قابل‌توجهی پشت سر گذاشت، اتفاقی که به نظر می‌رسد علاوه بر ریشه داشتن در کاهش انتظارات تورمی و قیمت ارز، با تخلیه هیجان ابتدایی و افزایش عرضه نیز در ارتباط است.
  • پاکستان به جای ایران

    دنیای اقتصاد -گروه اقتصاد بین‌الملل: شرکت BYD چین، رقیب تسلا در خودروهای برقی که پیش از تحریم های ثانویه به مونتاژ خودرو در ایران مشغول بود، با وجود توافق‌نامه ۲۵ساله ایران و چین تمایلی به بازگشت و سرمایه‌گذاری در خودروسازی کشورمان ندارد. این غول خودروسازی چین حالا با حضور در پاکستان برای راه‌اندازی اولین کارخانه مونتاژ برقی‌ها با تمرکز بر بازارهای صادراتی مذاکراتی انجام داده است.
  • مذاکره خودرویی آمریکا و چین

    ایسنا: شین‌هوآ، خبرگزاری دولتی چین، به نقل از منابع آگاه گزارش داد که وزیر بازرگانی چین و همتای آمریکایی‌اش در آینده نزدیک در مورد روابط تجاری و اقتصادی گفت‌وگو خواهند داشت.
  • رفتار متفاوت رانندگان با خودروهای برقی

    ایسنا: بررسی جدید پژوهشگران ایرلندی و اسپانیایی نشان می‌دهد که نقش رانندگان وسایل نقلیه الکتریکی در تصادفات جاده‌ای بیشتر از رانندگان سایر خودروهاست. وسایل نقلیه الکتریکی از فناوری‌های جالبی هستند که روزبه‌روز توجه افراد بیشتری را به خود جلب می‌کنند، اما جذابیت نباید به نادیده گرفتن امنیت منجر شود.
  • سایه ناآرامی‌های منطقه‌ بر بازار خودرو

    دنیای اقتصاد: بررسی بازار خودرو نشان می‌دهد که نا‌آرامی‌های منطقه تاثیر خود را بر بازار خودرو گذاشته است؛ به طوری که در هفته جاری قیمت خودروهای داخلی مورد بررسی «دنیای اقتصاد» به طور میانگین ۱۲.۷میلیون تومان معادل ۱.۸۵درصد افزایش را تجربه کرده‌اند. همچنین محصولات مونتاژی به طور میانگین رشد قیمت ۲۲.۵میلیون تومانی و ۱.۴درصدی داشته‌اند.
  • چشم‌انداز نیمسال دوم خودرو

    دنیای اقتصاد: نیمسال نخست در حالی با روند نزولی تولید خودرو، نوسان قیمت در بازار و بهبود سرعت واردات به پایان رسید که پیش‌بینی‌ها از روند رو به بهبود تولید و تداوم سرعت ورود خارجی‌ها در نیمسال دوم حکایت دارد. این در شرایطی است که به‌دلیل انتظارات تورمی و نوسان نرخ ارز چشم‌اندازی برای ثبات یا کاهش قیمت‌ها در بازار دیده نمی‌شود.
  • بحران در فولکس واگن

    ایسنا: دومین هشدار سود فولکس واگن در سه ماه اخیر نشان داد که بزرگ‌ترین خودروساز اروپا در حال افول است.این خودروساز آلمانی به دلیل کاهش تقاضا برای محصولاتش، انتظارات برای درآمد، سود و جریان نقدی را کاهش داد. این شرکت اکنون انتظار دارد امسال خودروهای کمتری را نسبت به سال ۲۰۲۳ تحویل دهد که چهارمین افت فروش سالانه آن در پنج سال گذشته است.
  • درخواست خودروسازان از اتحادیه اروپا

    دنیای‌اقتصاد: شرکت خودروسازی ولوو با رهبری ۵۰شرکت از اتحادیه اروپا خواسته است تا به ممنوعیت موتورهای احتراقی پایبند بماند.
  • یک تیر و سه نشان پیش‌فروش بهار و تابستان ۱۴۰۴

    دنیای اقتصاد: بعد از قرعه‌کشی ایران‌خودرو برای پیش‌فروش و فروش فوری محصولات این شرکت تا پایان سال جاری، حالا مدیرعامل شرکت مذکور از فروش خودرو برای بهار و تابستان سال ۱۴۰۴ خبر داده است.
  • زمین بازی تخلفات خودرویی

    دنیای اقتصاد: پلتفرم‌های ثبت آگهی خودرو در طی چند سال اخیر به مرجعی برای معاملات خودرویی و حتی قیمت‌گذاری تبدیل شده‌اند و در عین حال تخلفات زیادی نیز در این حوزه رخ داده است. «دنیای‌اقتصاد» با بررسی یک تجربه موفق در معاملات آنلاین خودرو در بریتانیا ۱۰گام موثر برای کنترل و جلوگیری از تخلفات را تشریح کرده است.
  • دپوی ۱۶هزار دستگاه خودرو

    دنیای اقتصاد: سه خودروساز بزرگ کشور در نیمسال ۱۴۰۳ کمتر از آنچه تولید کردند، فروختند. بنابر آنچه ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو به سامانه کدال بورس ارائه کرده‌اند، جمع فروش محصولات سواری آنها در شش ماه ابتدایی سال جاری حدود ۴۱۰هزار دستگاه بوده است. با توجه به اینکه آنها بالغ بر ۴۲۶هزار دستگاه محصول سواری در این بازه زمانی تولید کرده‌اند، آنها بیش از ۱۶هزار دستگاه از خودروهای تولید‌شده در نیمسال را نفروخته‌اند. بنابراین، این تعداد خودرو به‌اصطلاح دپو شده‌اند، هرچند مشخص نیست چرا این خودروها انبار شده‌اند. دپوی خودروها معمولا سه دلیل بیشتر ندارد. یا خودروسازان آنها را به دلیل اصلاح قیمت دپو می‌کنند، یا به دلیل کسری قطعه و عدم دریافت مجوز عرضه، قابل عرضه نیستند یا در حال گذراندن مراحل حمل هستند.
  • تردید برقی خودروسازان جهان

    دنیای اقتصاد: تقاضا برای خودروهای برقی در اروپا و آمریکای شمالی در حال کاهش است. به گزارش ایسنا، با توجه به اینکه حمل‌ونقل جاده‌ای حدود ۱۵درصد از انتشار گازهای گلخانه‌ای را به خود اختصاص می‌دهد، تضمینی نیست که جهان به اهداف آب‌وهوایی خالص صفر خود می‌رسد، مگر اینکه مردم از خودروهای بنزینی و دیزلی دست بکشند.
  • واردات خودروی کارکرده قابل اجرا نیست

    دنیای اقتصاد: رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: ما به عنوان نمایندگان مردم، منتظر اقدام دولت در راستای اجرای قانون واردات [خودروهای کارکرده] هستیم، اما باخبر شدیم که شرایط موجود، مانع از تحقق این دستورالعمل شده است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر