شماره روزنامه ۶۱۴۴
|

ویژه نامه

  • کارخانه سیمان گیلان سبز در سیاهکل به بهره برداری رسید

    کارخانه سیمان گیلان سبز با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون تن کلینکر و ظرفیت تولید روزانه ۳ هزار و ۴۰۰تن سیمان خاکستری، در سال ۹۱ با سرمایه گذاری شرکت مادر تخصصی گسترش صنایع معدنی کاوه پارس -از زیر مجموعه های بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی - به بهره برداری رسید . این کارخانه در دامنه رشته کوه های البرز شمالی واقع در استان گیلان، ۸۰ کیلومتری رشت در منطقه دیلمان شهرستان سیاهکل واقع شده است. این خبر را اتابک مدیر عامل شرکت مادر تخصصی گسترش صنایع معدنی کاوه پارس، در گفت وگوبا خبرنگار دنیای اقتصاد اعلام کرد و افزود: ایجاد اشتغال و بکارگیری نیروی های مختصص بومی ، کمک به توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه ، بهره وری بیشتر از منابع غنی موجود در معادن به عنوان مواد اولیه ، تامین نیاز بازار منطقه با پیش بینی نیاز استان جهت توسعه پایدار و ظرفیت های صادراتی و انتقال و بکارگیری آخرین فناوری و تکنولوژی تولید بر اساس استاندارد های زیست محیطی روز اروپا ، انگیزه احداث شرکت صنایع سیمان گیلان سبز را رقم زد.
  • زبان مشترک دولت و انبوه سازان؛ الزام مهم صنعتی سازی ساختمان

    مهندس قدرت ابراهیمی متولد ۱۳۴۹ و دانشجوی رشته MBA است که ۱۰ سال سابقه اجرایی در پروژه‌های ساختمانی دارد. از سوابق او می‌توان به مدیریت و ریاست هیات مدیره شرکت آیسا سازه دماوند، مدیریت پروژه شرکت صمیم ساخت گیلان در طرح‌های مسکن مهر -تعاونی یک و دو، مـــدیریت پــــروژه آب‌معدنی«به سبز» و احداث دانشگاه پیام نور دماوند اشاره کرد. همچنین تعداد واحدهای اجراشده ای که وی مدیریت آنها را برعهده داشته بالغ بر۷۱۷ واحد مسکونی است که شامل ۳۰۱ واحد به صورت صنعتی و ۴۱۶ واحد به صورت نیمه صنعتی است. اصلاح ساختار مدیریت در کشور از دغدغه‌های اوست وی اعتقاد دارد که مدیریت صحیح جزو اصول برنامه ریزی برای احداث پروژه ها است.
  • شهر توریستی نمک آبرود را از دست ندهید

    شهر توریستی نمک آبرود که در دوازده کیلومتری غرب چالوس واقع شده قسمتی از اراضی منطقه را با وسعت تقریبی ۶۵۰ هکتار در بر می گیرد . حد شمالی این اراضی را دریای خزر و حد جنوبی آن را ارتفاعات مدوبن ( از ارتفاعات سلسله جبال البرز ) تشکیل داده است . وجود پارک های جنگلی بنفشه و شمشاد در قسمت شمالی این مجموعه با وسعت تقریبی ۲۰۰ هکتار مناظر بدیعی را در این قسمت از اراضی به وجود آورده است . ضمن آنکه در جنوب این اراضی دامنه کوه مدوبن به صورت جنگلی فشرده و با جاذبه های بصری فوق العاده واقع شده است . طرح اولیه شهرک به وسیله مهندسین مشاور داض ، چرخاب و هوارد همفری تهیه شده است .
  • محصولات مقاطع سازه های مدرن(HSS) انقلابی در صنعت ساختمانی ایران پدید خواهد آورد

    شرکت کالوپ در سال ۱۳۶۰ با هدف ایجاد امکانات لازم برای شبکه‌های آبرسانی، چاه‌ها و. . . در حوزه کشاورزی فعالیت خود را آغاز کرده است و جزو اولین شرکت های داخلی تولیدکننده این محصولات محسوب می شود. خشایار تمدن حدود ۲۰سال است در این حوزه مشغول کار است و در سال ۱۳۸۵، وارد شبکه تولید لوله‌های نفت و گاز می شود. این کار در حالی صورت گرفته است که شاید در ظاهر لوله‌های نفت، گاز و آب شبیه هم باشند، اما استاندارد آنها با هم دیگر متفاوت است. کالوپ در آن برهه موفق شد که این صنعت را بومی‌سازی کند. آن سال کار تولید لوله‌های گاز را آغاز کردیم و توانستیم لوله‌هایی با استاندارد API تولید کردیم.
  • فرهنگ صنعتی سازی باید در جامعه نهادینه شود

    حسین درفکی متولد سال۱۳۴۴، فعالیت در زمینه ساختمان را از سال ۱۳۶۲آغاز کرده و بالغ بر ده ها پروژه را به اتمام رسانده وتحویل مردم داده است. او اکنون بعنوان عضو هیات مدیره شرکت ایستا سازه کادوس(سهامی خاص) مشغول فعالیت است و در جهت آبادانی وپیشرفت کشورش از هیچ کوششی فروگذار نیست. آقای درفکی،رقم دقیق واحد هایی که تاکنون ساخته اید و مشخصات فنی آنها را بیان کنید. تاکنون پروژه های گوناگونی را اجرا کرده ام ، لیکن ساخت واحد های مسکونی مهر را از اواخر سال۱۳۸۸آغاز کرده وتاکنون ادامه داده ام که در این خصوص باید به ساخت پروژه۲۶۸واحدی مهرآباد رودهن،تکمیل وتحویل۳۳واحد در گیلاوند،ساخت ۱۱۵واحد در سایت محک گیلاوند وپروژه آماده سازی وساخت۴۰۰واحد مسکونی در فاز۸پردیس اشاره کنم .
  • نمایشگاه بین المللی ساختمان با حضور ۱۷ کشور جهان

    دبیرکل اتاق تعاون ایران از برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان در تهران با حضور ۸۰۰ شرکت داخلی و خارجی و نمایندگان۱۷ کشور جهان از ۱۲ تا ۱۵ تیرماه جاری خبر داد. داریوش پاک بین در یک نشست خبری از برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان در تهران در فضایی به وسعت ۵۰ هزار متر مربع خبر داد و گفت: در این نمایشگاه ۸۰۰ شرکت حضور خواهند داشت و نمایندگانی از ۱۷ کشور خارجی نیز در آن دستاوردهای خود را به نمایش می گذارند. دبیرکل اتاق تعاون ایران اظهار داشت: برای هشتمین سال پیاپی این نمایشگاه توسط اتاق تعاون برگزار می شود و برای اولین بار مراحل ثبت نام، جانمایی و پرداخت هزینه مشارکت کنندگان به صورت الکترونیکی انجام شد.
  • طرحی نو و حرکتی تازه برای دستیابی به افق‌های نوین

    گفت و گو : مهدی اسحاقی پروژه پارس یقینا نخستین پروژه مسکونی- رفاهی- تفریحی در تهران نیست، اما این پروژه ویژگی هایی دارد که شاید آن را از سایر پروژه های هم نوعش متمایز می کند. به گفته سازندگان و دست اندرکارانش، پروژه مسکونی - تجاری پارس مجموعه ای است برای پاسخگویی به تمامی نیازهای آخر هفته یک خانواده ایرانی که با برخورداری از طرحی نو و جذاب، می توان آن را حرکتی نو برای دستیابی به افق های تازه ونو توصیف کرد. تیم مدیریتی شرکت "طرح و توسعه آریا عمران پارس" باشرکت در میزگردی با حضور خبرنگار دنیای اقتصاد، از ویژگی هایی می گویند که پروژه پارس را در نوع خود بی همتا کرده و حضور در آن را تجربه ای تازه و جذاب برای تمامی شهروندان می دانند.
  • تمایز میان شرکت های خصوصی و دولتی مانع پیشرفت سرمایه گذاران ساختمان است

    مهندس عبدالحسین جباری، متولد ۱۳۳۴، فارغ التحصیل دانشگاه تبریز در رشته راه و ساختمان و یکی از مدیران قدیمی عرصه صنعت و ساختمان کشوراست. جباری در سال ۱۳۵۹ شرکت» شانلی یول» را همراه با چهار نفر از دوستانش تاسیس کرده و تا امروز که بیش از ۳۰ سال از فعالیت این شرکت می گذرد، مدیریت آن را برعهده داشته است. شانلی یول در سالهای فعالیتش در عرصه ساخت و ساز، پروژه های بزرگی را به اجر درآورده است، پروژه هایی همچون: نیروگاه سیکل ترکیبی گیلان در رشت، نیروگاه سیکل ترکیبی شهید رجایی در اتوبان کرج- قزوین، پروژه تصفیه خانه فاضلاب انزلی ، چندین خط آب و فاضلاب در شهرهای مختلف، مرکز تربیت معلم گلسار رشت، چندین پروژه شرکت فولاد مبارکه، پروژه های ریخته گری و انبارسبا و توسعه فولادسازی، کارخانه پتاس در خور و بیابانک و یارد تعمیراتی شرکت گاز گناباد و چندین پروژه انبوه سازی مسکن در شهرهای اصفهان - رشت و تهران.
بیشتر