با هدف اشتغال زایی ، صادرات، توسعه
کارخانه سیمان گیلان سبز در سیاهکل به بهره برداری رسید
کارخانه سیمان گیلان سبز با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون تن کلینکر و ظرفیت تولید روزانه ۳ هزار و ۴۰۰تن سیمان خاکستری، در سال ۹۱ با سرمایه گذاری شرکت مادر تخصصی گسترش صنایع معدنی کاوه پارس -از زیر مجموعه های بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی - به بهره برداری رسید . این کارخانه در دامنه رشته کوه های البرز شمالی واقع در استان گیلان، ۸۰ کیلومتری رشت در منطقه دیلمان شهرستان سیاهکل واقع شده است. این خبر را اتابک مدیر عامل شرکت مادر تخصصی گسترش صنایع معدنی کاوه پارس، در گفت وگوبا خبرنگار دنیای اقتصاد اعلام کرد و افزود: ایجاد اشتغال و بکارگیری نیروی های مختصص بومی ، کمک به توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه ، بهره وری بیشتر از منابع غنی موجود در معادن به عنوان مواد اولیه ، تامین نیاز بازار منطقه با پیش بینی نیاز استان جهت توسعه پایدار و ظرفیت های صادراتی و انتقال و بکارگیری آخرین فناوری و تکنولوژی تولید بر اساس استاندارد های زیست محیطی روز اروپا ، انگیزه احداث شرکت صنایع سیمان گیلان سبز را رقم زد.
کارخانه سیمان گیلان سبز با ظرفیت تولید سالانه یک میلیون تن کلینکر و ظرفیت تولید روزانه 3 هزار و 400تن سیمان خاکستری، در سال 91 با سرمایه گذاری شرکت مادر تخصصی گسترش صنایع معدنی کاوه پارس -از زیر مجموعه های بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی - به بهره برداری رسید . این کارخانه در دامنه رشته کوه های البرز شمالی واقع در استان گیلان، 80 کیلومتری رشت در منطقه دیلمان شهرستان سیاهکل واقع شده است. این خبر را اتابک مدیر عامل شرکت مادر تخصصی گسترش صنایع معدنی کاوه پارس، در گفت وگوبا خبرنگار دنیای اقتصاد اعلام کرد و افزود: ایجاد اشتغال و بکارگیری نیروی های مختصص بومی ، کمک به توسعه اقتصادی و اجتماعی منطقه ، بهره وری بیشتر از منابع غنی موجود در معادن به عنوان مواد اولیه ، تامین نیاز بازار منطقه با پیش بینی نیاز استان جهت توسعه پایدار و ظرفیت های صادراتی و انتقال و بکارگیری آخرین فناوری و تکنولوژی تولید بر اساس استاندارد های زیست محیطی روز اروپا ، انگیزه احداث شرکت صنایع سیمان گیلان سبز را رقم زد. به گفته وی، این واحد تولیدی با دسترسی به معادن بسیار غنی ، شرایط منحصر به فردی را در میان سایر تولیدکنندگان منطقه به خود اختصاص
داده و با اتکا به تجارب ارزشمند مدیران ، مهندسان و کارکنان و با به کار گیری پیشرفته ترین تکنولوژی و ماشین آلات روز دنیا ، قادر به تولید انواع سیمان های مقاومت بالا و ضد سولفات با آلکالی پائین است؛ آنچنان که یکنواختی مواد اولیه از جمله آهک و مارن به تولید سیمان با حداقل نوسان منجر شده و از این نظر مشتریان همواره محصولی ممتاز دریافت خواهند کرد. مدیر عامل شرکت مادر تخصصی گسترش صنایع معدنی کاوه پارس در مورد اشتغال زایی این پروژه در منطقه گفت: این کارخانه به طور متعارف برای حدود 350 نفر مستقیماً و برای بیش از 2000 نفر بطور غیر مستقیم ایجاد اشتغال ایجاد می کند. وی ایجاد صنایع را اصلی ترین ابزار توسعه، و پرورش نیروی انسانی را گرانبهاترین سرمایه های هرکشور ذکر کرد که در توسعه مناطق محروم نقش مؤثری ایفا می کند و خاطرنشان ساخت: نیاز استان به سیمان از یکسو و منابع غنی معدنی از سوی دیگر و همچنین فراهم بودن زمینه صادرات، عواملی بودند که احداث کارخانه سیمان گیلان سبز را توجیه کردند. اتابک به اثرات اجتماعی و اقتصادی احداث کارخانه اشاره کرد و گفت: رفع نیاز مصارف استان در تمامی زمینه های ساخت و ساز ، تأمین نیاز طرح های
عمرانی و صنعتی استان به سیمان و کاهش هزینه های تمام شده پروژه ها ، صرفه جویی در مصرف سیمان با تولید سیمان های با کیفیت برتر ،کاهش هزینه حمل و توسعه امور زیربنایی استان خصوصاً در مناطق دیلمان ، ایجاد اشتغال محلی و به کارگیری مستقیم و غیر مستقیم تعداد زیادی از نیروهای بومی، بکارگیری متخصصین مورد نیاز با توجه به وجود مراکز علمی - دانشگاهی و حرفه ای در استان گیلان و ایجاد زمینه های ممانعت از مهاجرت روز افزون نیروی انسانی از منطقه به لحاظ فراهم سازی بسترهای کسب و کار، تنها بخشی از اثرات پیش بینی شده کارشناسان ما در بخش اجتماعی و اقتصادی احداث این کارخانه محسوب می شود . وی ماشین آلات و تجهیزات این کارخانه را از پیشرفته ترین فناوری روز اروپا معرفی کرد که به لحاظ مسائل زیست محیطی بالاترین استانداردهای روز اروپا را دارند. همچنین وجود سه معدن در نزدیکی کارخانه را از مهمترین مزیت های منطقه ای کارخانه دانست که براساس مطالعات تفضیلی انجام شده پروژه ، از بهترین نوع معادن به شمار می رود به طوری که محصول تولیدی را از سایر تولیدکنندگان سیمان منطقه متمایز می کند . مدیر عامل شرکت مادر تخصصی گسترش صنایع معدنی کاوه پارس افزود:
با توجه به موقعیت جغرافیایی و آب و هوایی استان گیلان ، بالا بودن تراکم جمعیتی در سطح استان و نیاز استان به بازسازی و فعالیت های عمرانی از جمله پروژه های سد سازی ، پل سازی ، ساختمان سازی و از طرفی دیگر با توجه به اینکه اکثر سازه های ساختمانی در این استان به صورت سازه بتنی اجرا می شود ، تولید با کیفیت ممتاز ، یکی از شاخصه های اصلی سرمایه گذاران این طرح عظیم بوده و با شروع بهره برداری و تولید سیمان ، مصرف کنندگان در استان گیلان و همچنین استانهای همجوار، شاهد محصولی متفاوت و با کیفیت خواهند بود . مهندس اتابک درانتهای سخنان خود، ظرفیت صادراتی شرکت سیمان گیلان سبز را یکی دیگر از مزیت های مهم آن نام برد و اظهار داشت : برنامه ریزی برای صادرات با توجه به مزیت صادراتی نسبی سیمان گیلان سبز، نزدیکی به اسکله استراتژیک بندر انزلی و همچنین امکان ارتباط با شبکه ریلی کشور با افتتاح پروژه خط راه آهن قزوین - رشت، محصولات این شرکت را در آینده نزدیک در بازار آسیای میانه و قفقاز و سایر کشورهای حوزه دریای خزر قابل عرضه خواهد کرد.
ارسال نظر