آغاز کشت قراردادی چغندرقند

محمدی ادامه داد: یکی از ویژگی‌‌‌های مهم در شرکت وحدت، صفا و صمیمیت بوده و از این طریق در طول دو سال گذشته خدمات زیادی انجام یافته است. مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: در مدت فعالیت هیات‌مدیره دولتی خط‌مشی‌‌‌ها، استراتژی‌‌‌ها و راهبردها مشخص و تبدیل به برنامه شده و بعد از ابطال واگذاری اولویت اول ما ثبات بود که این امر با تثبیت وضعیت نیروی انسانی امکان‌پذیر شده است. محمدی ادامه داد: بعد از ثبات استراتژی شرکت در چند بعد در دامپروری، زراعت، باغبانی و صنایع طراحی شد که تکمیل زنجیره ارزش با نگاه علمی، ترویجی و آموزشی با کاور دانش‌بنیان است.

شروع پرداخت بدهکاری‌‌‌های بانکی کشت و صنعت مغان

محمدی بیان کرد: بعد از استقرار هیات‌مدیره دولتی ۱۸۰ میلیارد تومان از بدهی‌‌‌های بخش خصوصی از جمله ۱۴ میلیارد تومان از بدهی‌‌‌های بانکی تسویه و سرمایه‌گذاری‌‌‌ها شروع شده است. وی تصریح کرد: به‌رغم محدودیت‌هایی که در خصوص بحران آب و اصل ۴۴ وجود دارد، رکوردها در تولید محصولات زراعی از طریق افزایش راندمان تولید جابه‌جا شده و شرکتی که به دلیل ضررده بودن زمانی در ردیف اول گروه واگذاری بود، هم اکنون به نقطه‌‌‌ای رسیده است که به دلیل سودده بودن در سازمان خصوصی‌سازی از خروج آن از لیست واگذاری دفاع می‌شود. مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: تنظیم بازار فعلی گوشت کشور در وضعیت بحرانی موجود مرهون گوشت شرکت مغان است. این در حالی است که ما پیش از این ۷ میلیارد تومان از بابت تامین نهاده هزینه پرداخت می‌‌‌کردیم و در حال حاضر به‌رغم افزایش جزئی قیمت گوشت و شیر مجبوریم افزایش هزار درصدی قیمت نهاده‌‌‌ها را تحمل کنیم. وی تصریح کرد: مدیریت جهادی، بهره‌وری و کار شبانه‌روزی در کنار حمایت‌‌‌های بالادستی‌‌‌ها در تسریع احیای شرکت مغان موثر بوده است. محمدی ادامه داد: امسال از شهرستان‌‌‌ها و استان‌‌‌های مختلف شمال‌غرب اقدام به خریداری چغندر قند شد و هم اکنون کشت قراردادی در کشورهای آذربایجان و ازبکستان و همچنین ایجاد فروشگاه‌‌‌های زنجیره‌‌‌ای مغانه در دستور کار قرار دارد.

قاسم_محمدی copy

برنامه‌‌‌ریزی برای جلوگیری از خام‌‌‌فروشی در کشت و صنعت مغان

مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان گفت: خام‌فروشی به ضرر شرکت بوده و تولید ثروت و اشتغال در تکمیل زنجیره ارزش و بازرگانی و فروش محصول ثانویه است. عضو هیات‌مدیره شرکت خاطرنشان کرد: هزار هکتار آبیاری زیرسطحی با هزینه دولت و به‌صورت رایگان در شرکت مغان عملیاتی و ۲۰۰ هکتار نیز از محل منابع داخلی به مورد اجرا گذاشته خواهد شد که رئیس‌جمهور محترم نیز قول داده‌اند، از محل صندوق توسعه حمایت از کشاورزی مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان برای اجرای این پروژه تخصیص داده شود.مدیرعامل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان ادامه داد: ۲‌هزار هکتار از زمین‌‌‌های زراعی شرکت زهدار است و این مساله در پایین آمدن عملکرد تولید محصولات تاثیر قابل‌توجهی داشته و دارد. محمدی خاطرنشان کرد: تفاهم‌‌‌نامه‌‌‌ای با شرکت خدمات مهندسی آب و خاک کشور (پارس) منعقد شده و دفتر و امکانات لازم جهت مطالعه در اختیار آنان قرار گرفته و ۶۰۰ هکتار از پروژه مزبور در دست انجام است.

وی اظهار کرد: این بنگاه اقتصادی در اجرای طرح ملی مسکن پیشقدم بوده و اقدامات اولیه برای تخصیص زمین موردنیاز به مقدار ۱۴۰ هکتار و مجوزهای اولیه در دست انجام است تا در اسرع وقت بتوانیم، کل پرسنل را صاحب منزل ویلایی بکنیم.

کشت و صنعت قطب تولید قراردادی گوشت کشور انتخاب شد

محمدی افزود: شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان به عنوان یکی از چهار قطب تولید قراردادی گوشت کشور انتخاب شده و مسوولیت پرواربندی ۱۰‌هزار راس دام سنگین و ۱۰۰‌هزار راس دام سبک در شمال‌غرب کشور به این بنگاه اقتصادی سپرده شده است.

وی تصریح کرد: نهاده موردنیاز برای دام‌‌‌ها با حمایت شرکت پشتیبانی امور دام کشور از طریق اتحادیه دامداران استان اردبیل تامین و در اختیار شرکت قرار می‌گیرد که عملیات اجرایی آن آغاز شده و قسمتی از دام‌‌‌ها نیز جهت کشتار به کشتارگاه‌‌‌های تهران ارسال و در بازار هدف عرضه شد.