«اصفهان من» و «شهر هوشمند» دو بال هوشمندسازی شهری

به گزارش دنیای اقتصاد او با بیان اینکه اپلیکیشن «اصفهان من» یک ابزار هوشمند است که به ارائه خدمات و اطلاع‌رسانی در فضای مجازی می‌پردازد، افزود: پلتفرم یا سکوی «شهر هوشمند» نیز که در مشارکت با دانش‌بنیان‌ها اجرایی شده است، برای نخستین‌بار به‌صورت یکپارچه برای تمام سرویس‌های شهری در اصفهان راه‌اندازی شده است.

مدیرعامل سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری اصفهان اپلیکیشن «اصفهان من» را یک سامانه مخاطب‌محور دانست و اظهارکرد: این سامانه شش طیف شهروندان، گردشگران، ارباب رجوع، پیمانکاران، کارکنان و بخش ارگانی را پوشش می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد: طرح «اصفهان من+۲۲۰» نیز که اخیرا به این اپلیکیشن اضافه شده است، شامل ۱۵۰ خدمت و ۱۴ زیرساخت است و مابقی آن نیز شامل امکانات فنی مختلف مانند مسیریابی، تبدیل صوت به متن و... می‌شود.

فردانی اضافه کرد: بخش امکانات فنی با هدف جلب رضایت کاربران به این اپلیکیشن اضافه شده است.

خدمات غیرحضوری با«اصفهان من»

علی معرک‌نژاد هم در نشست معرفی و رونمایی از طرح «اصفهان من+۲۲۰» با اشاره به آلودگی هوا به عنوان یکی از معضلات فعلی شهر اصفهان اظهارکرد: تلاش ما در شهرداری اصفهان مبتنی بر ارائه خدمات به گونه‌ای است که نیاز به مراجعه حضوری شهروندان کاهش پیدا کند.

او افزود: در همین راستا، نرم‌افزار «اصفهان من» طراحی شده است و خدماتی همچون دریافت اطلاعات، پرداخت عوارض خودرو، راهنمایی در زمینه پروانه‌های ساختمانی، استفاده از حمل‌ونقل عمومی، اطلاع از زمان رسیدن اتوبوس‌ها، خرید بلیت و موارد دیگر را به شهروندان ارائه می‌کند.

مدیرکل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: به شهروندان توصیه می‌کنم با جست‌وجوی نام نرم‌افزار اصفهان من در موتورهای جست‌وجو، آن را نصب کنند تا از خدمات درنظر گرفته شده بهره‌مند شوند، زیرا نصب نرم‌افزار «اصفهان من» امکان بهره‌مندی از خدمات غیرحضوری شهرداری را افزایش می‌دهد و منجر به کاهش آلودگی هوای شهر می‌شود.

حفظ هویت و شخصیت شهر و شهرداری از رسالت‌های مدیریت شهری اصفهان در این دوره بوده است که در ابتدا شامل پرهیز از آسیب‌رسانی به شهر و در فازهای بعدی شامل اجرای پروژه‌هایی با رویکرد حفظ بافت تاریخی بود.

سیدعلی معرک‌نژاد مبارزه با فساد اداری، تکریم ارباب‌رجوع و‌ رعایت منزلت کارکنان شهرداری را از دیگر دغدغه‌های مدیریت شهری در این دوره دانست و افزود: به این‌منظور، الکترونیکی‌سازی و توسعه هوشمندسازی در روند خدمت‌رسانی به شهروندان در دستور کار قرار گرفت.

او با بیان اینکه اپلیکیشن «اصفهان من» طی سه‌سال گذشته توسعه قابل‌توجهی یافته و گام‌های موثری در راستای هوشمندسازی برداشته است، گفت: در حوزه بین‌الملل نیز راه‌اندازی یک درگاه ارتباطی در دستور کار قرار گرفته که در آینده نزدیک راه‌اندازی می‌شود و البته نه یک طرح شهری، بلکه نیازمند مشارکت چندین نهاد مختلف است.