پایان عملیات بتن ریزی در پروژه  RFCC  شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان

مهندس سیامک بیرانوند افزود : ۵۵ دستگاه تراک میکسر، ۳ پمپ بتن فعال و ۳ پمپ بتن استندبای با همراهی تیم های اجرایی، نظارتی، ایمنی و حراست شرکت های سهروردی و ODCC، در مدتی حدود ۱۲ ساعت عملیات این بتن ریزی را انجام دادند. وی گفت: این موفقیت نقطه عطفی در تقویت توانمندی های فنی – مهندسی و عملیاتی پتروپالایش سهروردی صفاهان محسوب می شود و گامی بلند در جهت پیشرفت پروژه های این شرکت به شمار می آید.

مهندس محمدرضا پاکدل نیا، مدیر اجرا و معاون ساختمان و نصب شرکت ODCC نیز درباره ضرورت این حجم از بتن ریزی بصورت یکپارچه گفت: با توجه به قرارگیری سازه ای فوق سنگین بر روی این فونداسیون و طبق الزامات مهندسی ضرورت دارد تا ۱۷۰۴ متر مکعب بتن ریزی بصورت بدون انقطاع ریخته شود.

گفتنی است؛ فرایند RFCC یکی از مهمترین فرایندهای پالایشگاهی بوده که هدف عمده ساخت آن تبدیل برش های سنگین و کم ارزش نفتی همچون ضایعات و ته ماند های نفتی برجهای تقطیر پالایشگاهی به فراورده های با ارزش و سبک است.

ستون خبر پایین copy

   هلدینگ پتروپالایش اصفهان؛ توانمند سازی روابط عمومی با  هوش مصنوعی  

کارشناس ارشد برنامه ریزی راهبردی و مدیریت پروژه های هوش مصنوعی هلدینگ پترو پالایش اصفهان از برگزاری دوره آموزشی نقش هوش مصنوعی در ارتباطات و توسعه برند در این شرکت خبر داد و گفت: باعث افتخار است که پالایشگاه اصفهان همچون موضوعات دیگر پیشرو و سرآمد می باشد و در این مسیر در ادامه بکارگیری هوش مصنوعی در فرایندها و فعالیت های شرکت تصمیم به اجرای پروژه برندینگ با هوش مصنوعی نموده است. به گزارش دنیای اقتصاد و به نقل از روابط عمومی و بین الملل هلدینگ پتروپالایش اصفهان، محمد رضا داوری  تصریح کرد:این پروژه در راستای ایجاد یک روایت ماندگار و مسیر پایدار برای خلق آینده روشن در پالایشگاه اصفهان می باشد چراکه برای حرکت به سمت قله های پیشرفت و توسعه نیازمند همراهی و حمایت کلیه ذی نفعان می باشد.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین مجموعه هایی که در این مسیر می تواند تلاش ها و فعالیت های رو به رشد و آینده دار را به خوبی به عرصه نمایش قرار دهد بی شک روابط عمومی می باشد لذا بدین منظور برای نخستین بار در کشور پالایشگاه اصفهان تصمیم به برگزاری دوره توانمندسازی مدیران و کارمندان روابط عمومی با عنوان« نقش هوش مصنوعی در ارتباطات و توسعه برند در هلدینگ» نموده است. داوری گفت: در این دوره همزمان با ارائه راهکارهای نوین مدیریت برند سازمان ها، روش ها و ابزارهای هوش مصنوعی مورد استفاده در این عرصه آموزش داده می شود تا شرکت کنندگان در پایان دوره بتوانند با استفاده از هوش مصنوعی با سرعت، دقت و کیفیت بالاتر بهره وری اجرایی خود را افزایش دهند.

وی با اشاره به اینکه تلاش ما این است تا ابزار های هوش مصنوعی برای توانمند سازی قسمت های مختلف در روابط عمومی گام های موثر برداریم افزود: بی شک در این مسیر حمایت ها و مشوق های مدیران ارشد شرکت در پیشبرد اهداف تعیین شده  اهمیت بسزایی دارد و امید است سایر مدیران و کارکنان در این مسیر حمایت ها و همکاری های لازم را در دستور کار قرار دهند. کارشناس ارشد برنامه ریزی راهبردی و مدیریت پروژه های هوش مصنوعی هلدینگ پترو پالایش اصفهان، تصریح کرد:هدف اصلی از برگزاری این دوره آموزشی که با همکاری معاونت هوش مصنوعی، اداره روابط عمومی و اداره آموزش انجام میشود تحول در نظام عملکردی و ساختار روابط عمومی با استفاده از هوش مصنوعی برای بهره وری بیشترو بالاتر است. وی گفت: در این دوره آموزشی ۱۶ ساعته از اساتید و مدرسان برجسته حوزه برندینگ و آشنا به ابزار های هوش مصنوعی استفاده میشود.

داوری ادامه داد: با عنایت به تدابیر ارزشمند مدیرعامل محترم هلدینگ جناب آقای دکتر قدیری مقرر شد معاونت سیستم های هوش مصنوعی در کنار کلیه واحدها به چابکسازی و افزایش بهره وری و توانمندی بپردازد که بدین منظور این معاونت با هدف توانمند سازی مدیران روابط عمومی اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی شد.