ساخت 45 نوع ماشین‌آلات موردنیاز صنایع غذایی توسط شرکت فناور اصفهانی

به گزارش «دنیای اقتصاد» و به نقل از  روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، صنعت مواد غذایی یکی از صنایع حساس، مهم و درعین‌حال موردنیاز مردم است. با توجه به افزایش سطح استانداردهای بهداشتی تولید مواد غذایی و افزایش مصرف توسط مردم، نیاز به تجهیزات و ماشین‌آلات بهداشتی در این صنعت قابل‌توجه و رعایت کیفیت بالای آن‌ها حیاتی است.

شرکت نهامین صنعت کهندژ (نیکوپک) یکی از شرکت‌های فناور مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان است که از سال ۱۳۹۵ تاکنون به‌صورت تخصصی در زمینه تولید ماشین‌آلات و تجهیزات صنایع غذایی فعالیت می‌کند.

جواد نیکوکار، مدیرعامل شرکت نهامین صنعت کهندژ، با اشاره به تولید ۴۵ نوع دستگاه مختلف در ۵ زیردسته، اظهار کرد: شستشو کننده میوه و سبزی، دستگاه‌های خردکن سبزی، آسیاب‌ها، بسته‌بندی و پُر کُن و همچنین دستگاه‌های اسلایسر، ۵ دسته‌بندی تجهیزات تولیدی این شرکت را تشکیل می‌دهند.

وی افزود: در حوزه شستشو کننده‌های میوه و سبزی، از یک سود تولیدکننده داخلی کمی داریم و از سوی دیگر تقاضا برای خرید این محصولات با الزام وزارت بهداشت به شستشوی بهداشتی میوه و سبزی و افزایش مصرف میوه و سبزی آماده، افزایش‌یافته است. محصولات این دسته، شستشو را مکانیزه و سریع‌تر کرده و مصرف آب را نیز کاهش می‌دهد. دستگاه‌های خردکن سبزی هم در تکمیل خط شستشوی میوه و سبزی تولیدشده است. سیاست این شرکت در تولید ماشین‌آلات و تجهیزات موردنیاز صنایع غذایی، کامل شدن دستگاه‌های زنجیره است.

مدیرعامل این شرکت فناور افزود: در بخش دستگاه‌های آسیاب کننده هم دستگاه‌های مختلفی از مقیاس خانگی تا صنعتی تولیدشده که کاملا متناسب با نیاز مشتریان طراحی‌شده و علاوه بر قدرت آسیاب بالا، امکان انتخاب اندازه پودر محصول نهایی را هم دارد. دستگاه‌های بسته‌بندی و انواع پرکن شامل پرکن مایعات و مواد پودری و گرانولی تولیدشده که هدف اصلی تلاش برای تولید بهداشتی‌تر و سریع‌تر بوده است.

نیکوکار در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در دسته دستگاه‌های اسلایسر، دستگاه‌های صنعتی موجود در کشور یا وارداتی است و یا پاسخگوی نیاز داخلی نیست. در این راستا دو نوع تجهیز در شرکت نهامین صنعت کهندژ ساخته‌شده که یکی برای میوه و سبزی و دیگری برای قارچ است. در حال حاضر ظرفیت دستگاه‌های اسلایسر میوه و سبزی ۴۰۰ تا ۵۰۰ کیلوگرم در ساعت و ظرفیت اسلایسر قارچ ۴۰۰ کیلوگرم در ساعت است.

شایان‌ذکر است شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان فعالیت اجرایی خود را نزدیک به سه دهه است که به‌طورجدی با راه‌اندازی اولین مرکز رشد در کشور و باهدف حمایت و هدایت شرکت‌های فناور نوپا که ایده‌های نوآورانه و فناورانه داشته و امکانات لازم جهت عملیاتی کردن را ندارند، آغاز کرد و به‌عنوان حلقه واسط میان دولت، صنعت و دانشگاه در جهت توسعه اقتصادی مبتنی بر دانش و نهایتا تبدیل علم به ثروت در کشور ایفای نقش کرده است. هم‌اکنون در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بیش از ۶۴۰ واحد فناور مستقر بوده و برای بیش از ۸۴۰۰ نفر نیز اشتغال پایدار ایجادشده است.