شهرهای برتر در نوسازی مسکن

شماره روزنامه: ۵۹۵۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۰۴۷۲۵۱ مسکن و عمران

معاون وزیر راه و شهرسازی، شهرهای برتر در حوزه نوسازی بافت‌‌‌های فرسوده را معرفی کرد. به گزارش خبرگزاری مهر، محمد آیینی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اعلام کرد: شهرهای تهران، مشهد، کرمانشاه، تبریز، اصفهان و همدان به عنوان شهرهای برتر در زمینه نوسازی بافت فرسوده شناخته شدند.

 آئینی گفت: با اجرای بسته تشویقی، نوسازی بافت فرسوده شتاب مناسبی گرفته است. طبق آمارها، روند نوسازی بافت‌‌‌های فرسوده از ۱۵۵‌هزار واحد مسکونی در خردادماه امسال به ۲۲۵‌هزار واحد رسیده است و رشد تقریبا دو برابری در نوسازی بافت‌‌‌های فرسوده را در این مدت تجربه کردیم.

 معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: سهم کلان‌شهرها به‌ویژه تهران و مشهد در نوسازی بافت‌‌‌های فرسوده قابل‌توجه و حائز اهمیت است. به این معنا که مساحت بافت‌‌‌های فرسوده در ۹ کلان‌شهر کشور معادل ۲۶‌درصد است، اما در عملکرد، نوسازی ۴۸ درصدی را به خود اختصاص داده‌‌‌اند.

 آئینی گفت: ۲۲۵‌هزار واحد از ابتدای دولت سیزدهم وارد فرآیند ساخت‌وساز شده است که این واحدها در بیش از ۶۳‌هزار نقطه کشور در حال ساخت است. تاکنون ۵۷‌هزار واحد به بهره‌‌‌برداری رسیده است که این رقم تا پایان امسال به ۸۰‌هزار واحد می‌‌‌رسد.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن