افزایش عرضه «کوچک‌متراژ» در منطقه ۱۳

شماره روزنامه: ۵۲۹۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۸۱۰۷۰۴ مسکن و عمران

دنیای‌اقتصاد : بررسی فایل‌های فروش آپارتمان منطقه۱۳ تهران واقع در محدوده شرقی پایتخت که یکی از مناطق مصرفی بازار مسکن به شمار می‌آید، نشان می‌دهد عرضه آپارتمان‌های کوچک متراژ با سن متوسط در هفته‌های اخیر از تراکم بیشتری برخوردار بوده است.

Untitled-1

به گزارش «دنیای‌اقتصاد» رصد بیش از ۲۰۰ فایل فروش در این منطقه شهری تهران که در یک هفته اخیر آگهی شده‌اند، حاوی چند نکته از نبض بازار مسکن این روزها است. تراکم فایل‌های فروشی که زیر میانگین قیمت آپارتمان در تهران عرضه‌ می‌شوند، نکته مهمی است که حداقل در میان فایل‌های بررسی‌شده به وضوح قابل مشاهده است و البته همچون دیگر مناطق، تعداد آگهی‌های فروشی که با قیمت‌هایی کمتر از قیمت میانگین همان محله ثبت‌شده‌اند، نسبت به آنها که در حدود متوسط قیمت یا بالاتر از آن هستند، به مراتب بیشتر است و بیش از نیمی از فایل‌های فروش رصدشده را به خود اختصاص می‌دهد.

نکته دیگری که در این جست‌وجو هم به چشم می‌خورد، کمتر شدن تعداد فایل‌های نوساز نسبت به ماه‌های تابستان است و تنها حدود ۱۰درصد از آگهی‌های ثبت‌شده در هفته اخیر را شامل می‌شود.

گفت‌وگو با چند نفر از فعالان بازار مسکن در این منطقه هم نشان می‌دهد که سیاست «صبر و انتظار» در پاییز یکی از الگوی های ذهنی اصلی پرطرفدار است؛ هرچند برخی واسطه‌های ملکی به‌دلیل ماهیت شغل خود مایلند تا سنگینی کفه ترازو را به سمت بازگشت رونق به معاملات در آینده‌ای نزدیک نشان دهند؛ ولی به نظر می‌رسد علامت روشنی از احتمال بازگشت رونق به معاملات را مشاهده نکرده‌اند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن