خداداد غریب پور افزود: در شرایط غیرتحریمی و عادی با تسهیل در مقررات و زیرساخت‌های جذب سرمایه از خطوط اعتباری، فاینانس و پتانسیل بانک‌های خارجی برای تامین مالی طرح‌ها و پروژه‌های ایمیدرو استفاده می‌شد. معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: بازار سرمایه هوشمند است و همواره در فضایی ورود می‌کند که حداقل ریسک سرمایه را داشته، در حاشیه اطمینان بالا باشد و بازگشت و امنیت سرمایه اش نیز تضمین شده باشد.

غریب پور یادآور شد: در ماه‌های گذشته شاهد بودیم عمده سرمایه‌های سرگردان کشور به سمت بازارهای سکه، ارز و خودرو منحرف شد، اما خاطرنشان می‌کنیم که «معدن نیز بخشی جذاب و مطمئن برای جلب سرمایه‌های داخلی و خارجی است.» رئیس هیات عامل ایمیدرو ادامه داد: یکی از بهترین راه‌ها معرفی پروژه‌ها به بخش خصوصی و استفاده از قابلیت بانک‌ها برای هدایت منابع مالی به سمت بخش معدن و صنایع معدنی است. غریب پور اضافه کرد: در چهار سال گذشته هشت هزار میلیارد تومان سرمایه بخش خصوصی به‌صورت نقدینگی مستقیم توسط ایمیدرو جذب شد.  وی یادآوری کرد: ایران علاوه بر مزیت‌های نسبی و طبیعی در بخش معدن، از سایر مزایای انرژی ارزان و فراوان و بهترین سواحل و دسترسی به آب‌های آزاد برخوردار است که بستری مناسب برای جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی است. رئیس هیات عامل ایمیدرو به پروژه‌های ایمیدرو اشاره کرد و افزود: در سال گذشته ۲۰ طرح با سرمایه‌گذاری نزدیک به ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار افتتاح شد که حاصل آن ایجاد چهار هزار و ۴۰۰ شغل به‌طور مستقیم بود. وی از دو گشایش اعتبار اسنادی در سال ۹۷ خبر داد که مورد نخست به ارزش ۶۵۵ میلیون یوآن در بخش زغال سنگ و دومی به ارزش ۱۸۵ میلیون دلار در فولاد چابهار است، همچنین در ورق عریض آلومینیوم و آلومینای جنوب هزار و ۵۰۰ میلیون دلار سرمایه‌گذاری در حال انجام است.

غریب پور اضافه کرد: به زودی عملیات اجرایی سه طرح بزرگ به ارزش ۹۳ میلیون دلار آغاز می‌شود که یکی از آنها طرح ۵/ ۱ تنی طلای زرشوران است. این مسوول گفت: ۹ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار طرح تا افق ۱۴۰۰ توسط ایمیدرو و شرکت‌های وابسته و تابع تعریف شده است.  معاون وزیر صنعت اعلام کرد: ارزش صادرات محصولات معدنی در ۱۱ماه سال ۹۷ به بیش از هشت میلیارد و ۲۹۹ میلیون دلار رسید. این بخش سهم ۲۱ درصدی از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص داده است. این مسوول گفت: تاکنون بیشتر اکتشافات انجام شده در کشور سطحی و بر اساس رخنمون مواد معدنی بوده است، با این حال در برخی مناطق کشور پتانسیل‌های معدنی فوق العاده‌ای وجود دارد.   وی یادآوری کرد: به تولید رسیدن هر معدن کوچک اشتغال‌زایی ۵۰ تا ۱۰۰ نفری را به دنبال خواهد داشت و ایمیدرو برای راه‌اندازی ۴۰۰ معدن کوچک و متوسط با حمایت صندوق بیمه معادن برنامه‌ریزی کرده است، همچنین سه تا چهار برابر این ارقام اشتغال غیرمستقیم قابل پیش‌بینی است.