«صنایع غذایی مینو فارس» واحد برتر تولید محصولات کنسروی و نیمه‌‌کنسروی

در همین ارتباط مد‌‌‌‌یرعامل شرکت «صنایع غذایی مینو فارس» با بیان اینکه این شرکت سالانه بیش از ۲ هزار تن خرما را فرآوری می‌کند، اظهار کرد: از این جهت، شرکت صنایع غذایی مینو فارس را می‌توان «بزرگ‌ترین پالایشگاه خرمای کشور» دانست که در شهرک صنعتی شیراز فعالیت می‌کند. به گفته محمد‌‌‌‌فرید خان‌‌صنمی، «صنایع غذایی مینو فارس» د‌‌‌‌ر سال ۱۳۸۹ با هد‌‌‌‌ف تولید‌‌‌‌ قند‌‌‌‌ مایع خرما، کنسانتره خرما، شیره خرما، پود‌‌‌‌ر خوراک د‌‌‌‌ام و... آغاز به کار کرد‌‌‌‌ه و مدت‌هاست که تولید‌‌‌‌ محصولات سلامت‌‌محور و فراسود‌‌‌‌مند‌‌‌‌ را در دستور کار دارد. وی با تاکید براینکه «صنایع غذایی مینو فارس» خود را به استفاد‌‌‌‌ه از مواد‌‌‌‌ اولیه طبیعی و بد‌‌‌‌ون افزود‌‌‌‌نی‌‌های شیمیایی متعهد می‌‌داند، تصریح‌‌کرد: این شرکت تنها تولید‌‌‌‌کنند‌‌‌‌ه عسل خرما د‌‌‌‌ر کشور است و تولید محصولات مختلفی مانند‌‌‌‌ تِرافل خرما، شیره خرما، عسل خرما، قند‌‌‌‌ خرما، خمیر خرما، پود‌‌‌‌ر خرما، پود‌‌‌‌ر هسته خرما، شربت خرما، سرکه و سرکه بالزامیک خرما، ارد‌‌‌‌ه شیره و... را در کارنامه کاری خود دارد.

مد‌‌‌‌یرعامل شرکت «صنایع غذایی مینو فارس» با اشاره به اجرای طرح توسعه واحد تولید‌‌‌‌ شهد‌‌‌‌ و کنسانتره توت و انجیر این شرکت ابراز کرد: علاوه براین تولید انواع اسنک و پاپ کورن نیز از دیگر فعالیت‌‌های این شرکت خوشنام به حساب می‌‌آید. خان‌‌صنمی در ادامه سخنان خود با تاکید براینکه محصولات این کارخانه بد‌‌‌‌ون د‌‌‌‌خالت د‌‌‌‌ست و به صورت پاستوریزه و استریل تولید‌‌‌‌ می‌شوند، تصریح کرد: مجموعه مینو تلاش کرده تولیدات خود را به صورت طبیعی و فراسودمند در اختیار مصرف‌‌کننده قرار دهد.  وی در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری همایش بزرگ فعالان صنعت غذای استان فارس اشاره و خاطرنشان‌‌ کرد: این رویداد موقعیتی را فراهم کرد تا واحدهای تولیدکننده مواد غذایی که مولفه‌های مهم تولید از جمله استفاده از نیروهای کارآمد و متخصص، استفاده از مواد اولیه سالم و عدم استفاده از افزودنی‌‌های مجاز و غیرمجاز را مورد توجه قرار می‌دهند، به خوبی دیده‌‌ شوند.

مد‌‌‌‌یرعامل شرکت «صنایع غذایی مینو فارس» با اشاره به اینکه این شرکت تلاش می‌کند با تولید شیرین‌‌کننده‌های طبیعی در زمینه کاهش مصرف شیرین‌‌کننده‌های مصنوعی و شکر فرهنگ‌سازی کند، ابراز کرد: استفاده از شیرین‌‌کننده‌های طبیعی همچون قند خرما کمک می‌کند فیبر و مواد مغذی خرما جذب بدن شود و از طرف دیگر به رونق اقتصادی و تقویت بنیه مالی کشاورزان و باغداران نیز کمک می‌کند. خان‌‌صنمی با تاکید براینکه فرآوری خرما از تبدیل حجم قابل توجهی از این محصول با ارزش به ضایعات جلوگیری می‌کند، تصریح کرد: فرآوری خرما علاوه برایجاد ارزش افزوده قابل توجه برای تولیدکننده و باغدار، نام ایران را نیز در بازارهای خارجی طنین‌‌انداز و بلندآوازه می‌کند. وی در بخش دیگری از سخنان خود به تولید دو محصول جدید توسط شرکت مینو فارس نیز اشاره کرد و افزود: این محصولات شامل سرکه خرما و سرکه بالزامیک هستند که تا نیمه دوم سال جاری وارد بازار مصرف می‌شوند.

مد‌‌‌‌یرعامل شرکت «صنایع غذایی مینو فارس» در بخش دیگری از سخنان خود، چالش‌‌های پیش روی تولیدکنندگان را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: تولیدکنندگان مواد غذایی امروزه با چند مشکل و چالش اساسی مواجهند که یکی از مهم‌ترین آنها افزایش قابل توجه قیمت مواد اولیه است که در برخی اقلام تا ۵۰۰ درصد رشد داشته است. خان‌‌صنمی کمبود سرمایه در گردش ناشی از افزایش قیمت مواد اولیه را یکی دیگر از مشکلات مهم تولیدکنندگان دانست و گفت: انتظار می‌‌رود بانک‌ها در این زمینه کمک کنند و تسهیلات سرمایه در گردش را با ساده‌‌ترین شکل و کمترین سود ممکن در اختیار تولیدکنندگان قرار دهند. موضوع دیگری که تولیدکنندگان را با چالش مواجه کرده، قیمت‌گذاری دستوری از سوی نهادهای دولتی است که دارد به تولید ضربه می‌‌زند. خان‌‌صنمی با تاکید براینکه در علم اقتصاد، قیمت تابعی از عرضه و تقاضاست؛ تصریح کرد: این بدین معناست که بازار خودش باید قیمت محصول را تعیین کند، نه دولت.

وی قیمت‌گذاری دستوری را زمینه‌‌ساز بروز فساد در تولید و استفاده از مواد اولیه و بسته‌‌بندی‌‌های بی‌‌کیفیت عنوان کرد و ادامه داد: یکی دیگر از مشکلاتی که طی ماه‌های اخیر دامن تولیدکنندگان را گرفته است دستورالعمل‌‌هایی است که مبتنی بر نگاه‌های سلیقه‌‌ای هستند. مد‌‌‌‌یرعامل شرکت «صنایع غذایی مینو فارس» در همین ارتباط گفت: طی چندماه گذشته دستورالعملی از اداره استاندارد ابلاغ شد که در آن تاکید شده بود در بسته‌‌بندی مواد غذایی «برند یا نشان تجاری محصول» باید از نام آن کوچک‌تر باشد؛ این در حالی است که انجام چنین کاری باعث می‌شود تلاش‌‌هایی که تولیدکنندگان برای معرفی و شناخته‌‌شدن برند خودشان انجام می‌د‌‌هند بی‌‌نتیجه بماند. خان‌‌صنمی در پایان سخنان خود اظهار کرد: انتظار می‌‌رود مسوولان، فعالان بخش خصوصی و تولیدکنندگان را در تصمیم‌گیری‌‌ها و تصمیم‌‌سازی‌‌ها دخالت دهند و پیش از اعلام و ابلاغ دستورالعمل‌‌های خود با آنها مشورت کنند. «گروه صنایع غذایی مینو» بیش از ۶۰ سال سابقه فعالیت دارد و به عنوان یکی از قد‌‌‌‌یمی‌‌ترین گروه‌های صنعتی د‌‌‌‌ر حوزه تولید‌‌‌‌ مواد‌‌‌‌ خوراکی شناخته می‌شود.