شاهین فاطمی، مدیرعامل درسا و رئیس شورای عالی برندهای پوشاک ایران با اعلام این خبر که «درسا به زودی تولید و استفاده از چرم طبیعی را کنار خواهد گذاشت و به جای تولید محصول، روی تولید یک سیستم عامل دیجیتال برای دیزاین و سبک زندگی یا Operating System متمرکز خواهد شد»، گفت: «دنیای آینده دیگر دنیای محصول و برند نیست، ما باید ارزش‌های ویژه‌تری به دنیای جدید ارائه کنیم.»

وی افزود: «برند، بخشی از صنعت و از الزامات آن است، اما دیگر نمی‌توان گفت ما می‌خواهیم یک برند بسازیم و داشتن برند قوی مزیت محسوب نمی‌شود؛ بلکه ما باید ارزش ویژه‌تری به دنیای جدید ارائه کنیم. تولید کیف و کفش باکیفیت، دیگر برای دنیای آینده جذاب نیست؛ بنابراین ما باید چیز جدیدی‌تری که برحسب هرم مازلو انگیزه‌های درونی افراد را تحریک و آنها را شگفت‌زده می‌کند ارائه دهیم.» مدیرعامل درسا  در ادامه سخنرانی خود با اشاره به این که شاید کسی در این جمع بگوید: ما باید اول کیفیت محصولات خود را درست کنیم و سپس سراغ گام‌های بعدی برویم، گفت: «بله ما می‌دانیم، کیفیت‌مان ایراداتی دارد. کیفیت فقط خاص ما نیست و بسیاری از برندهای بزرگ جهان با این موضوع مشکل دارند. مساله این است که ما آن قدر اعتماد به نفس‌مان پایین آمده که فکر می‌کنیم باید همه چیز را درست کنیم تا گامی به جلو برداریم. ما شاهد بودیم که یکی از موبایل‌های اپل با کلی ایراد به بازار ارائه شد. در مورد برندهای دیگر نیز می‌توان چنین مثال‌هایی را آورد. چنین برندهایی با عذرخواهی و اصلاح مسیر خود را ادامه دادند. پس چرا کسب‌وکارهای ایرانی فکر می‌کنند همچنان باید در عصر صنعتی بمانند و مابقی را تماشا کنند؟» فاطمی با تاکید بر الزامات تحول دیجیتال و ویژگی‌های یک شرکت پیشرو در مسیر رشد و توسعه پایدار به رویکرد شرکت درسا اشاره کرد و گفت: «درست است که ما در عصر صنعتی هم مشکلاتی داشتیم، اما چه بخواهیم و چه نخواهیم وارد عصر ارتباطات شده‌ایم و باید متناسب با این عصر فکر کنیم. موضوعی که در مورد درسا مطرح کردم، مسوولیت من، همکاران و شرکای ما را سنگین‌تر خواهد کرد. امیدواریم بتوانیم حداقل تا سه سال آینده برای این صنعت دستاورد ارزشمندی داشته باشیم.» این کارآفرین ایرانی با طرح این سوال که «چرا درسا چنین مسیری را در پیش گرفته است؟ به مبحثی تحت عنوان سازمان‌های دوسوتوان که در سال‌های اخیر در دنیا مطرح شده ارجاع داد و گفت: «سازمان‌های دوسو توان قابلیت ویژه‌ای را در خود پرورش می‌دهند که براساس آن، به موازات وظایف روتین تولید و اجرای درست سیستم مارکتینگ، به آینده سازمان، آینده کشور و رخداد‌های جهانی نیز فکر می‌کنند. به این خاطر و به مقتضای تحولات عصر دیجیتال، سازمان‌ها باید دوسوتوان باشند چون در غیر این صورت از بین خواهند رفت.»

خالق برند درسا در بخش دیگری از سخنان خود در همایش تجلیل و تقدیر از چهره‌های ماندگار صنعت خرده فروشی، با نقل قولی از جیکوب مورگان که می گوید «آینده آن چیزی نیست که برای افراد اتفاق می‌افتد، آینده پدیده‌ای‌ است که ما آن را خلق می‌کنیم»، ادامه داد: در حال حاضر شرکت‌های پلت‌فرمی جای شرکت‌های سنتی را گرفته‌اند و برهمین اساس اگر ما فکر کنیم که باید اول مشکلات مختلف را حل و سپس رو به جلو حرکت کنیم، یک روز صبح بلند شده و می‌بینیم رقبایی که قبلا وجود نداشته و ما به آنها فکر نکرده بودیم جای ما را در بازار گرفته‌اند. این چشم‌انداز دنیای آینده و سازمان‌های آینده است که فناوری و نوآوری در آن حرف اول را می‌زند.»

وی در خصوص واکنش برند درسا به مجموعه تحولات اخیر تصریح کرد: «هر روز اتفاقات جدیدی می‌افتد و به این خاطر درسا در آینده هیچ شرکتی نخواهد داشت و به سمت مجازی بودن حرکت خواهد کرد. ما به خوبی می‌دانیم چنین کاری سخت است؛ اما در حال تمرین کردن هستیم و می‌دانیم برای اینکه در دنیای مجازی تاثیرگذار باشیم باید شناخت کاملی از آن داشته باشیم»

فاطمی در بخش دیگری از گفته‌های خود با اشاره به جریان‌های مافوق صنایع به عنوان نیروهای پیشران و شکل‌دهنده آینده دنیا اشاره کرد و اذعان کرد: «نیروهای پیشران مجموعه اتفاقاتی هستند که بر اساس اتفاقات زمینی، گرمایشی، تکنولوژی و... رخ می‌دهند. اتفاقاتی که باعث می‌شوند، جریان‌های جدیدی در دنیا به وجود بیایند. این جریان‌ها مسیرهای بیست سال آینده یک اتفاق را در دنیا تغییر می‌دهند. این جریانات که مرتبط به هیچ صنعتی نیستند و مافوق صنایع عمل می‌کنند ترندها را در دنیا به وجود می‌آورند. بنابراین اگر ما بخواهیم سازمان پیشرانی داشته باشیم، حتما باید با نیروهای پیشران آشنا باشیم. با همین اصل محیط‌زیست در کشورهای ما بیش از کشورهای مترقی باید محور و مرکز توجه باشد. ما از همین امروز باید برای نسل‌های آینده و دنیای آینده راهکار داشته باشیم. به همین دلیل است که باید اقرار کنم برنامه‌هایی در دست داریم که درسا تا 3 سال آینده بتواند تولید و استفاده از چرم طبیعی را کنار بگذارد. 

در دنیای امروز دیگر تغییرات دموگرافیک مفهوم اصلی خود را از دست می‌دهد و مغز و احساس افراد در رتبه نخست اهمیت قرار دارد و مفاهیمی چون سن، جنسیت و نظایر آن دیگر اهمیتی ندارد. به زودی نقش زنان در صنعت تغییر خواهد کرد، امروز ما از 10 بانوی ارزش آفرین تقدیر کردیم، ولی اقرار می‌کنم و یقین دارم در آینده نزدیک این خانم‌های ارزش آفرین هستند که دورهم جمع می‌شوند و تصمیم می‌گیرند آیا ما مردان صنعت شایسته تقدیر هستیم یا نه.