اظهارات روحانی درباره زمان آغاز فعالیت مدارس و دانشگاه‌ها و حمل و نقل بین شهری

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۶۴۱۵۱۹ سایت خوان

خبر آنلاین : رئیس جمهور گفت: ممکن است برخی امور مانند آموزش با تاخیر انجام شود و این موضوع را به آینده موکول کردیم و وزارت آموزش و پرورش بعدها زمان آن را اعلام می کند.

حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی روز دوشنبه در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت از مردم خواست همانطور که تا امروز کنار دولت، نظام و وزارت بهداشت بودند و کمک کردند تا بتوانیم در شرایط نسبتا قابل قبول قرار بگیریم، باز هم به کمک خود ادامه دهند و اصول بهداشتی را رعایت کنند.

 وی درباره زمان آغاز فعالیت مراکز آموزشی نیز گفت: ممکن است برخی امور مانند آموزش با تاخیر انجام شود و این موضوع را به آینده موکول کردیم و وزارت آموزش و پرورش بعدها زمان آن را اعلام می کند.

روحانی ادامه داد: حمل و نقل بین شهری را هم هنوز اعلام نکردیم بنابراین با تحمل سختی و همکاری مضاعف باید این کار را پیش ببریم و خدا هم ما را یاری می‌کند و در آستانه ماه رمضان و در این اعیاد شعبانیه و ولادت امام زمان (عج) از عنایات حق برخوردار خواهیم شد و از این مشکلات عبور خواهیم کرد.

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن