محمد اسلامی در جلسه هم‌اندیشی با اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی که در ساختمان این وزارتخانه برگزار شد، با بیان اینکه مسکن و رونق دادن به آن در بخش عرضه و تقاضا و همچنین ساماندهی بازار اجاره بها از اولویت‌های وزارت راه و شهرسازی است، گفت: مسکن به لحاظ ساختاری نیمی از وزارتخانه بزرگ راه و شهرسازی است و در مورد رونق دادن به بازار مسکن، وزارتخانه با حمایت دولت و همچنین مجلس، برنامه‌های جامعی را در دستور کار دارد.

وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه فراخوان مشارکت برای اجرای طرح اقدام ملی به زودی رسانه‌ای و اطلاع رسانی عمومی خواهد شد، گفت: از سوی سازمان ملی زمین و مسکن به استان‌ها ابلاغ کرده‌ایم تا زمین‌های رایگان را برای اجرای طرح اقدام ملی شناسایی و معرفی کنند که این کار انجام شده است.

عضو کابینه دولت دوازدهم تاکید کرد: باید فضای جامعه را به سمت تولید مسکن که جزو برنامه‌های دولت است و بخشی از آن نیز عملیاتی و اجرایی شده است، سوق دهیم و برنامه‌های دولت را برای تولید مسکن و رونق دادن به بازار مسکن با اطلاع رسانی درستی تشریح کنیم.

اسلامی تصریح کرد: در تلاش هستیم تا راهکارهایی را عملیاتی و اجرایی کنیم که نقدینگی به بخش مسکن، تزریق و در این حوزه، سرمایه گذاری بشود.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: برنامه‌های بازآفرینی شهری در خصوص احداث ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده شهری، همچنین برنامه شهرهای جدید در احداث ۲۰۰ هزار واحد مسکونی در شهرهای جدید و برنامه بنیاد مسکن برای احداث ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر تهیه شده اند و بخشی از قراردادهای احداث آنها آماده و برخی نیز به بهره برداری رسیده‌اند.

این مقام مسئول در وزارت راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه امکانات دولت در خصوص تولید مسکن، یکپارچه شده است، خاطرنشان کرد: هدف کلان ما هدف برنامه ششم توسعه است و همان را هدف قرار داده و مطمئن هستیم که بر اساس آن هدف، می‌توانیم به احداث واحدهای مسکونی برنامه‌ریزی شده، دست یابیم.

حمایت وزارت راه و شهرسازی از لایحه مالیات بر عایدی سرمایه

وزیر راه و شهرسازی از حمایت وزارت راه و شهرسازی از لایحه مالیات بر عایدی سرمایه خبر داد و گفت: ما امروز هم تکنولوژی روز و هم سریع سازی را داریم. به همین دلیل باید مردم را تشویق کنیم تا بیایند و با دریافت پروانه ساختمانی نسبت به احداث واحدهای مسکونی اقدام کنند.

وی یادآور شد: هم اکنون صدور پروانه ساختمان کاهش پیدا کرده است که باید کاری کنیم تا روند صدور از حالت فوق خارج شود.

اسلامی در بخشی از اظهاراتش به تورم اقتصادی اشاره کرد و گفت: سقوط ارزش پول، مردم را ناگزیر کرده تا پول و نقدینگی خود را به سمت تبدیل به کالاهای مختلف ببرند. باید کاری کنیم که در برنامه رونق دادن به بازار مسکن، اقشار متوسط و افرادی که مستأجر هستند، لطمه نبینند. به همین دلیل باید صبورانه و عاقلانه رفتار کنیم.

وی با یادآوری اینکه جهش‌های قیمت متأثر از تورم اقتصادی و خارج از کنترل بوده است، گفت: تلاش می‌کنیم از برآیند هم‌اندیشی‌های وزارتخانه راه و شهرسازی با کمیسیون عمران مجلس به نتایج خوبی برای تعادل بخشی به بازار مسکن دست یابیم.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.