هشدار آمریکا به شهروندانش درباره سفر به ونزوئلا

تاریخ انتشار: شماره خبر: ۳۴۹۱۹۸۵ سایت خوان

ايسنا : وزارت خارجه آمریکا هشدار سفر به ونزوئلا را به سطح چهار افزایش و به شهروندانش نسبت به دستگیری خودسرانه طولانی مدت در این کشور آمریکای لاتین هشدار داد.

سی.بی.اس گزارش داد، در این بیانیه آمده است: به دلایل مختلف چون وقوع جرم، ناآرامی‌،‌ زیرساخت‌های ضعیف بهداشتی و دستگیری‌های خودسرانه و بازداشت شهروندان آمریکایی به ونزوئلا سفر نکنید.

همچنین در این بیانیه نسبت به جرایم خشن و کمبود مواد غذایی و آب آشامیدنی در مناطقی در ونزوئلا و تظاهرات خشن در این کشور هشدار داده شده است.

در ادامه این بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است: تظاهرات در ونزوئلا با واکشن خشن پلیس و نیروهای امینتی روبرو شده که شامل استفاده از گاز اشک آور، اسپری فلفل، آب پرفشار و گلوله‌های پلاستیکی علیه شرکت کنندگان در راهپیمایی ها و اغلب با غارت و تخریب همراه است.

این بیانیه پنج روز پس از آن صادر شد که وزارت خارجه آمریکا به کارمندان غیرضروری و خانواده‌هایشان در سفارت‌ها و کنسولگری‌هایش در ونزوئلا دستور داد تا این کشور را ترک کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن