شهردار تهران صبح امروز یکشنبه با حضور در صحن شورای شهر تهران و در دفاع از دو فوریت لایحه نحوه اخذ مطالبات شهرسازی با بیان اینکه قبل از مردادماه ۲۳ درصد تخفیف به مؤدیان داده می‌شد تا بتوانند بدهی عوارض ساختمانی خود را پرداخت کنند گفت: حالا به یکباره این تخفیف ۲۳ درصدی به هفت درصد کاهش یافته است و طبیعی است که با توجه به شرایط مالی کنونی میزان استقبال برای شروع پروژه‌های جدید و پرداخت بدهی‌های سابق کم باشد و این مساله به درآمدهای شهرداری آسیب می‌زند.

 

وی با بیان اینکه در تبصره ۸ شهرداری مکلف شده است که از طریق سیستم بانکی اقدام به تقسیط کند گفت: برای بانک‌ها صرف نمی‌کند که این اقدام را انجام دهد و عملا حتی یک قرارداد نیز در این پوشش منعقد نشده است.

 

شهردار تهران با بیان اینکه می‌خواهیم مانع تخریب باغات و شهرفروشی شویم اما نباید خودمان هم دست‌هایمان را ببندیم گفت: در این لایحه که دوفوریت آن تقدیم می‌شود پیشنهاد شده که میزان تخفیف به مؤدیان از هفت درصد به ۱۵ درصد برسد و اگر بعدا مشکلی پیش آمد در مورد اصلاح این فرایند تصمیم‌گیری خواهد شد.

به گزارش ایسنا، بهاره آروین، در مخالفت این دو فوریت گفت: اولین دلیل مخالفت بنده این است که ما در مردادماه این لایحه را تصویب کردیم و حالا در آبان ماه و بعد از گذشت سه ماه می‌خواهیم که آن را اصلاح کنیم و این مساله ممکن است موجب تزلزل جایگاه شورا شود. چراکه می‌گویند هنوز سه ماه نشده می‌خواهند مصوبه‌شان را اصلاح کنند.

وی با بیان اینکه اصلاح مصوبه‌ای که سه ماه پیش تصویب شده موجب می‌شود که بازار ما را باور نکند گفت: مؤدیان منتظر بودند که این لایحه اصلاح شود و این در حالی است که نباید در ذهن افکار عمومی به گونه‌ای تلقی ایجاد شود که مصوبه شورای شهر بعد از چند ماه اصلاح می‌شود و اگر حالا دلیل فوریت این لایحه،‌ کاهش درآمدهای شهرداری است باید بگویم که این کاهش شدید درآمدها از طریق مختلف جبران می‌شود.

به گزارش ایسنا، الویری در موافقت این دو فوریت با بیان اینکه درآمد شهرداری تهران کاهش یافته است و حالا آنها لایحه‌ای برای حل این مشکل آورده‌اند گفت: فرمول بسیار ساده است چراکه شهرداری درآمدش کم شده و حالا در قالب لایحه‌ای می‌خواهد آن را جبران کند و این در حالی است که سه هفته است که ما به صورت تخصصی این لایحه را در کمیسیون بودجه بررسی کردیم.

همچنین رسولی به عنوان موافق دو فوریت این لایحه با بیان اینکه این لایحه در کمیسیون تخصصی‌اش یعنی برنامه و بودجه بررسی و تصویب شده است گفت: اصلاح این مصوبه اصلا به معنای تزلزل جایگاه شورا نیست بلکه ما در صحن شورا سهوا به جای کمک، سنگی را جلوی پای شهرداری انداختیم و حال می‌خواهیم این رویه را اصلاح کنیم و دقت داشته باشید ما باید فرایند شفاف سازی داشته باشیم اما در قبال اداره شهر و پروژه‌های نیمه تمام مسئول هستیم.

به گزارش ایسنا، در نهایت با رأی اکثریت آرا دو فوریت لایحه نحوه اخذ مطالبات شهرسازی به تصویب رسید.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.