خبر جدید درباره استانداردهای ۸۵گانه خودرویی
نیره پیروزبخت در گفتوگو با ایسنا، در پاسخ به اینکه با شرایط خاصی که صنعت خودرو طی سال جاری با آن پیش رو شده و پیشبینیهایی که این صنعت با توجه به تحریمهای پیش رو میشود و صحت این مطلب که آیا از سازمان استاندارد درخواستی به منظور مدارا با خودروسازان جهت رعایت استانداردهای ۸۵ گانه خودرویی شده است یا خیر؟ بیان کرد: هنوز چنین مسئلهای از سوی هیچ بخشی به ما اعلام نشده است اما سازمان استاندارد نیز جزئی از مجموعه دستگاههای کشور است و میدانیم که تحریم قطعات خودرو جزو تحریمهای اولیه است و به تبع آن برای صنعت خودروسازی کشور مشکلاتی را ایجاد میکند.
وی ادامه داد: موضوعی که به آن تاکید داریم این است که علی رغم وجود مسائل و مشکلات پیش رو صنعت خودروسازی نباید کیفیت خودرو را کاهش دهد و صحبتی نیز با سازمان استاندارد مبنی بر اینکه از مواضع خود کوتاه بیاید، نشده است.
رییس سازمان ملی استاندارد ایران با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد نیز خود را با شرایط روز کشور منطبق میکند، گفت: به شرطی که خودروسازان تمام تلاش خود را انجام دهند و به سمت رعایت استانداردهای ۸۵ گانه خودرو گام بردارند، در خصوص رعایت برخی استانداردها که رعایت ایمنی آنها ساده نیست میتوانیم تا یک سال به آنها فرصت دهیم.
پیروزبخت با بیان اینکه از تاریخ یکم دی ماه سال جاری سازمان ملی استاندارد فعالیت خود را به منظور بازرسی استانداردهای ۸۵ گانه خودرویی آغاز میکند، اظهار کرد: ممکن است بازرسی برخی استانداردها تا ابتدای دی ماه سال ۱۳۹۸ نیز به طول بیانجامد و اگر مطمئن شویم که اگر خودرویی میتواند در طول مدت زمانی بیشتری استانداردهای مربوطه را رعایت کند، قطعا این فرصت در اختیار آنها قرار میگیرد.
وی ادامه داد: در خصوص رعایت استانداردهای ۶۳ گانه خودرویی که از ابتدای تیرماه سال جاری نیز اجرایی شد، یک مورد بود که اعلام شد که میتواند تا ابتدای دی ماه سال جاری استانداردهای مربوطه را رعایت کند و این مسئله با اخذ تعهد مورد قبول سازمان استاندارد واقع شد و در زمان مقتضی قطعا کنترل لازم در ارتباط با آن صورت میپذیرد.
به گزارش ایسنا، در حالی اجرای استانداردهای ۸۵ گانه خودرویی طی سه مرحله از سوی سازمان ملی استاندارد ایران کلید خورده است که ابتدای تیرماه سال جاری به عنوان دومین مرحله از اجرای طرح مذکور اعلام شده بود و خودروسازان مکلف بودند با رعایت ۶۳ استاندارد تعیین شده مجوز تولید عرضه به بازار دریافت کنند. این در حالی است که در مرحله اول اجرای طرح مذکور در ابتدای دی ماه سال گذشته ۶۱ استاندارد توسط سازمان ملی استاندارد ایران تعیین شده بود که ۲۵ خودروی سواری و سنگین جادهای موفق به رعایت استانداردهای مربوطه نشدند و خط تولید آنها با توقیف روبرو شد.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر