عباسعلی غیاثی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: اخیرا هیات دولت ماده ۳۱ آیین‌نامه اجرایی قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان خودرو را اصلاح کرد که براساس آن وظیفه صدور مجوز و ساماندهی فعالیت تمام شرکت‌های امداد خودرویی، به وزارت صنعت، معدن و تجارت واگذار شده است.

وی با بیان اینکه به دنبال آن تدوین ضوابط فعالیت شرکتهای امداد خودرویی در انجمن صنفی شرکتهای خدمات پس از فروش خودرو آغاز شد، خاطرنشان کرد: تدوین این دستورالعمل به پایان رسیده و اخیرا برای بررسی، تصویب و اجرا به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارسال شده است.

دبیر انجمن صنفی شرکتهای خدمات پس از فروش خودرو ادامه داد: با اجرایی شدن این دستورالعمل تمام شرکتهای امداد خودرویی باید براساس ضوابط جدید، مجوز فعالیت را از وزارت صنعت، معدن و تجارت دریافت کنند. همچنین مجوزهای پیشین صادر شده برای شرکتهای امداد خودرویی نیز باید از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت تمدید شود.

وی افزود: با اجرایی شدن دستورالعمل جدید، فعالیت شرکتهای امداد خودرو ساماندهی شده و از برخی مشکلات و تخلفات صورت گرفته از سوی شرکتهای امداد خودروی متفرقه و غیرمجاز، جلوگیری خواهد شد.

غیاثی تصریح کرد: در قانون سابق، مجوز فعالیت امداد خودروها از سوی چند مرجع مختلف صادر می‌شد که این موضوع ناهماهنگی‌ها و مشکلاتی را در این حوزه ایجاد کرده و باعث زمینه‌سازی برای بروز برخی تخلفات شده بود.

به گزارش ایسنا، گران‌فروشی و استفاده از قطعات یدکی تقلبی و دست دوم از جمله تخلفاتی است که از سوی برخی شرکتهای امداد خودروی متفرقه و غیرمجاز صورت می‌گیرد.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.