مودی در نقش مربی یوگا

شماره روزنامه: ۵۱۹۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۷۷۲۵۷۴ دنیا

دنیای‌اقتصاد : در وقوع بحران، مودی، نخست‌وزیر هند همواره می‌توانست اصل داستان را به سود خود تغییر دهد اما داستان کرونا فرق دارد.در این راستا تلاش‌های وی برای سرکوب مخالفان و تاکید بر اقدامات مثبتش در مبارزه با کرونا شاید نتواند چندان ناجی وی شود و این موضوع می‌تواند مهم‌ترین راهبرد نخست‌وزیر هند را خنثی کند. به نوشته روزنامه نیویورک‌تایمز، هند در شرایطی که از بیماری تنفسی کووید-۱۹ نفسش به شماره افتاده است، مودی از مردم این کشور می‌خواهد که طبیعی نفس بکشند. این دستورالعمل‌ها که توصیه یوگا برای افراد پر تنش و رای رهایی از استرس است، حالا از زبان نخست‌وزیر هند برای مبارزه با کووید-۱۹ توصیه شده است. او از طریق توییتر خود خواسته است مردم طبیعی نفس بکشند. اما واکنش مردم به این توییت نشان می‌دهد که او چطور در انتقال پیام خود ناکام بوده و محدودیت‌های کنترل بیماری را از سوی نخست‌وزیر هند فاش می‌سازد.

مودی که همواره در عرصه‌های عمومی حضور فراوانی داشت، حالا مدتی است که از دید عموم مخفی شده است، زیرا دولت وی نتوانسته است که از عهده مهار بیماری کرونا برآید. در حالی که در نظرسنجی‌ها نیز جایگاه او کاهش یافته است، مشاورانش سعی دارند تا به مردم از طریق دستورالعمل‌هایی مانند «مثبت باشید» و «احساس خوب داشته باشید» به جنگ با کرونا بروند.  مودی و مشاورانش حالا با استفاده از فنون یوگا به سراغ کرونا رفته‌اند. آنها تلاش دارند تا از این طریق برای ارتباط با مردم پلی بسازند. در یکی از بی‌شمار حساب‌های کاربری مودی این دستورالعمل نوشته شده است: «در یک حالت مراقبه‌ای، راحت بنشین!» و در یکی دیگر از این دستورات نوشته شده است: «ستون فقراتت را صاف نگه دار!» بعد از مردم خواسته‌اند دست‌هایشان را روی ران‌هایش قرار دهند و به آرامی چشم‌هایشان را ببندند و طبیعی نفس بکشند.

در برابر این توییت، یکی از واکنش‌دهندگان به آن پاسخ داده است: «این مثل آن می‌ماند که روی زخم، نمک بپاشی.» در مقابل مودی تلاش کرده است تا اظهارات این فرد مخالف را نقض کند. چیزی که از عملکرد مودی در این چند وقت مشاهده شده، قفل شدن اقدامات وی بوده است. مودی نیز سعی کرده است به سرکوب مخالفان بپردازد. در همین هفته گزارش شده که پلیس دهلی‌نو، ۲۰ نفر را به جرم نصب پوسترهایی با انتقاد از عملکرد مودی درخصوص واکسیناسیون دستگیر کرده است. همزمان یکی از مدافعان مودی در اوتار پرادش، یکی از پرجمعیت‌ترین ایالت‌های هند، کسانی را که از نبود دستگاه اکسیژن گله‌مند بودند، تهدید کرده است. دوشنبه هفته گذشته، زمانی که آمار مبتلایان و مرگ و میرها کاهش یافت، به‌ناگاه سر و کله مودی پیدا شد و سعی کرد از همان راهبرد همیشگی همه چیز را به سود خود تمام کند. او قول داد که ۹۰۰ میلیون نفر واکسن رایگان دریافت خواهند کرد اما چیزی که مشخص بوده این است که وی نتوانسته است هنوز از هرج و مرج تهیه مواد اولیه واکسن و مبارزه با این بیماری بیرون بیاید.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن