شماره روزنامه ۶۰۹۶
|

  • واردات خودرو محدودتر شد؟

    دنیای اقتصاد: یک مقام مسوول در وزارت صمت پس از گذشت ۱۰روز خبر تعلیق ثبت سفارش خودرو را تکذیب کرد؛ درحالی‌که به ادعای برخی از وارد‌کنندگان علاوه بر تعلیق ثبت سفارش ورود خارجی‌ها، امکان عرضه از سوی واردکنندگان نیز محدود شده است. نوسان تصمیمات و سیاست‌ها در حوزه «واردات خودرو» اثر مستقیم بر روند قیمت‌ها در بازار داخلی دارد و تبعات اعمال محدودیت در مسیر واردات، مسیر دسترسی مصرف‌کننده به خودروهای موجود را پیچیده‌تر خواهد کرد. وعده دولت چهاردهم برای تنظیم این بازار منوط به «گشایش واردات» است.
  • شاهد تقاضای رانتی خودرو

    دنیای‌اقتصاد: نتایج قرعه‌کشی فروش ۱۱۵‌هزار دستگاه خودرو امروز اعلام می‌شود در حالی که با توجه به آمار ثبت‌نام، بار دیگر ثابت شد بخش عظیمی از تقاضای خرید خودرو با قیمت کارخانه، کاذب و غیر‌مصرفی است.
  • امروز؛ اعلام نتایج قرعه‌کشی خودرو

    دنیای‌اقتصاد: طبق اعلام قبلی ایران‌خودرو، نتایج قرعه‌کشی خودرو امروز اعلام خواهد شد. این نتایج علاوه بر پیامک در یکی از سایت‌‌‌های ikco.ir یا ikcosales.ir قابل مشاهده خواهد بود. قرعه‌کشی ایران‌خودرو ۱۱شهریور انجام شد. در این دوره تعداد سفارش‌گذاری متقاضیان در مجموع ۳میلیون و ۵۳‌هزار و ۱۲۹مورد بود که از این میزان تعداد سفارش طرح عادی یک‌میلیون و ۶۶۱‌هزار و ۴۴۴مورد، تعداد سفارش طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت یک‌میلیون و ۶۹‌هزار و ۵۴مورد، تعداد سفارش طرح فرسوده ۲۵۲‌هزار و ۷۷۶مورد و تعداد سفارش طرح برقی نیز ۶۹‌هزار و ۸۵۵مورد بوده است. همچنین ۸۰۷‌هزار و ۳۰۵نفر روش خرید از طریق پیش‌فروش را انتخاب کردند. تعداد متقاضیان روش فوق‌‌‌العاده نیز ۲میلیون و ۲۴۵‌هزار و ۷۶۴نفر بوده‌‌‌ است. در عرضه اخیر خودروهایی نظیر تارا اتوماتیک، تارا دنده‌دستی، سورن‌پلاس XU ۷P، راناپلاس، پژو ۲۰۷ تیو۳، پژو ۲۰۷ دنده‌دستی، هایما S۵، هایما X۷، هایما S۷ پلاس، لونا GRE، بستیون NAT و ری‌را عرضه شدند.
  • همکاری هیدروژنی تویوتا و بی‌ام‌و

    دنیای‌اقتصاد: بی‌‌‌ام‌‌‌و از سال ۲۰۲۸ با مشارکت تویوتا خودروهای هیدروژنی را به فروش خواهد رساند. بی‌‌‌ام‌‌‌و قصد دارد تا چهار سال دیگر فروش خودروهای هیدروژنی را آغاز کند تا این فناوری جایگزین خودروهای الکتریکی شود. بی‌‌‌ام‌‌‌و از سال ۲۰۲۳ ناوگان آزمایشی کوچکی از خودروهای اسپرت iX۵ با موتور هیدروژنی را راه‌‌‌اندازی کرده است.
  • خودروی ۳۷۵‌هزار دلاری هیوندایی

    دنیای‌اقتصاد: هیوندای ساخت یک مدل اسپرت براساس کانسپت «Nویژن ۷۴» را تایید کرد. به گزارش رسانه‌‌‌های کره‌‌‌ای، این خودرو اولین سوپرکار هیدروژنی جهان است که در سال ۲۰۲۶ رونمایی خواهد شد.
  • دنده سنگین خودرو در تابستان

    دنیای اقتصاد: تولید سه خودروساز بزرگ کشور در پنج ماه ابتدایی امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته افت کرد، اتفاقی که سه عامل کمبود نقدینگی، اختلال برقی و چالش ارزی، آن را رقم زده‌اند. در شرایطی که وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنان از انتشار آمار رسمی تولید خودرو امتناع می‌کند، گزارش‌های ارسالی خودروسازان به سامانه کدال نشان می‌دهد آنها پنج ماه امسال را با افت تولید پشت‌سر گذاشته‌اند.
  • فروش شرکت‌های تابعه خودروسازان کلید خورد

    دنیای اقتصاد: هر‌چند خبری از روند واگذاری سهام شرکت‌های خودروساز نیست، با‌این‌حال مقدمات خصوصی شدن این شرکت‌ها تا حدودی فراهم شده است.
  • رشد ۱۵درصدی فروش خودروسازان

    دنیای اقتصاد: فروش محصولات شرکت‌های «ایران‌خودرو، سایپا و پارس‌خودرو» در ۵ ماه نخست امسال در مقایسه با سال گذشته با رشد همراه شد.
  • تولید ۵هزار دستگاه خودروی برقی و هیبریدی تا پایان سال

    وزارت صمت: به گفته مدیرکل دفتر صنایع خودروی وزارت صنعت، معدن و تجارت، تا پایان سال حدود ۵هزار خودروی برقی و هیبریدی در کشور تولید می‌شود.
  • تسلای شش‌نفره می‌آید

    دنیای اقتصاد: تسلا قصد دارد مدلی با شش سرنشین از خودروی مدل Y خود را از اواخر سال ۲۰۲۵ در چین تولید کند، زیرا این خودروساز آمریکایی در تلاش است جذابیت خودروی برقی پرفروش و در عین حال قدیمی خود را افزایش دهد.
  • افت فروش خودروهای آلمانی

    دنیای اقتصاد: فروش خودروهای آلمانی در ماه اوت با تشدید رکود خودروهای برقی، کاهش یافت و ثبت‌نام خودروهای جدید در ماه گذشته نسبت به سال قبل نیز ۲۷.۸درصد کاهش داشته است.
  • لاتاری نفس‌گیر خودرو

    دنیای اقتصاد: از ۳ میلیون و ۳۰۰هزار متقاضی خودرو در طرح جدید عرضه، سه‌میلیون و ۱۸۵‌هزار ثبت‌نام‌کننده دستشان از این خرید خالی ماند. به طور حتم «تقاضای آنی» برای بیش از سه‌میلیون خودرو در هیچ کشوری تجربه نشده است، اما در ایران از پنج سال پیش تاکنون به‌کرات تجربه شده که متقاضیان میلیونی، موفق به دریافت خودروی مورد‌نظر از شرکت خودروساز نشدند.
  • اقدام تعرفه‏‏‌ای اروپا علیه خودروهای چینی

    دنياي اقتصاد - گروه اقتصاد بين‌الملل: کمیسیون اروپا اخیرا پیش‌‌‌نویس طرحی را برای اعمال تعرفه تا ۳۶.۳ درصد تحت عنوان تعرفه‌های خنثی‌‌‌کننده آثار واردات خودروهای چینی منتشر کرد. حرکتی که در واقع در پی اقدام تهاجمی دولت آمریکا و وضع تعرفه صد‌درصدی بر خودروهای وارداتی از چین انجام شد.این تعرفه‌ها عمدتا سه شرکت صنایع خودروسازی شانگهای یا سایک موتورز، جیلی و بی‌‌‌وای‌‌‌دی را هدف قرار داده است. البته سایر خودروسازان برقی چین نیز از این تعرفه‌ها در امان نمانده‌‌‌اند و آن دسته از شرکت‌هایی که از نظر مقامات اروپایی همکاری نکرده باشند به‌‌‌طور میانگین با تعرفه‌های حدود ۲۰ درصد مواجه هستند.
  • رمزگشایی فاطمی امین از موانع واردات خودرو

    دنیای اقتصاد: سیدرضا فاطمی‌امین، وزیر صمت دولت سیزدهم، گفت: مخالفت بانک مرکزی و مشکلات ارزی، مانع واردات خودرو بود.وی در گفت‌و‌گو با برنامه تلویزیونی پایش گفت: خودرو یک صنعت سیاسی و اجتماعی است. سال ۹۷ که تحریم‌ها آغاز شد، در مردادماه همان سال صنعت خودروی ایران تحریم شد. درحالی‌که سه ماه بعد صنعت نفت ایران تحریم شد. این نشان می‌دهد دشمنان به‌خوبی می‌دانند که خودرو چه اثر سیاسی و اجتماعی دارد و متاسفانه سیاسیون خیلی در این صنعت دخالت می‌کنند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر