علی خضریان، با انتقاد از افزایش قیمت خودروهای داخلی، گفت: متاسفانه خودروسازان داخلی هر چند وقت یک بار به بهانه نزدیک شدن قیمت کارخانه و بازار، خودرو را گران می‌کنند اما شکاف قیمتی همچنان پابرجاست؛ دو شرکت خودروسازی باید از این تجربه شکست‌خورده دست برداشته و بهای تمام‌شده تولید را مدیریت کنند. وی افزود: چگونه است که دستمزد کارگران و اهم هزینه‌های خودروسازان داخلی ریالی پرداخت می‌شود اما وقتی نوبت به قیمت فروش محصولات می‌رسد، دلاری محاسبه می‌شود؟

عضو کمیسیون اصل نود قانون اساسی با انتقاد از رهاشدگی قیمت خودروهای داخلی، گفت: در بازارهای جهانی، سهم قطعات در قیمت خودرو کمتر از ۶۰درصد است اما در خودروهای داخلی این سهم به ۸۵درصد رسیده است. این موضوع نشان می‌دهد خودروسازان بزرگ کشور قطعات را گران‌تر از نرخ واقعی خریداری می‌کنند.  وی ادامه داد: برخی قطعه‌سازان با نفوذ در هیات‌مدیره خودروسازی‌های بزرگ باعث تعارض منافع شده‌اند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اظهارات وزیر اقتصاد مبنی بر اینکه نمی‌توانیم به قیمت‌ها دستور دهیم ثابت بمانند، گفت: مردم هم می‌گویند چگونه دولت به حقوق‌ها می‌گوید ثابت بمانند؟

خضریان افزود: برخی مشتریان باید در بهار و تابستان ١۴٠٣ خودروی خود را دریافت می‌کردند، اما هنوز پیامک واریز وجه برای آنها ارسال نشده است؛ بنابراین به نظر می‌رسد «غِشّ در معامله» صورت گرفته و خودروسازان برای اینکه قیمت خودروها را در پاییز افزایش دهند، از ارسال پیامک واریز وجه و تحویل خودرو خودداری کرده‌اند.  وی با تاکید بر اینکه باید ابلاغیه افزایش قیمت خودرو ابطال شود، گفت: باید دولت و وزارت صمت پیگیری کند تا تمام افرادی که اولویت دریافت خودرو تا پاییز ١۴٠٣ بوده‌اند، با همان قیمت قبلی کارخانه، خودروی خود را دریافت کنند. اما نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی نیز در مورد افزایش قیمت کارخانه‌ای خودرو گفت: در موضوع خودروهای داخلی تمامی ضررها متوجه مصرف‌کنندگان است، زیرا خودروهای ایرانی امنیت بالایی ندارند و از سوی دیگر قیمت آنها نیز بی‌دلیل بالاست. حسن نتاج صلحدار، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با ایسنا درباره افزایش قیمت خودروهای داخلی عنوان کرد: اینکه دولت در مواقعی ندای حمایت از مصرف‌کننده و در جای دیگر ندای حمایت از تولیدکننده را سر می‌دهد، درست نیست. در حقیقت سیاست یک بام و دو هوا جواب نخواهد داد. وی ادامه داد: چرا دولت از مصرف‌کننده در موضوع برنج حمایت می‌کند و برنجی را که امنیت غذایی ندارد وارد می‌کند، اما در موضوع خودرو شعار حمایت از تولیدکننده را سر می‌دهد و به ضرر مصرف‌کنندگان اهمیتی نمی‌دهد؟

نتاج تاکید کرد:‌ واردات  خودرو باید آزاد باشد تا به اندازه لازم، خودرو وارد کشور شود. این نماینده مجلس یادآور شد:‌ مردم نباید قربانی ضرر و زیان خودروسازان شوند. اینکه خودروسازان دائم از ضرر و زیان خود صحبت می‌کنند، نشان می‌دهد انضباط مالی آنان بسیار ضعیف است و این مردم هستند که در نهایت باید زیان خودروسازان را از جیب خود پرداخت کنند.