عضو هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی:
برگزاری چهاردهمین همایش بینالمللی سواحل، بنادر و سازههای دریایی
علی فتحی، عضو هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: در سیودومین سال از آغاز برگزاری همایشهای بینالمللی سواحل، بنادر و سازههای دریایی، سازمان بنادر و دریانوردی با مشارکت و همکاری سازمانهای دریایی بینالمللی داخلی و خارجی، چهاردهمین دوره این همایش را با تاکید بر تقویت همکاریهای فنی و تخصصی در سطح بینالملل بهویژه کشورهای ساحلی منطقه در روزهای ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت۱۴۰۲ برگزار میکند.
وی با بیان اینکه اصلیترین هدف از برگزاری کنفرانس علمی ICOPMAS، ارتقای دانش مهندسی دریا و سازههای دریایی و همچنین صدور خدمات فنی و مهندسی به سایر کشورهاست، افزود: حمایت و مشارکت علمی مجموعههای معتبر بینالمللی و داخلی از این رویداد، بیانگر اهمیت و جایگاه این کنفرانس در جامعه تخصصی است.
نایبرئیس همایش با بیان اینکه تبادل نظر و انتقال تجربیات متخصصان دریایی داخل و خارج و نیز اطلاع و ترویج آخرین دستاوردهای علمی، فنی و اجرایی در حوزه سواحل، بنادر و سازههای دریایی از دیگر اهداف این رویداد بزرگ علمی به شمار میرود، خاطرنشان کرد: همایشهای بینالمللی سواحل، بنادر و سازههای دریایی با ایجاد بستری مناسب، زمینهساز همکاری متقاضیان ارائه خدمات در سطح منطقهای و بینالمللی است.
به گفته فتحی، «هیدرودینامیک و رسوب»، «مدیریت سواحل و بنادر»، «مهندسی بندر و سازههای ساحلی»، «مهندسی فراساحلی و خطوط لوله»، «محیطزیست دریایی و ایمنی» محورها و موضوعات همایش سواحل، بنادر و سازههای دریایی در این دوره خواهد بود.
وی با بیان اینکه جهان همچنان درگیر اپیدمی کروناست و سویههای جدید این بیماری کماکان بخشهایی از جهان را درگیر خود کرده است، گفت: رویدادهای بزرگی در سطح جهان طی سه سال گذشته، پس از شیوع کرونا، به تعویق افتاده که همایش ICOPMAS نیز تحتتاثیر این ویروس، با تاخیر چهارساله، اردیبهشت ماه امسال به صورت حضوری برگزار میشود.
عضو هیاتعامل سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به تمهیدات این سازمان برای برگزاری هرچه بهتر و منظمتر این رویداد مهم علمی در حوزه سواحل، دریا و سازههای دریایی خاطرنشان کرد: در سند تحول دولت سیزدهم و برنامه هفتم توسعه، موضوعات دریا و سواحل به صورت جدی مطرح شده و یکی از دغدغههای جدید دولت، موضوع آزادسازی و مدیریت سواحل کشور در شمال و جنوب ایران است.