بیانیان با بیان این که بیمه آرمان در سال‌جاری تاکنون ۲۵۰ تا ۲۶۰ میلیارد تومان حق‌بیمه تولید کرده، ضمن اینکه حدود ۴۲ میلیارد تومان هم حق بیمه سنوات آتی است که در این پورتفوی منظور نشده و درآمد آن نیز شناسایی نشده است و سال به سال شناسایی خواهد شد. به گفته وی، اهداف بودجه‌ای این شرکت تاکنون محقق شده است، ضمن اینکه چند قرارداد هم در دست اقدام دارد.

بیانیان آخرین نسبت خسارت شرکت بیمه آرمان را حدود ۶۷ درصد ذکر کرد و افزود: خسارات معوق را معمولا در حساب‌ها نمی‌آوردند که بیمه مرکزی در فرمت جدید، این امر را به واقعیت نزدیک کرده است و در یک برنامه دو تا سه ساله، این ارقام واقعی‌تر خواهد شد. وی با اشاره به مذاکرات متعدد با شرکت‌های بیمه خارجی، یادآور شد: ما سعی کرده‌ایم در همین راستا بخش فنی شرکت را قوی‌تر کنیم.وی گفت تا این لحظه تمامی ‌واگذاری‌های شرکت بیمه آرمان به شرکت‌های داخلی از جمله بیمه مرکزی به‌عنوان راهبر بوده است ولی از ابتدای سال جدید میلادی، قرار است به شرکت‌های بیمه‌گر خارجی واگذاری داشته باشیم.وی افزود: از بیمه مرکزی نرخ و شرایط را استعلام کرده‌ایم و بعد از طریق بروکرها با شرکت‌های بیمه خارجی مذاکرات خود را شروع خواهیم کرد.

بیانیان انعقاد قرارداد با ناجا برای بیمه‌های ثالث و بدنه، شهرداری اهواز و دانشگاه علوم‌پزشکی تهران را از جمله قراردادهای جدید بیمه آرمان عنوان کرد و گفت: بانک مسکن هم بیمه‌نامه مانده بدهکار یا عمر زمانی داشته و حق بیمه‌ای بالغ‌بر ۶۲ میلیارد تومان از محل این بیمه‌نامه به شرکت وارد خواهد شد. به گفته وی، ۲۱ میلیارد تومان از مبلغ به حساب درآمد سال‌جاری و ۴۱ میلیارد تومان هم به درآمد حساب سنوات آتی منظور شده و ۱۳ تا ۱۴ سال از قرارداد باقی مانده است.به گفته بیانیان، سود عملیاتی بیمه آرمان در سال گذشته ۱۰ میلیارد تومان بود که ۵۰ درصد آن تقسیم شده است و پیش‌بینی می‌شود که همین رقم هم در سال‌جاری محقق شود. وی خرید ملک برای شعب را از مهم‌ترین برنامه‌های بیمه آرمان خواند و افزود: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، تعداد شعب ملکی شرکت تا پایان سال به پنج شعبه خواهد رسید.