تجاریسازی فناوریهای پیشرفته ایران
به گزارش «دنیایاقتصاد»، در همین رابطه هما ساداتگوشه، رئیس کمیته مشورتی تجارت براساس واقعیتهای موجود اقتصاد کشور در نشست خبری رویداد تجاریسازی فناوریهای پیشرفته که در اتاق ایران برگزار شد، تصریح کرد: متاسفانه هنوز پایگاه قابلاعتمادی برای طرح و بیان چالشهای ناشی از عقبماندگی از فناوریهای جدید صنعتی، تولیدی و تجاری که در کشورهای پیشرفته مورد استفاده است، وجود ندارد؛ در این راستا اتاق ایران پس از آسیبشناسی و کشف این خلأ، تصمیم گرفت دبیرخانه دائمی تشکیل دهد و آن را پایگاهی برای ایجاد ارتباط بین فعالان اقتصادی و صاحبان کسبوکارهای نو قرار دهد. وی با بیان اینکه عبور از بعد سنتی اقتصاد، کاری است که باید مجدانه پیگیری شود، ادامه داد: رویداد تجاریسازی فناوریهای پیشرفته ایران (Iran Tech Plus ۲۰۱۹) قصد دارد فضایی پویا در زیرساختهای سنتی ایجاد کند و به روح اقتصاد کشور تحرک ببخشد.
صنم قطان، دبیراجرایی این رویداد از فعالیت دو ساله کمیته اجرایی خبر داد و تاکید کرد: کمیته اجرایی در چهار کمیته علمی، داوری، حقوقی و برگزاری فعالیت کرده و ارتباط مستمری با پارکهای علم و فناوری، دانشگاهها، واحدهای صنعتی و تشکلها دارد. وی از حضور دبیرخانه در شبکههای مجازی به منظور معرفی بهتر خبر داد و تصریح کرد: هدف ما این است که هم صاحبان ایده و اندیشه و هم سرمایهگذاران در ارتباط مستمر با هم باشند و بتوانند جدیدترین اطلاعات را از یکدیگر دریافت کنند. سیدمهدی علوی، دبیر کمیته علمی رویداد نیز با توجه به اینکه دنیا از منظر اقتصادی و صنعتی وارد انقلاب چهارم صنعتی شده است، تشریح کرد: ایران در این برهه حساس اقتصادی و صنعتی دچار عقبماندگی شده و لازم است به همت کسبوکارهای نو که صنعت و نوآوری را درهم میآمیزد، این شکاف عمیق را از بین ببریم. علوی با اشاره به این مطلب که ضریب دانش پایگی اقتصاد در دنیا بسیار پیشرفت کرده است، گفت: درحالحاضر با شکل جدیدی از اقتصاد مواجه هستیم که زیرساختهای ظهور آن در کشور آماده نیست. برای ایجاد بسترهای لازم باید بین دو بخش تولید و نوآوری، تعامل و پیوند ایجاد کنیم.
دبیر کمیته علمی این رویداد با اشاره به اینکه ذائقه و سلیقه بازار تغییر کرده و برای پاسخ به آن باید از شیوههای جدید استفاده کرد، اظهار کرد: با توجه به ظرفیتهای بالا در زیستبوم نوآوری کشور و وجود برخی الزامات آن، میتوان با جهتدهی به نیروهای خلاق، نیازهای صنعتی کشور را با ایدهها و راهکارهای جدید، برآورده کرد. علوی افزود: محیطزیست، سلامت و بهداشت، انرژی، حملونقل، صنایع غذایی و شهر هوشمند، محورهای رویداد تجاریسازی فناوریهای پیشرفته ایران در ۵ اسفند ماه را تشکیل میدهند. برای برگزاری این نشست که به همت غلامحسین شافعی، رئیس و احمد پورفلاح، مشاورعالی رئیس اتاق ایران برنامهریزی شده است، حفظ حقوق مالکیت معنوی ایدهها و پایینآوردن ریسک احتمالی در قراردادهایی که ممکن است با معرفی طرحها بین سرمایهگذاران و صاحبان ایده منعقد شود، بهعنوان یک اولویت مطرح است.
ارسال نظر