شماره روزنامه ۶۲۱۲
|
    یکشنبه، ۰۷ بهمن ۱۴۰۳
  • همراه با ادامه حضور در ایران؛

    هایپراستار ۱۵ ساله شد

    روابط عمومی شرکت هایپراستار ایران: پانزده سال از آغاز به کار فروشگاه‌های زنجیره‌ای هایپراستار در ایران گذشت؛ مجموعه‌ای که با بهره‌گیری از دانش و مدیریت بین‌المللی، استانداردهای جدیدی را در صنعت خرده‌فروشی مدرن کشور ایجاد کرده و به دنبال گسترش و بهبود خدمات خود در این حوزه است.
  • شرکت « آروین رایان سیستم» نشان برند ملی، اعتماد ملی کشور را دریافت کرد

    در این جشنواره از شرکت آروین رایان سیستم به عنوان واحد پیشرو در جلب اعتماد ملی تجلیل شد و به این شرکت نشان برند ملی، اعتماد ملی اعطا شد.
  • سرمایه‌گذاری و سهامداری صد درصدی گروه مالی گردشگری در پلتفرم «شیدا»

    مهدی جهانگیری، رئیس هیات مدیره گروه مالی گردشگری، از سرمایه‌گذاری صد در صدی این گروه در پلتفرم «شیدا» خبر داد.
  • تداوم تولید و عرضه گسترده شکر در شرکت توسعه نیشکر

    ۲۷۲ هزار تن شکر سفید به بازار عرضه شد / شکر تولیدی با قیمت مصوب و بدون وقفه در حال عرضه است*
  • در ایران‏‏‌کلین۲۰۲۵ بررسی شد؛ «مدیریت پسماندهای بیمارستانی» زیر ذره‏‏‌بین کارشناسان

    علاج تولید فزاینده پسماند

    متخصصان حوزه مدیریت پسماند با تاکید بر ضعف‌‌‌های قانونی، فنی و زیرساختی در مدیریت پسماند در کشور، خواستار بازنگری و اصلاحات جدی در این حوزه شدند. مشکلاتی چون عدم‌تفکیک پسماند، استفاده نادرست از فناوری زباله‌‌‌سوز و نبود زیرساخت‌‌‌های کافی برای مدیریت پسماندهای پزشکی از جمله چالش‌‌‌های مطرح‌‌‌شده بود.
  • راه خروج صنعت از اغما

    تولید داخلی در هر کشور، موتور محرکه اقتصاد و ضامن استقلال اقتصادی آن کشور به شمار می‌رود. از ایجاد اشتغال گرفته تا افزایش درآمدهای ملی، کاهش وابستگی به واردات و حتی رشد و توسعه فناوری، همگی از ثمرات رونق تولید داخلی هستند. کشوری که تولید قوی داشته باشد، نه‌‌‌تنها از آسیب‌‌‌پذیری اقتصادی در برابر فشارهای خارجی در امان است، بلکه می‌‌‌تواند به بازاری پویا برای صادرات تبدیل شود و جایگاهی قدرتمند در زنجیره ارزش جهانی به دست آورد.
  • پایدارسازی؛ اولویت کلیدی بانک سینا

    رئیس هیات‌‌‌مدیره بانک سینا در همایش سراسری مدیران به اقدامات صورت گرفته در راستای پایدارسازی بانک اشاره کرد و گفت: همکاران باید عزم خود را برای انجام کارهای بزرگ و جهش در فعالیت‌‌‌ها جزم کنند. محسن خدابخش با اشاره به استراتژی این بانک مبنی بر افزایش سهم بازار گفت: با اقدامات و طرح‌‌‌هایی که در حوزه جذب منابع اجرایی شده حدود ۵‌درصد بیشتر از متوسط نظام بانکی منابع جذب کرده‌‌‌ایم که دستاوردی ارزشمند و قابل تقدیر است.
    شنبه، ۰۶ بهمن ۱۴۰۳
  • تداوم سودآور بانک ملی در ۹۷ سالگی

    بانک ملی ایران به عنوان یکی از بانک‌های دولتی کشور صورت‌های مالی خود را در سایت کدال بارگذاری می‌کند. آخرین آمار صورت‌های مالی این بانک مربوط به پایان سال مالی منتهی به ۲۹ اسفندماه ۱۴۰۲ است. بر اساس این آمار، بانک ملی توانست سود سال ۱۴۰۱به مبلغ ۳۹۰میلیارد ریال را در پایان سال ۱۴۰۲ به مبلغ شش‌هزار میلیارد ریال برساند.
  • بازپس‌‌گیری ۴‌هزار میلیارد تومان از حقوق شهرداری تهران

    مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌‌های مردمی شهرداری تهران از موفقیت در بازپس‌‌گیری بیش از ۴‌هزار میلیارد تومان از حقوق شهرداری خبر داد. نوید خاصه‌‌باف اعلام کرد: پس از یک فرآیند مستمر و تقریبا یک‌ساله، رای نهایی پرونده اختلافی میان شهرداری تهران و سازمان تامین اجتماعی به نفع شهرداری صادر شد. بر این اساس، مبلغ بدهی شهرداری از ۴۱۰۰ میلیارد تومان به حدود ۹۰ میلیارد تومان کاهش یافت.
  • بیمه تجارت‏‏‌نو و جهش ۱۲۵ درصدی در سودآوری

    بیمه تجارت نو در سال مالی جاری وضعیت درآمدی مناسبی داشته کمااینکه سود این شرکت نیز صعودی بوده است. سود خالص بیمه تجارت‌‌‌نو در ۹ ماه نخست امسال با جهش ۱۲۵ درصدی به هزار و ۷۳۸ میلیارد و ۱۵۹ میلیون ریال رسید و سهامداران «بنو» اکنون به ازای هر سهم ۲۹۰ ریال سود دشت کرده‌‌‌اند. متوقف شدن موتور زیان و حرکت به سمت جاده سودسازی در این شرکت نتیجه ۱۵ ماه اصلاح و تلاش همدلانه است و از هم‌‌‌اکنون می‌توان به انتظار یک سودسازی مستحکم‌‌‌تر، پایدارتر و باکیفیت‌‌‌تر نشست.
  • سودای معدنی عربستان در ۲۰۳۰

    در سند چشم‌انداز ۲۰۳۰ عربستان سعودی که در سال ۲۰۱۶ با ابتکار ولیعهد سعودی تدوین و ابلاغ شد، متنوع‌‌‌سازی اقتصاد عربستان و باز کردن درهای کشور به سوی دنیا هدف اصلی و پایه‌‌‌ای است. این برنامه جامع و جاه‌‌‌طلبانه در قالب فازهای زمان‌‌‌بندی شده و با رویکردی توسعه‌محور، اهداف معینی را به‌ویژه در بخش توسعه معادن و صنایع معدنی هدف قرار داده است.
  • همراه اول؛ برنده نشان ویژه روابط‌‌‌عمومی پیشگام

    استفاده از هوش مصنوعی در بخش روابط عمومی و ارتباطات موجب شد تا همراه اول برنده نشان ویژه روابط عمومی شود. این شرکت در بیست‌‌‌ویکمین دوره جشنواره برترین‌‌‌های روابط‌‌‌عمومی ایران با کسب بالاترین امتیاز، نشان ویژه «روابط‌‌‌عمومی پیشگام در کاربرد هوش مصنوعی» و جایزه «روابط‌‌‌عمومی برتر» را دریافت کرد.
    چهارشنبه، ۰۳ بهمن ۱۴۰۳
  • برگزاری جلسه هیات مدیره فولاد ارفع در محل کارخانه؛

    بازدید اعضای هیات مدیره آهن و فولاد ارفع از خطوط تولید

    دنیای اقتصاد: به ابتکار مدیرعامل جدید شرکت آهن و فولاد ارفع و با هدف توجه بیشتر و مستمر به ارکان تولیدی شرکت، جلسه هیات مدیره شرکت آهن و فولاد ارفع در محل کارخانه این شرکت در شهرستان اردکان برگزار شد.
  • مدیر صادرات شرکت پاکنام در گفت‌‌‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» اعلام کرد

    قطب‌‌‌نمای تحول در صنعت شوینده

    شرکت پاکنام، یکی از معتبرترین و باسابقه‌‌‌ترین شرکت‌های تولیدکننده محصولات شوینده در ایران، موفق به تولید و عرضه اولین کپسول ژله‌ای ماشین لباسشویی در کشور با برند «تان» شده است. کپسول ژله‌‌‌ای ماشین لباسشویی «تان» با بهره‌‌‌گیری از دانش فنی پیشرفته، ترکیبات موثر و استانداردهای بین‌المللی طراحی و تولید شده و نوید‌بخش تحولی بزرگ در صنعت شوینده‌‌‌های ایران است.
  • مدیر عامل بانک دی منصوب شد

    در پی برگزاری مجمع عمومی عادی به‌‌‌ طور فوق‌‌‌العاده بانک دی و انتخاب اعضای جدید هیات‌‌‌ مدیره این بانک، در نخستین جلسه اعضای هیات‌‌‌ مدیره، برات کریمی به عنوان مدیر عامل این بانک انتخاب شد.
  • «توسعه آهن و فولاد گل‏‏‌گهر» در جمع برترین شرکت‏‏‌های ایران

    بیست‏‏‌وهفتمین همایش معرفی شرکت‏‏‌های برتر ایران (IMI-۱۰۰) صبح امروز با حضور معاون اول رئیس‏‏‌جمهور، وزیر صمت و برخی مقامات کشوری و مدیران عامل شرکت‏‏‌های بزرگ کشور در مرکز همایش‏‏‌های بین‏‏‌المللی صداوسیما برگزار شد. در این رویداد ملی و ارزیابی سازمان مدیریت صنعتی ایران مربوط به سال ۱۴۰۲ با عنوان معرفی صد شرکت برتر ایران، شرکت توسعه آهن و فولاد گل‏‏‌گهر در گروه شرکت‏‏‌های فلزات آهنی با ارتقای رتبه سال گذشته، توانست رتبه ۷ کشور را کسب کند و در بین مجموعه‏‏‌ صد شرکت برتر کشور قرار گیرد.
    سه‌شنبه، ۰۲ بهمن ۱۴۰۳
  • در همایش صد شرکت برتر ایران عنوان شد؛

    شرکت دانش‌بنیان پویا نیرو در جمع شرکت‌های برتر ایران

    دنیای اقتصاد: در بیست‌ و هفتمین همایش معرفی شرکت‌های برتر ایران (IMI-۱۰۰)، شرکت دانش‌بنیان پویا نیرو در بین شرکتهای گروه ماشین‌آلات و تجهیزات صنایع فلزی، رتبه اول را از نظر بهره‌وری کل عوامل را کسب کرد.
  • فولاد خوزستان؛ تداوم تولید و توسعه زیر فشار محدودیت‌ها و تحریم ها

    محمد جامعی- مدیر روابط عمومی شرکت فولاد خوزستان
  • فکور صنعت؛ برنده بزرگ رالی ۱۰۰ شرکت‌‌‌ برتر ایران

    کسب رتبه اول شاخص فروش و رتبه اول بهره‌وری کل عوامل در همایش IMI-۱۰۰ جدیدترین دستاورد شرکت فکورصنعت است. این شرکت در رتبه‌‌‌بندی صد شرکت برتر ایران درسال ۱۴۰۳ حائز رتبه ۶۳ شد و دو رتبه اول را نیز بین گروه شرکت‌های پیمانکاری (در شاخص فروش و شاخص بهره‌‌‌وری کل عوامل) به دست آورد.
  • اکران درآمد ۹ماهه فولاد خوزستان

    وضعیت درآمد شرکت فولاد خوزستان در سه فصل نخست امسال مشخص شد. به‌رغم فشار تحریم، ناترازی و شوک‌های خارجی، این شرکت توانست حدود ۵۵هزار میلیارد تومان درآمد کسب کند.
  • قیرهای عراقی تهدیدی برای بازار ایران

    در سال گذشته، میزان صادرات قیر ایران ۷.۵میلیون تن به ارزش ۲میلیارد و ۳۵۰میلیون دلار بود و پیش‌بینی می‌شود امسال صادرات قیر به ۸.۵میلیون تن برسد. از این میزان، ۲میلیون تن برای مصرف داخلی، نظیر پروژه‌های آموزش و پرورش، جاده‌های روستایی و بسیج تخصیص می‌یابد.
  • بانک صادرات ایران دومین شرکت برتر کشور شد

    بانک صادرات ایران رتبه دوم بیشترین میزان دارایی در میان ۵۰۰ شرکت برتر کشور را در همایش رتبه‌‌‌بندی شرکت‌های برتر ایران به خود اختصاص داد.
  • اعضای جدید هیات‌‌‌مدیره بانک دی انتخاب شدند

    مجمع عمومی عادی به طور فوق‌‌‌العاده بانک دی با حضور دارندگان ۶۵.۱۲‌درصد از سهام به منظور انتخاب اعضای هیات‌‌‌مدیره جدید برگزار شد. در این جلسه که روز دوشنبه ۱ بهمن ماه با حضور نمایندگان بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان بورس و اوراق بهادار و سهامداران حقیقی و حقوقی بانک دی برگزار شد، اعضای جدید هیات‌‌‌مدیره بانک دی انتخاب شدند.
  • هر ۱۰هزار کیلومتر؛ یک سرویس دوره‌‌‌ای

    فونیکس برای اطمینان و استمرار کیفیت خودروها و ارائه خدمات VIP در بیش از ۱۰۰ مرکز خدمات پس از فروش و تعمیرگاه‌‌‌های رسمی خود، به طور متوسط در هر ۱۰‌هزار کیلومتر سرویس‌‌‌های دوره‌‌‌ای را انجام می‌دهد.
  • ضرورت بازنگری در دستورالعمل محاسبه قیمت خوراک

    با ابلاغ دستورالعمل محاسبه قیمت خوراک و فرآورده‌‌های نفتی در تاریخ۱۴۰۲.۱۰.۲۳ و همچنین تعیین‌تکلیف فرمول تا پایان برنامه هفتم، هرچند دستورالعمل تصویب شده منجر به بهبود ویژگی پیش‌بینی‌‌پذیری نحوه محاسبه قیمت شده است؛ با این وجود با توجه به تغییرات صورت گرفته در جزئیات فرمول، سودآوری شرکت‌ها را به شدت تحت‌تاثیر قرار داده است.