شماره روزنامه ۵۸۳۴
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۸۳۴ دنیای اقتصاد

اخبار مسکن و عمران - روزنامه شماره ۵۸۳۴

  • بیش‏‌فعالی مسکن کلان‌شهرها

    دنیای‌اقتصاد- هاجر شادمانی: فراز و فرود متفاوت قیمت آپارتمان در چهار کلان‌شهر نشان‌دهنده بیش‌‌فعالی مسکن در این شهرها نسبت به پایتخت است. این بیش‌‌فعالی نسبت متوسط قیمت مسکن تهران به کلان‌شهرها را حتی از دوره قبل از جهش نیز، پایین‌‌تر آورده است.
  • گارانتی آلودگی به بهانه معیشت

    دنیای اقتصاد - نجمه رجب: روز گذشته جانشین رئیس‌‌‌پلیس راهور فراجا به انتقادها مبنی بر عدم‌اعمال قانون برخی از خودروهای فاقد معاینه فنی پاسخ داد و استدلال خود را در این رابطه تشریح کرد. اظهارات سردار تیمور حسینی در اولین همایش ملی معاینه فنی کشور نشان می‌‌‌دهد نگرانی پلیس نسبت به وضعیت اقتصادی و معیشت مردم موجب شده اعمال قانون خودروهای فاقد معاینه فنی با گستردگی و یکپارچگی پیش‌بینی شده در قانون هوای پاک صورت نگیرد.
  • هشدار دولت به متقاضیان مسکن ملی

    وزارت راه‌وشهرسازی به متقاضیان واجد شرایط نهضت ملی مسکن درباره تبعات فروش امتیاز این واحدها هشدار داد. بر اساس گزارشی که به نقل از مسوولان وزارت راه‌وشهرسازی در خبرگزاری مهر منتشر شده است هرگونه اقدام برای خرید و فروش امتیاز طرح نهضت ملی مسکن ممنوع و فاقد وجاهت قانونی است.
  • پنج ایستگاه مترو در آستانه بهره‌‌‌برداری

    سخنگوی شهرداری تهران با اعلام اینکه پنج ایستگاه مترو در آستانه بهره‌‌‌برداری است، گفت: این ایستگاه‌‌‌ها تا پایان مهرماه بهره‌‌‌برداری می‌شود.
  • آغاز سرویس‌‌‌دهی «متروباس» در پایتخت

    مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با اشاره به موفقیت‌آمیز بودن تست گرم دو دستگاه «متروباس» درباره علت عدم استفاده از این وسایل نقلیه در شبکه حمل و نقل عمومی طی سال‌های گذشته گفت: چهار دستگاه متروباس در اتوبوسرانی داریم که به دلیل نواقص فنی متعدد در پنج سال گذشته هیچ سرویسی ندادند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر
مدیران خودرو