شماره روزنامه ۶۵۶۵
|

در قسمت جدید برنامه «مسکن۳۶۰» پاسخ داده شد؛

دنیای اقتصاد؛ ایده رایگان شدن مترو و اتوبوس در ظاهر می‌تواند اقدامی حمایتی و کاهش‌دهنده هزینه‌های شهری تلقی شود؛ اما بررسی داده‌ها نشان می‌دهد حذف بهای بلیت، فشار مالی قابل‌توجهی بر شبکه حمل‌ونقل عمومی وارد می‌کند.

«دنیای‌اقتصاد» از زمین‌لرزه‌های سریالی سه‌شنبه‌شب تهران رمزگشایی کرد

زلزله‌های سریالی سه‌شنبه‌شب تا بامداد چهارشنبه در حومه پایتخت، سه پرسش درباره «زمان زلزله بزرگ تهران» ایجاد کرده است.  شرق استان تهران، دو شب پیش، با یک پیش‌لرزه، یک زلزله ۴.۶ریشتری و در نهایت هفت پس‌لرزه با قدرت کم، تکان خورد. پایتخت‌نشین‌ها زلزله دوم را به مدت چند ثانیه به‌طور کامل احساس کردند.

اخبار مسکن و شهری روزنامه شماره ۶۴۹۲

    پنجشنبه، ۰۲ بهمن ۱۴۰۴
  • به‏‏‏‌روزرسانی زمستانی شاخص «قیمت‌های پیشنهادی»؛ چرا سرعت رشد قیمت آپارتمان‏‏‏‌های پایتخت افزایش‌یافت؟

    روزنامه شماره ۶۴۹۲

    ماه ناآرام قیمت مسکن

    قیمت مسکن در نخستین ماه زمستان، وضعیت «ناآرامی» را تجربه کرد. در هفته ناآرامی‌ها، درحالی که حجم فایل‌ها در بازار آنلاین با کاهش چشم‌گیری روبه‌رو بود، اما شاخص قیمت پیشنهادی با صعود قابل توجهی همراه شد که طبیعی به‌نظر نمی‌رسید. با این حال میانگین شاخص مسکن در دی‌ماه، ۱۱۵میلیون تومان در مترمربع را ثبت کرد.
  • هوای متفاوت دی ماه

    دنیای‌اقتصاد: هوای پایتخت در اولین روز بهمن ماه در مرز پاکی قرارگرفت، شاخص هم‌اکنون کیفیت هوای تهران در ساعت ۳ عصر روز گذشته در مرز ۵۰‌واحدی یعنی مرز سبز‌شدن قرارگرفت، این در حالی بود که این شاخص از ابتدای صبح تا ظهر نیز در محدوه ۵۰ تا ۶۰‌واحدی نوسان داشت و به این‌ترتیب هوای پایتخت قابل‌قبول بود. شاخص هم‌اکنون با استفاده از میانگین وزنی غلظت آلاینده‌ها در ۱۲ساعت گذشته (با تاکید بر ۳ ساعت اخیر) محاسبه می‌شود.
  • دنیای اقتصاد گزارش می‌دهد؛

    روزنامه شماره ۶۴۹۲

    جعبه سیاه بودجه تهران باز نشد

    دنیای‌اقتصاد: بررسی «دنیای‌اقتصاد» از چند نفر از اعضای شورای‌شهر تهران حکایت از آن دارد که تا‌ ظهر روز چهارشنبه اول بهمن ماه، لایحه بودجه‌۱۴۰۵ شهر تهران در کارتابل اعضا قرار نگرفت و با توجه به تعطیل‌شدن چهارشنبه و تعطیلی ۲ روز پایانی هفته، طبیعتا این لایحه در بهترین شرایط، روز ابتدایی هفته برای مطالعه و بررسی در اختیار اعضای شورای‌شهر قرار خواهد گرفت. به این‌ترتیب ارائه لایحه بودجه‌ توسط شهردار تهران بدون داده‌های کلیدی و گزارش دقیق در صحن شورای‌شهر تهران باعث شد تا نمایندگان مردم در شورای شهر، چند روز ابتدایی برای بررسی لایحه بودجه ‌را از دست بدهند.
۱