در ضرورت ثبات و سازگاری
به گزارش گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد، فریدون مجلسی؛ دیپلمات در سرمقاله امروز روزنامه دنیای اقتصاد نوشت:  مذاکرات رسمی و غیررسمی دست‌کم در این چند شب آتش جنگ را خاموش کرده و همین نشان می‌دهد مسیر درستی آغاز شده است؛ معیار اصلی، کاهش تنش و جلوگیری از ادامه جنگ است. 

پایان دادن به این جنگ و بازنگری دائمی در محاسبات سیاست خارجی ضروری است، چون جنگ برنده ندارد، اما بازنده آن همیشه کشوری است که فقیرتر باشد و هزینه بیشتری بپردازد.

 پیروزی یعنی بقا همراه با عزت، رفاه، احترام در جامعه جهانی، تجارت آزاد با همه کشورها و استقلال اقتصادی، به‌گونه‌ای که برای دسترسی به دارایی‌ها نیازمند اجازه هیچ دولت خارجی نباشیم.

بخشی از مشکل ایران و آمریکا نیز به ویژگی‌های شخصی دونالد ترامپ و برخی رویکردهای داخلی برمی‌گردد. 

با وجود توان دفاعی ایران، نباید کشور وارد تقابل فرسایشی شود؛ همسایگان باید فرصت همکاری اقتصادی باشند. همچنین نباید صنعت فولاد، پتروشیمی و صنایع پایین‌دستی قربانی جنگ شوند. 

خواسته دلسوزان این مرز و بوم روشن است؛ جنگ باید پایان یابد. این توقف چندروزه نباید تنها یک وقفه موقت باشد. 

ایران بیش از این توان تحمل تعطیلی، نااطمینانی و فرسایش اقتصادی را ندارد و باید در مسیر صلح، ثبات و سازگاری پایدار قرار گیرد. 

حجم فایل صوتی:9.70M | مدت زمان فایل صوتی :00:07:03