شماره روزنامه ۶۶۴۹
|

دنیای اقتصاد گزارش می‌دهد؛

دنیای اقتصاد: دولت ترکیه پیش‌بینی خود از رشد تولید ناخالص داخلی برای سال ۲۰۲۷ را کاهش داد. این اقدام نشان‌دهنده تلاش سیاستگذاران برای ایجاد تعادلی ظریف میان ثبات قیمت‌ها و رشد اقتصادی است.

آیا اولین دولت ایالتی توسط جریان راست افراطی «آلترناتیو برای آلمان» فتح می‌شود؟

آلمان در آستانه دگرگونی تاریخی است؛ حزب راست افراطی «آلترناتیو برای آلمان» با بهره‌برداری از خشم عمومی از رکود اقتصادی و مهاجرت، پیشتاز انتخابات امروز «زاکسن آنهالت» است.

اخبار دنیا روزنامه شماره ۶۵۸۲

    یکشنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۵
  • امروز انتخابات سرنوشت‌ساز ارمنستان برگزار می‌شود؛

    روزنامه شماره ۶۵۸۲

    ایروان در دو راهی تاریخی

    ترکیه و روسیه با دقت نظاره‌گر نظرسنجی‌های انتخابات پارلمانی ارمنستان هستند. امروز یکشنبه رای‌دهندگان ارمنی برای انتخاب پارلمان و دولت جدید به پای صندوق‌های رای می‌روند. نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر فعلی، برای سومین دوره نامزد شده و حزب او یعنی «پیمان مدنی»، در نظرسنجی‌ها پیشتاز است. با این حال، پیروزی او به هیچ‌وجه قطعی نیست؛ او رقبای سرسختی دارد و هنوز نتوانسته به مرز ۵۰ درصد آرای لازم برای تشکیل اکثریت پارلمانی برسد. در این میان، دو حزب اپوزیسیون، یکی به رهبری رئیس‌جمهور پیشین که به دنبال جلب آرای ارامنه خشمگین از سقوط قره‌باغ است و دیگری به رهبری یک الیگارش‌ میلیاردر روس که از حمایت کلیسای ارتدوکس برخوردار است، امیدوارند سیاست خارجی غرب‌گرایانه پاشینیان را به چالش بکشند.
  • نخبگان روسیه در حاشیه مجمع سن‌پترزبورگ از سناریوی «پایان بازی» می‌گویند

    روزنامه شماره ۶۵۸۲

    رازهای مگو در ویترین اقتصادی پوتین

    دنیای‌اقتصاد: طی یک ماه گذشته، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در دو نوبت جداگانه گفت که جنگ روسیه علیه اوکراین «در حال به نتیجه رسیدن» یا «به پایان رسیدن» است. پس از آن گمانه‌زنی‌هایی مطرح شد. آیا پوتین آماده پایان دادن به تهاجم خود است، آن هم درحالی‌که نیروهای روسی در خطوط مقدم متوقف شده و اقتصاد تحت فشار جنگ قرار دارد؟ یا اینکه او قصد دارد به پیشبرد اهداف گسترده خود در اوکراین ادامه دهد آن هم با این اعتقاد که پیروزی در دسترس است؟
  • پنتاگون تهدید جاسوسی اسرائیل از آمریکا را به بالاترین سطح رساند

    روزنامه شماره ۶۵۸۲

    جاسوسی اسرائیل از شریک راهبردی

    پنتاگون در اقدامی کم‌سابقه، سطح تهدید ضداطلاعاتی ناشی از جاسوسی اسرائیل علیه آمریکا را به درجه «بحرانی» ارتقا داد. این تصمیم نشان‌دهنده نگرانی عمیق واشنگتن از تلاش‌های تهاجمی تل‌آویو برای دسترسی به رایزنی‌های داخلی دولت ترامپ درباره تحولات خاورمیانه و تشدید اختلافات اخیر میان دو متحد راهبردی است.
۱